Jump to content

Ablenick

Membru
 • Posts

  73
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  ablenick

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

684 profile views

Ablenick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. un semicadru complet de R6 2003-2005 gasesc pe undeva?
 2. ai verificat daca ajunge benzina in pistoane ? mie imi pare o problema de alimentare ? bujiile erau inecate cand le'ai schimbat? Mesaj completat pt inceput poti sa verifici daca suruburile de la bornele bateriei sunt stranse bine si fac contact cum trebuie.
 3. cauciucurile de la MITAS sunt tubless???? stiu ca si eu am luat unul si NU era asa ca l'am dat mai departe pt un choperist .
 4. atinge pe interior canalul surubului si vezi daca are un orificiu/(mai multe in sus), probabil sa fie galeria de ulei pt impins uleiul sus, deasupra motorului. o piesa impornata in functioanrea motorului .
 5. nu trebuie sa stii ... ne bagam in seama unii cu altii...
 6. da, e ok.. nu iti face griji... daca ajungi pe la arc cand ajung si eu.. iti arat GPZ ul meu... fostul proprietar l'a coborat putin de spate si e super comod pt mersul in oras acum. Eu insa acum ma gandesc sa il... ridic putin
 7. incearca cu un telefon la astia http://www.promotorinternational.ro/index_ro.php (mai au cate ceva pe stoc) sau mergi la ei cu cablul de ambreiaj in mana, eu cautam ceva pt mine si am luat de la alt model... e un pic mai lung dar capetele sunt identice si s'a potrivit la fix.
 8. am glumit... semnalul daca nu are nici un surub.. tre' sa fie ceva cu "click" ... nu forta
 9. 1. cand scartie 2. Ce'ai facut? ai rupt semnalul
 10. Unde, cand, cum ? (detalii.. de contact (tel.)) in sun in secunda urmatoare... vreau lant (
 11. Ma intereseaza si pe mine un lant de distributie, am trimis email la adresa de mai sus . Astept un raspuns, multam fain.
 12. Pune si tu niste poze ca nu toti el avem cu termenii astia.. de "transmisie finala" ai microfise aici: http://www.ronayers.com/fiche/frames.cfm?m...340&parent=3280
 13. sa ii scoata 2 ... ca o sa se mai lungeasca iar =)))))) glumesc, se comanda lant nou. Lantul de distributie trebuie sa fie perfect intins.
 14. Diferenta de greutate nu este foarte mare, comparabile, poate GSul un pic mai usor, dar nu semnificativ pt a putea face o diferenta din asta. Diferentele sunt altele . GPZ e mai puternica, are un parbriz care e super la drumuri mai lungi. Insa la cazaturi e mai scumpa decat un GS )
×
×
 • Create New...