Sari la conținut

dio phili

Membru
  • Număr conținut

    245
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dio phili

  1. Vand SUZUKI GSR 600, 5000 euro fix, 98 CP, cca. 5000 km, inmatriculata dec 2007, cumparata reprezentanta. Culoare grena, filtru aer k&n, ulei schimbat, cauciucuri ca noi, parbriz original(280euro) inclus. Motocicleta este ca noua.

    Tel. 0722 40 70 40.

    Mesaj completat

    Vand SUZUKI GSR 600, 5000 euro fix, 98 CP, cca. 5000 km, inmatriculata dec 2007, cumparata reprezentanta. Culoare grena, filtru aer k&n, ulei schimbat, cauciucuri ca noi, parbriz original(280euro) inclus. Motocicleta este ca noua.

    Tel. 0722 40 70 40.

    post-18873-1295622396_thumb.jpg

    post-18873-1295622406_thumb.jpg

    post-18873-1295622415_thumb.jpg

  2. Vand Suzuki GSR 600, noiembrie 2007, cca.3300 km, visiniu, parbriz original mare, filtru aer k&n, ca noua, 5000 euro.

    Cielo 1996, aer, geamuri electrice, cd player, gpl(consum 9,5litri), stare generala buna corespunzator varstei, motor f bun, cca 165 000 km, 2000 euro.

    Detalii p.m.

    post-18873-1268253792_thumb.jpg

    post-18873-1268253831_thumb.jpg

    post-18873-1268253871_thumb.jpg

  3. Vand Suzuki GSR 600, noiembrie 2007, cca.3300 km, visiniu, parbriz original mare, filtru aer k&n, ca noua, 5000 euro.

    Cielo 1996, aer, geamuri electrice, cd player, gpl(consum10,5litri), stare generala buna corespunzator varstei, motor f bun, cca 165 000 km, 2000 euro.

    Detalii p.m.

  4. Bai tata, ce rodaj ati facut voi de aveti consum de-asta? Asa, din ochi, mie mi-a luat vreo 8 prin oras in rodaj. Dar stim cu totii ca "din ochi" e numai la pescari. Haideti maine la o tura pana la Calarasi sau Campina si facem impreuna consumul. Vedem care "ochi" e mai bun :blink:

    Despre pornitul dimineata - cand o ia merge cateva secunde nerotund (vreo 3-6 sec), apoi se tureaza putin (dar nu 2ooo, daca vreti sunt atent intr-o dimineata) si apoi scade turatia incet-incet pana cand se incalzeste si ajunge la ralanti-ul reglat. Tu Danubius, sigur ai ralanti-ul reglat ok? Cat are cu motorul cald? (12oo - 15oo recomandat)

    Tytus, am fost la AMK, a fost foarte tare insa nu m-am laudat ca m-a batut nevasta cu un cart de-ala mic. Am facut 1.35, iar ea 1.33 :angry:

    Mersi frumos de pontul pentru parbriz!

    Numai bine baieti si fete!

     

     

    bai tata, un rodaj cum m-a sfatuit reprezentanta si cum scria in carte...cat despre ochi,nu are legatura cu calcularea consumului.

    succes.

  5. nu stiu cum ai reusit :wacko:) a mea in rodaj a mancat 5 litrii mers bucuresti - cheia, 4.5 mers alexandria si dupa rodaj am facut bucuresti - pitesti + dat pe curbe si pe autostrada mers aproape constant 170-180 si mi'a luat 6%. in bucuresti nu am facut consum dar din ce am vazut ia sub 6. eu sunt foarte multumit de ea :wacko:

     

     

    asta e consumul si la a mea.deci nu esti singurul nebun care da asemena cifre.:moto:

  6. Din experienta am invatat ca din 10 pareri proaste despre ceea ce faci poti sa inveti mai mult decat din 100 de pareri bune si mod sigur poti sa inveti sa fi mai bun .

     

    V-as ruga pe cei ce ati avut experiente neplacute sau placute in diverse service-uri din Constanta si o sa incerc sa le pun pe toate cele reprezentative , nu si diversi mecanicosi din spatele blocului , sa le oferiti oamenilor feed back , oricare ar fi acesta .

    De multe ori proprietari afacerilor nu stau cot la cot cu mecanici , asa ca vedeti acest topic ca o oportunitate de a-i ajuta sa faca o afacere mai buna atat pentru ei cat si pentru clientii lor .

     

    Dupa cum vedeti intrebarea este pozitiva , respectiv am pus in fata multumirea nicidecum nemultumirea .

     

     

    O sa incep eu , acum 1 an si un pic , proprietar de 954 am fost la Hobbymoto sa imi schimb placutele de frana . Motocicleta frana impecabil in acel moment .

    Am plecat , le-am facut rodajul cum scrie la carte ... mai mult frane scurte la viteza mica dupa care acceleratie usoara si frana puternica .

    In urmatoarea saptamana si dupa cateva sute de km in care speram sa se definitiveze rodajul m-am trezit ca nu mai frana cum trebuie .

