Sari la conținut

2bike

INACTIV
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    1989
  • Numar Moto
    B-XX-SWP
  • Club
    BERCENARII

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MULTE VECHITURI PE CARE NU LE-AM VALORIFICAT CAND A TREBUIT.

2bike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  2. S-o stapanesti sanatos tinere Vici si sa te bucuri de ea si fara incidente !!! Acum esti motociclist , nu mai esti scuterist
  3. Ar fi trebuit sa fim mai multi prezenti , la acest tragic eveniment. Pentru familia celor doi , dar si pentru a trage un semnal de alarma , la tot ceea ce se intampla in traficul asta imputit cu soferi de (cenzurat). Oricum multi motociclisti au fost prezenti si si-au manifestat oarecum nervii prin dezlantuirea motoarelor turate la maxim. E pacat pentru ceea ce s-a intamplat cu acesti doi tineri , si cu multi altii inaintea lor , si de aceea nu ar trebui sa fim indiferenti la aceste lucruri deoarece ne privesc si pe noi personal. Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei plecati dintre noi. Asigurati-va voi de doua ori , pentru a preveni pericolul ce ne inconjoara in trafic. Aslalt uscat si sa auzim numai de bine.
  4. Tu ai dreptate in ceea ce spui , dar eu ma refeream la politistul de pe strada care poate nu a primit mai de sus ordinele care trebuiau , si atunci tot el sufera , in capul lor se sparg toate.Dar nu contest ca exista si destui politisti care nu isi fac meseria cum trebuie. De aceea ar trebui sa facem noi diferentierea asta si sa nu generalizam. Si nu cred ca s-ar rezolva situatia in felul acesta adica postarea de politisti in fiecare loc mai periculos.Trebuiesc luate niste masuri mai radicale. Parerea mea. Nu am nici-o legatura cu meseria de politist. Asta sa nu fiu interpretat gresit.
  5. Sunt de acord cu ce spune Daneluta , nu asta e atitudinea pe care ar trebui sa o avem fata de politisti , cum vreti voi sa fim respectati daca ne-am comporta asa. Ar trebui cu totii sa contribuim la indreptarea acestor lucruri , prin mai multe actiuni , mitinguri si altele , sperand ca in acest fel , semnalele noastre vor ajunge intr-un final la urechile celor care sunt in stare sa ia decizii majore. De ce sa nu recunoastem ca politistii de la rutiera au fost alaturi de noi , la comemorare , la inmormantarea celor doi tineri , si ei sunt colegi cu noi (cei cu motocicletele ). Se expun la aceleasi riscuri ca si noi. Hai sa-i ajutam si noi cu ce putem , si in momentul in care gasim si uscaturi printre ei , nu ramane decat sa facem posibil mediatizarea acestor cazuri. Respecta si vei fi respectat. Si e valabil pentru ambele tabere.
  6. Ar fi trebuit sa fim mai multi prezenti , la acest tragic eveniment. Pentru familia celor doi , dar si pentru a trage un semnal de alarma , la tot ceea ce se intampla in traficul asta imputit cu soferi de (cenzurat). Oricum multi motociclisti au fost prezenti si si-au manifestat oarecum nervii prin dezlantuirea motoarelor turate la maxim. E pacat pentru ceea ce s-a intamplat cu acesti doi tineri , si cu multi altii inaintea lor , si de aceea nu ar trebui sa fim indiferenti la aceste lucruri deoarece ne privesc si pe noi personal. Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei plecati dintre noi. Asigurati-va voi de doua ori , pentru a preveni pericolul ce ne inconjoara in trafic. Aslalt uscat si sa auzim numai de bine.
  7. Ohoooo , salutare frate unde te-ai ascuns ? Nu te cunosc , dar din cate am citit si imi aduc aminte tu ai fost initiatorul topicului "Motociclisti din cartierul Berceni ". Vezi ca noi am luat avant cu chestia asta si ne-am propus sa facem ceva. Pentru ca sa fii mai bine informat intra pe bercenarii.ro si ai sa vezi. Daca urmaresti , ai sa vezi ca ,azi la 18.30 avem intalnire la MC la Brancoveanu. Vezi in semnatura mea. <small>--- Mesaj completat în 13 Sep 2007 07:18 -------------</small><br/>S-a rezolvat totul , de acum lucram in echipa , imi pare rau ca am umplut topicul cu nebuneli dar vorba lui CLiviu chestiile astea sunt benefice cateodata , iti dau un impuls , si iti pun mintea la contributie. Am ajuns la concluzia ca eu , am cam