Sari la conținut

brandon75

Membru
  • Număr conținut

    385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    maneatiberiu75

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2001
  • Motocicleta
    Suzuki GS 500 - Honda CBR F2
  • Numar Moto
    acum e stramb

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS500E Honda CBR F2
  • Interests
    Moto & Photo

brandon75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. brandon75

    Accidente

    De 3 luni permis, asfalt rece, viteza, noapte se poate povesti si de o sicanare in trafic= R.I.P.
  2. brandon75

    Accidente

    Am vorbit astazi cu cineva de la Ortopedie, se pare ca este operat si se afla internat in sectia de ortopedie din cadrul Sp. Sf. Spiridon....Insanatosire grabnica! Asa cum scrie si in articol, un picior rupt....
  3. Cumplit...nu pot decat sa sper ca M. Buzdugan se face bine...ranile sunt cumplite...cat despre legi traim in Romania....Offff
  4. brandon75

    BURSA LOCALA

    Cumpar protectii umeri, protectii coate si protectie spate. Daca sunt oferte va rog sa-mi lasati email: tiberiumanea@gmail.com Multumesc!
  5. brandon75

    Accidente

    Scuze, Spitalul Sf. Spiridon din Iasi.....
  6. brandon75

    Accidente

    Acum 2 ore am stat de vorba cu el, este cu fractura fixata intr-un fixator extern la piciorul drept, in rest julituri minore, se simte, daca pot spune bine, a zis ca nu se mai urca pe motor...Dar mai vorbim peste un an....Va saluta pe toti! Este la Chirurgir III Sectia Ortopedie Traumatologie etj. I.
  7. brandon75

    Accidente

    Daca eram in locul tau nu postam aici nimic....ce crezi ca ai rezolvat? Nimic...invata de la instructor, invata singur si mergi mai dreptate....Asfalt uscat!
  8. Postat de cipenyrider pe Comunitati moto regionale.... Am ajuns astazi la fata locului pe cand il lua masina de la IML si apoi au luat motorul pe o platforma. E vorba de Bogdan Anton,originar din jud Buzau, un baiat tanar si fericit de motorul lui proaspat achizitionat! Lucrand in aceeasi zona ne-am intalnit pe drum, la semafor, cu motoarele de vreo cateva ori. Mergea linistit, nu se baga printre masini, se vedea imediat ca e, ori incepator, ori prea cuminte. Dar astazi, dupa munca, cred ca a vrut un moment de placere, sa faca o tura pe centura, sa mearga un pic mai tare. Dar sortii nu au tinut cu el azi... Parerea mea este ca mai multi factori adunati au dus la decesul sau. Viteza mare, dupa ce a parasit asfaltul s-a dus taras zeci de metri prin sant. Echipament lipsa, doar casca... Lipsa de experienta si frica de a lua curba la viteza cu care coborase de pe pasarela. Toti stim ca e o curba lunga si larga care se poate lua cu viteze foarte mari. Ghinionul. Dupa zeci de metri de taras prin sant a lovit o movila mare de pamant pe care se afla borna kilometrica. Din lovitura cu movila i se trage moartea. Dumnezeu sa-l ierte!
  9. brandon75

    Accidente

    Dumnezeu sa-l ierte!
  10. brandon75

    Accident Mesteacan

    R.I.P. Condoleante familiei! Durerea e mai mare ca a venit un copil pe lume si nu si-a cunoscut tatal! Pacat, era instructor dar nu avea decat casca dupa cum vad din partea video, a incercat ceva teribil intr-un moment total nepotrivit sau cine stie ce a fost acolo...Eu spun ca sigur traia daca avea echipament!
  11. brandon75

    Accidente

    http://www.bzi.ro/exclusiv-motociclist-lovit-de-o-autoutilitara-foto-video-378824# Multa sanatate iti doresc!
  12. Vai.....Doamne!!!!!!!!Offffffff...Ce durere!!!!!!Sufar si stiu ce insemna scurta durere ce a simtit-o!!!!R.I.P.!!!!!!!!
  13. brandon75

    Accident Bacau

    Astept cateva informatii de la spital si le postez....
  14. brandon75

    Accidente

    Accident pe Sararie! http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/exclusiv-un-motociclist-s-a-izbit-de-o-bordura-pe-sararie-o-victima-a-ajuns-la-spital-fotovideo--12278.html
  15. brandon75

    Accident Bacau

    Vorbim de doua accidente diferite.....Iti spun sigur! Cel de pe Sararie, riderul este ok...la Sf. Spiridon se afla colegul nostru de la Bacau!!!! Care din pacate nu este foarte ok.....Multa sanatate!
×
×
  • Creează nouă...