Sari la conținut

RazvanC

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    razvan.constantin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki Ninja ZX6R

RazvanC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  2. motoru mai mult s-a dezintegrat inainte sa il lovesc pe ala.. dar nu stiu dk se mai merita sa il fac, s-ar putea sa ma coste mai mult reparatia decat sa cumpar unu lafel ca el.. am ghidonu indoit, panourile de comenzi de pe furca sparte, bordu spart, carena fata sparta cu faruri, prinderea de la faruri rupta, carenele laterale sparte, scaritele rupte si prinderea de la toba rupta.. rezervoru este putin indoit intr-un colt si cred ca are o mica gaura, dar nu sunt sigur.. nu prea pot sa ma deplasez pana la motor pt ca am picioru in gips.. o sa ma interesez de piese sa vad cat ma costa dar cred ca toate astea fac mai mult de 2500 euro, pretul aproximativ pt un zx6r din 2000
  3. viteza luminii nu o aveam.. ci cam 70.. pur si simplu nu mi-am dat seama ca ala era oprit.. nu avea stopuri aprinse, nici semnale.. daca va uitati in poze, m-am dus taras cu motru pe o parte, am incercat sa il evit.. iar masina era era deplasata de la locu impactului.. si ala a declarat la politie ca nu tinea picioru pe frana, poate ca asta a fost si norocu meu.. in legatura cu experienta mea.. peste 60.000 pe motor si 500.000 cu masina.. cred ca am trecut prin multe.. starea motocicletei... nu era extraordinara.. vroiam sapt asta sa ii schimb placutele de frana.. iar cauciucurile vroiam sa le schimb ceva mai incolo daca nu reuseam sa imi iau noua motocicleta.. cele care erau pe ea erau intarite.. motoru a stat asta iarna afara, frig, zapada... a, era sa uit.. ala din fata mea isi stergea parbrizu si ploua in spatele lui.. eu am avut si ghinionu sa am viziera ridicata.. hai sa o luam logic.. daca am franat cu 10 m inainte (conform politiei) iar eu am iesit cam cu 50 m inainte pe banda aia.. daca aveam viteza luminii, mai traiam? am doar o luzatie, cred ca mi-am prins picioru sub motor..
  4. O sa exersez franarile, problema nu era lipsa de experienta, pt ca am multi km la bord, ci starea motocicletei.. si ma refer la frene si causiucuri.. Nu am vrut sa mai bag prea multi bani in ea pt ca incercam sa strang pt una noua.. si cu asta nu prea am mai mers. Daca te uiti in poze, cauciucurile nu mai erau de mult in stare optima.. iar franele trebuia sa le schimb zilele astea.. nu mai aveam placute pe fata..
  5. Din pacate totul a fost prea rapid, am incercat sa il evit, dar nu am mai avut timp.. trecusem pe banda 3 cu 50-100 m inainte.. iar cand am realizat ca ala era opit, deja era mult prea tarziu.. Din fericire nu am avut viteza prea mare.. dar nici gumele nu m-au ajutat..
  6. Salut, Ma numesc Razvan.. eu sunt autorul accidentului... In primul rand vreau as va multumesc pentru sprijinul vostru si pentru griji. eu sunt relativ ok, am fost inconstient ceva timp si de la impact si pana la spital nu imi aduc aminte prea multe. stiu doar ca cineva zicea "Nu ii scoate casca".. Nu am umarul dislocat, am o entorsa la picior si o sa trebuiasca sa ma duc iar la spital sa vad daca este nevoie sa imi bag piciorul in jips.. Accidentul practic a fost din vina mea, am trecut de pe banda 2 pe banda 3, incercand sa ocolesc o masina, din pacate nu am vazut papucul.. Cand am trecut pe banda 3 am vazut ca ma aproprii de masina, dar nu avea stopurile aprinse si nici semnalu pus, cand m-am apropriat de el a pus semnalu si atunci am realizat ca este oprit.. am strans mai tare frana si am blocat rotile, am incercat sa il evit, dar nu am mai avut timp.. Masina intra regulamentar la pompieri, cel putin asa au afirmat cei din masina, cu toate ca eu cred ca vroiau sa intoarca. Acolo nu era linie continua. Va multumesc inca o data pentru sprijinul vostru si as dorii sa multumesc in special motociclistilor care au fost la fata locului..
×
×
  • Creează nouă...