fost ca un copil din ala caruia i s-au furat jucariile , dar gata mi-a trecut. Am vorbit cu CatalinS si ma inscriu la cursuri de grafica , ca ideile bune trebuiesc puse in practica si atunci va trebui sa fiu tare si pe executie , ca de idei nu duc lipsa(zic eu) . Aha , dar mi-am adus aminte , cine a facut posibila discutia asta : Klauss si cu Sorin ca nu m-au lasat sa postez siglele pe forum , cand le-am creat. Rad eu dar asa e. Asa ca , Sorine si Klauss va rog sa va cereti scuze , mie si lui CatalinS , ca ne-ati pus in postura asta @ Sorin si Klauss sa nu o luati voi razna acum ca Acum i-am luat locul lui ZODIAC (Klauss ia masuri limiteaza smilies-urile)
  8. eu merg si la -15 grade daca e asfalt uscat si
  9. @CLiviu : Cornele cred ca nu mai esti la curent cu ce ne-am propus sa facem , si am inceput de fapt , asa ca pune mana repede si fa-ti cont pe noul nostru forum ca sa intregim randurile. Cum a fost plimbarea @CatalinS, : Cataline citeste te rog si ceea ce am postat pe bercenarii.ro la "sigla clubului"
  10. Cataline nu o lua asa de tragic , ca nu te-am acuzat de nimic . din contra am zis ca te respect pentru faptul ca ai depus atat efort pentru club.Daca tu te simti acuzat de mine e parerea ta , dar tu ai spus acum adevarul despre sigla in ultimele posturi. Cand spun treaba asta ma refer la faptul ca tot ceea ce contine sigla asta e ideea mea , iar tu ai spus ca te-ai inspirat din sigla de la avatarul meu , lumea nestiind ca eu i-am trimis siglele lui sorin si sorin ti-le-a trimis tie iar tu nu ai facut decat sa schimbi caracterele si sa inserezi cele trei motociclete , idee care tot mie mi-a apartinut , dar forma siglei si tot ce exprima ea este 99% creatia mea. Daca tu crezi ca eu m-am suparat pe tine si te-am acuzat de ceva imi cer eu scuze ca sa nu crezi ca sunt nebun , dar faptul ca eu am muncit la sigla asta , ma refer la forma ei, la scris , si faptul ca eu nu am pus-o direct pe net , deoarece stabilisem sa ti-o dam tie sa o aranjezi( ma refer la pregatirea ai pentru tiparire ,stii tu despre ce e vorba mai bine) e normal sa fiu putin suparat pe faptul ca eu creez aceasta sigla si altcineva o posteaza si isi ia toate laudele. Nu imi trebuie statuie pentru asta dar oricare s-ar bucura ca ceea ce a facut el e placut de oameni. Asa ca acum hai sa lasam prostiile si hai sa facem sa fie bine. Daca nu vrei sa intelegi , ce am vrut eu sa zic , e treaba ta eu nu m-am suparat , nu am nimic cu tine si hai sa uitam divergentele astea care nu isi au rostul daca vrem sa facem ceva frumos.
  11. @Catalin S. tot respectul ca te-ai implicat in acest lucru dar , ar fi trebuit sa spui oamenilor ca aceasta sigla e conceptia mea , elementele din aceasta sigla imi apartin si la momentul cand eu am creat acea sigla pe care tu ai modificat-o putin , nu am pus-o direct pe net ca noi avem o conducere unde am stabilit ceva in legatura cu aceste sigle. Asa ca mi-ar parea rau sa isi insuseasca altcineva meritele muncii de creatie a acestei sigle. Mai sunt iventatori carora li s-au furat inventiile si ei au ramas necunoscuti. Si hai sa fim seriosi tu ai creat la inceput niste sigle pe care nu le-a votat nimeni , chiar unii s-au exprimat ca ar semana cu o eticheta de pe sticla de bere sau de purtat pe pijamale(nu sunt vorbe spuse de mine). Acestea sunt siglele pe care eu le-am creat si care ar fi trebuit sa le bagam pentru vot ,bineinteles impreuna cu altele care ar mai fi aparut.
  12. @Tilik : care sunt restul , si ce probleme s-au discutat pe ultimile pagini(de exemplu) care sa priveasca si pe RESTUL ? Iar restul asta de care vorbesti tu daca sunt interesati de acest club au avut la dispozitie destul timp si informatii despre asta. Sa nu intelegi ca ma intereseaza pe mine unde posteaza fiecare ce vrea dar pe viitor in clubul nostru vor exista niste reguli pe care v-a trebui sa le respectam cu totii.Altfel , nu va mai putea fi numit un club organizat.
  13. BAI BAIETI VOI ATI UITAT CA AVEM FORUMUL NOSTRU SI ACOLO PUTEM DISCUTA TOATE PROBLEMELE CARE NE PRIVESC NUMAI PE NOI BERCENARII ? ALLEX MUNCESTE DEGEABA ? Sau nu aveti destule emoticoane ?
×
×
  • Creează nouă...