    M-am uitat la placute si am observat ca discul apasa in placute , avand pistonasul dintr-o parte complet deschis si pe partea cealata aproape inchis .

     

    Am luat frumos cartea motocicletei si m-am uitat la toate componentele sistemului de ghidaj de la roata , apucaturi de inginer , si am observat ca cele doua bucsi stanga si dreapta care vin pe axul roti au fost inversate .

     

    Din pacate nu sunt egale , si punand-o pe cea mai mare in locul celei mai mici s-a dezaxat roata ( fata de axul vertical ) .

    In momentul acela a fost destul de clar pentru mine ce s-a intamplat ... Am dat un mail la Honda Romania in care am scris ceea ce "am facut din greseala" si am primit raspunsul - este foarte posibil ca discurile dvs sa se fi ovalizat.

     

    Am fost la un prieten care avea micrometru comparator cu picior fix ... l-am pus pe disc , am invartit de roata si am constatat ca amandoua discurile erau ovalizate in directia in care se mutase roata .

     

    Am sunat pe amicul meu Pepe , care imi ramane si in momentul de fata amic si sper si dupa acest comentariu sa imi ramana , si mi-a spus sa vin la service .

     

    La service , dupa ce am explicat tot fenomenul si chiar care e treaba mergand pana la exempe invatat in scoala cu mutare centrului de sprijin pe o parghie , am fost luat la demonstratii inutile ca nu am dreptate si cu texte de genul " la teorie ne pricepem toti '' vre-o ora .

     

    Dupa ce m-am saturat sa vad ca nu are cine ce sa imi explice si nici nu au un ceas comparator sa le arat despre ce este vorba m-am carat .

     

    Cu Pepe am vorbit dupa aceea si foarte politicos mi-a spus ca imi poate face rost de discuri din Germania in cazul in care cele pe care le am nu mai sunt utilizabile .

     

    Insa ce m-a scos pe mine din sarite si inca ma mai enerveaza este faptul ca mie timp de o ora , lumea imi expica fara nici un argument ca nu am dreptate in loc sa mi se spuna .... ba (cuvant urat) , lasa-ne sa ne gandim daca este asa cum spui tu , sa ne uitam in o carte tehnica .... si daca ai dreptate iti platim reparatia .

     

    Dupa ce am schimbat bucsile motocicleta frana destul de bine si nu aveam vibratii in ghidon ... asa ca fiind amicul meu , nu i-am cerut sa mi le schimbe .

     

    Asa ca Hobbymoto , nu trebuie sa va enervati ... incercati sa fiti mai profesionisti , si acolo poate sa ajute Alex , ca are ceva ani in de experienta in o firma destul de bine organizata din Constanta ...

     

    PS

    ... si urmariti cate voturi primiti in poll-ul de mai sus , succesuri .

     

    PPS

    Uitam ... Suszi-Yamaha mi-a adus o garnitura pentru FZR pe care o comandasem preventiv la 3 luni dupa ce vandusem motocicleta

     

    PPPS

    La Kawasaki am comandat o prindere pentru bocanasul de lichid de frana si o maneta ca era stramba originala , iar dupa 2 luni nu stia nici dracu despre comanda , am adus chitanta si mi-am luat avansul inapoi . Maneta de pe louis , prinderea s-a sudat frumos la tata la munca .

    Andrei este(sau era) un mecanic excelent si minutios ... il recomand cu caldura .

     

     

    andrei e ok!;)si singurul la care am apelat in constanta, de altfel foarte posibil singurul la care voi apela in continuare.

  7. Doar am explicat situatia la care s-a ajuns: cauza si efect. Nu am sustinut niciodata ca cel care isi cumpara SH e prost sau destept, e o piata libera si fiecare face ce vrea. Insa daca tot suntem saraci sa ne luam lucruri "scumpe" (eu personal nu m-am indurat sa dau Xmii Euro in plus si am preferat sa iau de pe piata gri) atunci sa acceptam ca asta e "liga" la care jucam. La juniori. Dar daca vrem saloane la nivelul celor de afara, trebuie sa jucam in alta liga. Pana atunci, cum am mai scris, astia suntem, astia defilam.

     

    Si nu, nu lucrez la o firma care vine motoare noi si scumpe, lucrez insa in domeniul moto de cativa ani buni si pot spune ca am putut sa-mi formez o parere cat de cat realista despre piata noastra si cum a evoluat (cu pasi mici) pana acum. O parere proprie pe care mi-am expus-o.

     

     

    Repet, nu atac, la fel ca tine, imi dau cu parerea.

    :wacko:

  8. Eu am avut unul din primele GSR-uri in Romania (cred ca la 3-lea).....

     

    Nu ma pot abtine: felicitari frate si multumim, chiar muream sa stim cine a avut-o pe a treia....

     

    Acum vrem sa stim cine o are pe prima si pe a doua.

    Si sa puna si acte doveditoare nu asa.....din gura.

    :D

    Bye.

