Sari la conținut

Alex The Ripper

Super Membru
  • Număr conținut

    2.758
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alex The Ripper

  1. Daca ai garantie, nu are rost sa mergi in alta parte. Cat despre service-uri, nici la cele ale reprezentantelor nu esti sigur. :))) Atata vreme cat mecanicul e om, nu are cum sa nu existe erori. :)))
  2. Salut. Ca service exista si alternativa la Dementor. Exista tatal Ktm-urilor, toar'shu Jumba. Nu prea e ceva ce sa nu stie despre ktm-uri. :)))Singura problema e ca nu are tester, in schimb iesi mult mai ok la bani, iar calitatea serviciilor e ca la Dementor.
  3. De potrivit nu prea cred ca sunt aceleasi prinderi. Dar exista versiuni si pt 1190. Eu eram curios ce a incercat fiecare, ca sa nu bag bani aiurea doar sa testez toate variantele.
  4. Salut. Nou posesor de 1190 Adventure, si ne gasind alt topic destinat acestei motociclete, am zis ca poate gasesc vreun ajutor la o mica problema. Parbrizul, care e stoc, iar la 1.94 ai mei imi da niste turbulente de imi face capul varza. Ce parbriz sau deflector aveti? Sau daca aveti vreo sugestie, e binevenită. Multam fain.
  5. Salut, Sunt si eu incepator si abia m-am mutat in carteer. Se mai fac intalnirile la Titan? Daca da la ce ora si cand? Multumex anticipat.
  6. Cam asa am de gand. Dar astept pana pe toamna-iarna, sa mai scada preturile.
  7. Gata Inima de tinichea, ai devenit si tu fost fzrist? )
  8. Pensionare, nu apar nici sapta asta. Next week.
  9. Ai ajuns sa ceri poze de la altii? Nu erai tu pozaru oficial? De fapt tu cu Dracushoru ))
  10. Acum 5 minute am primit un telefon care ma face sa nu pot ajunge in seara asta. Inima de tinichea, ne vedem maine la OST.
  11. Shiro, chiar nu sunt suparat. Doar ca ma uit ca in momentul in care un club moto cunoscut anunta o petrecere toata lumea da buluc sa isi anunte prezenta, iar cand baietii astia, proaspat infintati, incearca sa organizeze ceva, nimeni nu ii baga in seama. P.S. Disclaimer: Eu n-am nici o legatura cu organizatorii, si nici cu Street Patrol. Singurul lucru e ca impart cu ei orasul in care m-am nascut (asta pt ca stau mai mult in Bucuresti decat in Campina).
  12. Tocmai asta e... motociclistului forumistului roman nu ii plac decat alea cu Âştaif. Nimeni nu isi mai aduce aminte de vremurile cand nu existau cluburi moto mari si intruniri mari. Acum isi anunta participarea doar la intrunirile mari, unde pot fi vazuti si recunoscuti ca bikeri forumisti.
  13. Asa pensionare, trage-i de urechi. )
  14. Pensionare, nu stiu ce sa spun. Plus ca au mai aparut niste probleme in ultimele zile, si sa vad cum le rezolv.
  15. Normal. Acolo se agata cel mai bine pitzi motocicliste forumiste. Inima de tinichea, se cam anunta ploi, iar dupa ploaia induratata astazi de la rm valcea la bucuresti, eu nu vin daca apare vreo picatura.
  16. De aprox. 5 ani, intalnirea se tine la Academie, joi la ora 19.00. Si asa cum e ea pusa joia, de-a lungul anilor, ne-am strans si mai multi si mai putini, dar n-am schimbat nimic. Miercuri la arc, se vad toti forumistii motociclistii, indiferent de marca de motocicleta pe care o poseda. Joi ne vedm doar noi cei cu FZ/N/S, si prietenii scuteristi cu GS 500.
  17. Buna dimineata scuteristii... miscati si voi cumva anu` asta? )
  18. Eu am inceput pe Fazerul pe care inca il am, la fel si Metal Heart si mai stiu si altii. Da intr-adevar ale noastre sunt varianta pe carburatie, dar sunt si altii care au inceput cu varianta pe injectie. La 1.83 cat ai tu, vei sta confortabil, confort pe care nu il vei gasi pe ceva mai mic, poate doar pe un enduro-touring de min 600. Sincer, daca tot vrei sa iti iei, iti recomand Fazerul, adica varianta semicarenata.
  19. Salut, O intrebare catre posesorii de XTX, cheia de contact este cu cip sau fara. Multam.
×
×
  • Creează nouă...