Sari la conținut

luck

INACTIV
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de luck

  1. luck

    BURSA LOCALA

    Vand Honda Transalp XL600V din 1998 in stare de functionare foarte buna http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&act=view&tip=am&ID=452076 1500 euro neg (sau schimb cu Logan 1.6) Tel 0753896127
  2. luck

    BURSA LOCALA

    Vand HONDA TRANSALP XL 600 V Detalii : http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&act=view&tip=am&ID=447121 Pret - 1700 euro
  3. luck

    Off-topic

    Din ce am mai citit prin alte locuri, motivul e noul stand de frana pt motociclete. Am inteles ca deja unele statii ITP (nu stiu daca si din Iasi) asteapta auditul de la RAR pt omologarea noului stand. Deci banuiesc ca depinde de fiecare statie in cat timp si daca isi vor achizitiona standul de frane.
  4. luck

    Off-topic

    ..........Tatal autostivuitorul..............
  5. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Ok. Inseamna ca ne vedem la Petrom, la 10.
  6. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Salut. Eu m-as baga; as opta pt traseul prin campulung, ca nu am fost de prea multe ori prin zona aceea. O viteza maxima sau de croaziera?
  7. luck

    BURSA LOCALA

    Pai daca se poate incheia asigurare care sa fie valabila cu data de 15 februarie, se poate si cu data de 15 martie? Ca mie atunci imi expira asigurarea
  8. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Pai sa iti fie de bine atunci! Daca ne-a mancat, ne-a mancat, ce sa-i faci......... Imi pare rau ca te-ai intors singur(banuiesc ca singur).
  9. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    2 x Transalp + Bmw 650 Gs au ajuns la 22 acasa si nu au mai apucat sa serveasca un kurtos. Suzuki Gsxf 750, adica Nicu, tu ai reusit sa mananci un kurtos? (scuze ca nu am reusit sa te mai sunam, dar nu am avut semnal in zona aceea, sper ca nu ne-ai asteptat foarte mult). In rest eu zic ca a fost o zi superba de toamna. Cipriane daca nu ai vrut sa ma lasi in fata asta e - condens, faruri - mie imi fac placere, sunt obisnuit Astept cu nerabdare pozele
  10. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Eu din cate am vazut, pe duminica se anunta vreme cam la fel cu sambata. Iar daca in Piatra Neamt o sa fie mai racoare, asta e - iarna nu-i ca vara Numai sa nu ploua sau sa nu fie ceata deasa.
  11. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Cu speranta ca nu se apuca de plouat sau de ninsoare, ramane ora 9. Cipriane, cand ai spus o mica ocolire te-ai referit la traseul pe care l-ai propus data trecuta?
  12. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Incercam sa mancam un kurtos ''din nou'' ?
  13. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Am zis eu ca pana la urma o sa fim deconspirati
  14. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Imi iau hainele de ploaie si poate apar si eu. Intr-adevar e cam lung dar cred ca e ultima iesire lunga pe anul asta.
  15. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Foarte adevarat. Cum masina nu am, prefer sa pornesc dimineata motorul(care cu toate ca sta noaptea in aer liber porneste la sfert), sa astept 5 minute (mai mult nu ii trebuie) sa se incalzeasca apa si uleiul si sa merg, cu grija, 10 minute pana la serviciu. Si seara inapoi acasa. Bineinteles cu echipament gros. Imi e muuuult mai convenabil asa decat sa astept vreo 10 minute autobuzul si sa mai merg inca vreo 20 de minute pe jos - in cel mai fericit caz. Fiecare face cum crede si cum are posibilitatea.
  16. luck

    Off-topic

    un reportaj ceva mai vechi de a lui dezbracatu dar f tare: http://www.peteava.ro/id-89920 Dezbracatu la Targul Auto Moto - PeTeava.ro
  17. luck

    Excursii- plimbari- iesiri

    Tocmai am vazut la tv ca maine, pe platoul Dobrovat, la ora 10 se face adunarea pt proba de trial. http://offroadclubiasi.ro/index.html
  18. luck

    Off-topic

    Procedura regulamentara de "suflare" in etilotest: http://www.sport.ro/show/cel-mai-adevarat-...l?autoplay=true Sport.ro :: L-au poreclit "Tulburel"! Beat mort la volan, a incercat sa bea din aparatul etilotest!
  19. luck

    A Inceput Sezonul

    Bine ai venit Cipriane ! Sa il porti sanatos si sa te poarte si el sanatos, cum m-a purtat si pe mine ! Cand ne intalnim sa mergem la o plimbarica?
  20. luck

    BURSA LOCALA

    ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL E o motocicleta foarte ingrijita. Merita! bafta la vanzare Dane!
  21. luck

    BURSA LOCALA

    Vand suzuki SV 650 N din 2002 -km 15000 reali -72 CP, 64 Nm cuplu -4,5 % consum mixt -unic proprietar in Romania (adusa in 2007 cu 8000km) -parbriz, suport+topcase -aripa fata avariata, anvelopa spate uzata -stare foarte buna de functionare(intretinuta) -ideala pt incepatori(si nu numai), foarte manevrabila -o dau pt ca vreau sa imi iau una de teren -pret 2650 E
  22. cred ca o sa ne vedem pe acolo. vrem sa venim mai multi din iasi. mai da niste detalii, te rog, cand afli.
  23. e intradevar un inconvenient spalatul si unsul lantului asa des. insa ca dezavantaj major la transmisia pe curea, e ca aproape dispare frana de motor. si stim cu totii cat de mult ajuta frana de motor la un V2.
×
×
  • Creează nouă...