  9. Salut.

    Faptul ca nu se cumpara motoare noi la saloanele romanesti sau in general in tara asta nu e din cauza ca romanul, vezi doamne, de marlan ce e, nu cumpara, ci poate, zic si eu, din cauza ca e sarac.Nu imi place ideea sugerata de tine cum ca daca iei motor second esti si tu o persoana de mana a doua.

    Saloanele nu sunt musai ca sa vinda unul sau altul nu stiu cate motoare, ci sa isi faca publicitate, sa vada lumea noutatile si chiar sa cumpere hulitele chilipiruri.Nu vreau sa te jignesc, dar nu crezi ca e de cacao sa acreditezi ideea ca e nashpa sa cumperi ieftin?Doar ptr ca tu, cred, ai un job la o firma care vinde motoare noi si scumpe?

    :D

  10. Da, a zis ca-i de viteza, scrie negru pe albastru, ce n-ai inteles?

    Alou, cocoshel, hornetu e de viteza cand ducati 1098 e cruiser, dar cred ca esti cam @@@@@@ si nu o sa pricepi nici asta....asa ca renunt, dar arunca intai un pic de lumina peste bezna in care ma aflu: cam la ce te gandesti, scuze ptr "gandesti", cand spui "viteza"?

  11. eu incercam sa fiu obiectiv :rolleyes: da..chiar vibra in comparatzie cu ce am avut eu un gs 500 si pe ce am mai mers chiar vibra motorul ala iar oglinzile nu erau bune de nimic ( asta cand bagai mana in gaz ceva mai mult ) insa am vazut ca modelul nou are oglinzi schimbate si am inteles ca s-a rezolvat problema cu "blur"-ul din oglinzi. indiferent eu o sa ma duc azi la elf motors si sper sa achizitzionez un model 2009 daca imi accepta oferta :laugh:

     

     

    Hai mah ca te cred, nu-i problema. Dar eu, venind dupa un Shadow de 750 si mers apoi relativ des pe un CBF 600 S nu am constatat nici o vibratie alarmanta sau anormala.Si crede-ma ca si eu sunt obiectiv, doar ca fiecare din noi a mers cu alta motocicleta.Bine? ;) ;)

     

     

    Stii cum se spune, "why so serious?".......salut!

  12. oameni buni cred ca al meu e stricat...consuma 6.5-7 oras la 4-6(7)krpm si ocazional cate o "talpa". iar afara pe autostrada mers constant cu 2 pers si bagaje la 100-120max a luat max

    4.5%. la 8-10 nu ajung decat daca il alerg de il omor (schimbat peste 10krpm de fiecare data).

     

    duminica am facut 250km de mers la 120/h cam 100 din ei si in rest pana in 170 max dar cu multe forje si am bagat 13.4L in rezervor la intoarcere. consum 5.36l%.

     

    deci nu stiu cum mergeti voi dar nu e ok un consum asa mare :rolleyes:

     

    P.S. in schimb al meu cum chiar e stricat...nu mai imi intra socul automat cand e rece motorul. a patit cineva asa ceva? il pornesc la 11 grade si moare , mai incerc odata si moare la fel...a 3-a oara trebuie sa il ajut din gaz si dupa ce merge cam 15 sec intra si socul automat dar numai pt 5-6 sec si apoi trece la relanti-ul normal...si dealerul nostru fantastic nu pre stie ce are.

     

    de mers merge ok nu am probleme.

     

    ceva ideei?

     

     

    nu e stricat, consumul meu mediu general e cam 5,5.

  13. salut! m-ar interesa sa stiu consum urban/mixt, probleme intampinate in astia 2 ani si daca ai avut probleme cu vibratiile (cand am mers pe gsr am vazut ca atunci cand acceleram vibra toata destul de rau si ma gandesc sa nu se slabeasca suruburi sau mai stiu eu ce)

     

     

    :unsure: Cum mah vibra toata????

    Poate era varza motorul ala.....ce sa zic.

    Nu vibreaza in alt mod decat cam orice alt motor.

    Consum urban si mixt, daca mergi normal, fara bashini de motogp, in jur de 5,5-6 max, cel putin la a mea, dar a mea nici nu prea vibreaza, ce sa zic.... :blink: .

    Pe la 160-180 te duci spre 10.

  14. Mai e un magazin cu motoare Honda si pe la gara, pe Gheorghe Duca. Tin minte ca acu cateva luni am intrat eu si ma uitam la CBF-ul nou, parca tot S era. Eventual poti sa-i intrebi daca au si N. Banuiesc ca in afara de ce au in showroom, restul se aduc pe comanda, sa nu le tina pe stoc.

     

    Iar CBF600 si Hornet sunt cu totul alta mancare de peste. Putere mult mai mare la Hornet, alte trepte de viteza, alte suspensii. Hornetul e de viteza, CBF-ul e varianta adaptata touring.

     

     

    Hornetu' e de viteza???

    Bai frate, ce tot indrugi acolo??

×
×
  • Creează nouă...