Sari la conținut

dryfus

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dryfus

  1. Dezmembrez Kawasaki GPZ 500s din 91. Motocicleta este inmatriculata. Pentru detalii tel. 0726.369.201 Nicu pentru poze aici /index.php?showtopic=597105
  2. Salutare Dupa 2 ore de impins la motor de la apaca in rahova si un schimb de filtru de benzina a pornit. Beatrice a fost cea mai la tinta la faza cu filtru de benzina. Merci mult la toata lumea.
  3. Prin soc tras inteleg socul folosit complet. Motoru moare dupa mai putin de 5 minute de folosire cu soc cu tot deci varianta sa-l las vreo 20 de minute nu prea merge si nici nu cred ca are timp sa se incalzeasca. In mod sigur o fi de la alimentatie. Motoru meu e la scarbici in parcare si o sa incerc sa-l aduc acasa impins sau cumva in weekend ca sa pot sa-mi bag nasu sa verific filtre si furtune ca daca il desfac pe acolo tare imi e ca se iau aia de mine.
  4. Azi l-am pornit din nou si l-am lasat sa mearga fara sa ma joc la el. Pornire normala cu socu tras, 4000 ture in 2 secunde, am mai lasat socu la un 2000 de ture, acceleratia percuta imediat si dupa vre-o 5 minute de mers "spuf" la fel ca inainte d-abea isi tragea viata la un 1000 - 1500 ture cu socu tras complet si la cea mai mica atingere a acceleratiei moare. Dupa vreo 3 ore de lasat in fata cladirii aceeasi poveste. Mi s-a mai sugerat ca ar fi din cauza benzinei care e in rezervor de asta toamna. Cifra octanica ar fi scazut si ca sa goles rezervoru sa pun benzina noua. (azi am si gustat prima gura cu benzina ) Faza cu sa verific alimentatia sunt perfect de acord cu voi dar cum sunt afon doar un mecanic ma poate ajuta. Multumesc mult pentru ajutor. P.S. Am incercat si cu busonul deschis si n-a avut nici un efect.
  5. O sa verific si chestia asta, faza e ca rezervoru e plin de asta toamna . O sa ma uit pe la furtunasele alea pe acolo.
  6. Frate recunosc ca sunt muci in domeniu mecanicii, daca am pus o intrebare prea cretina imi cer scuze. Daca umflam roata fata o desumflam si vedeam daca merge ca inainte (glumesc). Este vorba despre un GPZ din 90. Deci, Am pornit motoru in garaj-ul subteran cu socu tras, am petrecut un 5 minute cu el, l-am urcat sus in parcarea exterioara si l-am oprit. Peste vreo 2-3 ore m-am uitat la nivelu uleiului prin gemulet fara sa-l mai pornesc. Am completat cu cei 600 ml de ulei si cand am dat sa-l pornesc, nici cu socu tras complet n-a mai mers ca inainte Acu in pana mea poate ca presiunea atmosferica din parcare era alta decat cea din garaj sau mi-a facut vr-unu vr-un voodoo intre timp si d-asta nu merge, nu stiu. Am pus si eu o intrebare folosind datele problemei asa cum le stiu eu.
  7. Merci foarte mult pentru raspunsuri Cu socu tras inainte pornea si in 10 secunde ajungea la 4000 - 5000 de rotatii la relanti, acum d-abea sta sub 1500 si la un moment dat se opreste (cu socul tras la maxim). Daca s-a inecat o sa aflu marti cand o sa incerc sa-l repornesc. Dar aveti idee cum se comporta un motor cu prea mult ulei? ( recunosc sunt varza totala in mecanica )
  8. dar simptomele ca la relanti cu shocu tras sta maxim 1500, cu el coborat se opreste instant si daca accelerez la fel pot aparea daca am prea mult ulei?
  9. Salutare, Azi am incercat sa scot motoru din garaju' de la scarbici prima data pe anu asta. A pornit destul de repede, cu shocu tras s-a dus la 4000 de rotarii ca de obicei, l-am mai coborat si am reusit sa-l scot din subteran in parcare. Dupa o perioada de stationat in parcare m-am uitat la ulei pe gemulet si nu se vedea nimik asa ca am zis sa mai completez cu ulei (am antecedente cu pierdut ulei de anu trecut ). Dupa ce am pus un 600ml de 15W40 de la OMV in gemulet a aparut nivelu' uleiului dar acu la relantii cu shocu tras d-abea daca se mentine la 1000 - 1500 si daca ating acceleratia moare. Se poate sa fie prea mult ulei sau e alta chestie. Anu trecut inainte sa-l bag la iernat am petrecut 3 vizite la service in 2 saptamani pentru carburator infundat (de 2 ori) si alte chestii. De iernat a iernat cu rezervoru plin. Poate cineva sa-mi dea o idee ce sa fac?
  10. ale noastre sunt cum sunt da uite ce e pe la rusi http://www.24auto.ro/newsroom/VIDEO_Atmosf...w_in_Rusia.html
  11. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu o volanta (completa - cu frai si tot ce trebuie) sau macar la ce pret se gaseste de la dezmembrari? Intreb ca n-as vrea sa dau 200 EURO pe ceva ce merita doar 200 lei
×
×
  • Creează nouă...