Sari la conținut

adrianov

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrianov

  1. Va deranjeaza ca au intrat biciclistii peste voi? E out of topic? Si eu pot sa merg pe o roata. Cand o sa reusesc sa pun genunchiul jos o sa stiti, fiti convinsi. Ma cam incurca pedalele astea!
  2. Numai bine! Sper sa ne salutam cat mai curand cu farurile motoarelor.
  3. 67 km/h, da. Panta era de 7 grade si lunga de aproape 1 km. Am mers pe 3 cu 7 s dadeam din pedale ca nebunul, nu eram in cadere libera. Imi dadusera lacrimile si ziceai ca se rupea tricoul de pe mine. aaa...si stateam aplecat pe ghidon de imi dadeam cu genunchii in piept. Este reglat bine, am calculat, l-am verificat atat pe strada, pe distante mari, cat si mergand in paralel cu altii. Care nu m-au crezut nici ei cu 67. Si oricum, 45 iau pe drum plat, si 55 pe orice panta. Dar tot dand nebuneste din pedale. aaaa...mi-am adus aminte....scuze....s-ar putea sa ai dreptate.. imi aduc aminte ca am avut conditii perfecte, adica imi batea vantul puternic din spate....plus, am mania sa umflu cauciucurile la maxim, sa merg mai usor, plus...am terminat FEFS..... Nu esti din Craiova, nu?
  4. Insanatosire grabnica! Schiul e frumos si spectaculos. Eu m-am aventurat odata pe o poteca necunoscuta, prin padure, ma intrebam unde duce, si am aflat...am cazut intr-o groapa de vreo 2 metri adancime, in care erau niste tevi de la canalizare. Nici acum nu imi explic cum am scapat fara sa patesc nimic.
  5. Minsk-ul este mai bun decat orice scuter. Pentru ca are 4 viteze. Pe care le schimbi cum vrei, cand vrei. Si rusii dau doar 500$ pe unul nou!
  6. Este Shimano MegaRange. Am vitezometru digital, reglat perfect; printre alte functii memoreaza viteza maxima atinsa. Hayabusa are asa ceva? La vale am prins 67km/h maxim...fiind pe viraj. M-am gandit si eu: daca am facut asta cu bicicleta ce o sa se aleaga cand o sa imi gasesc in sfarsit motor. Macar atunci o sa am casca si restul echipamentului. Rog pe cel de la care o sa cumpar motor sa nu mi-l dea fara casca, daca nu vrea sa ma aiba pe constiinta.
  7. Merci! Despre minsk am mai auzit, ca e 28 de milioane. Insa, din cate am inteles eu, majoritatea spun ca nu merita...Totusi, 29 de milioane sunt scuterele alea facute la noi (nu vreau sa spun care, nu fac reclama la scutere). ..alea merita? Am facut scoala pe minsk, unul vechi, bineinteles. Nu pot sa imi dau seama cum merge unul nou. Oricum, nu cred ca trece de 90. Si cel mai important ar fi cat este de fiabil. Despre pret, stiu ca majoritatea se gandesc ca la banii aia isi iau o motocicleta second "adevarata". Asa am intalnit si multi care se jura ca nu si-ar cumpara dacie noua: "De banii aia imi iau un BMW meserias". Cam asta ar fi ideea, nu?
  8. Sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie. Daca apucati sa cititi o sa imi spuneti ca trebuia sa o trec la "Distractive". Mergeam pe o strada cu sens unic, printre blocuri, putin circulata, dar bine asfaltata. O singura masina ma urmarea, ca nu indraznea sa ma depaseasca. Aveam NUMAI 40-50 km/h, dar strada era ingusta si pe dreapta erau parcate masini, asa ca se circula pe o singura banda. La un moment dat ma apropii de intersectia unde eu AVEAM DE GAND sa fac la dreapta. Dar nu vream sa ma fac "de ras", sa ma depaseasca masina pe franare, asa ca m-am decis sa nu reduc deloc viteza si sa iau virajul cat mai in larg. Pornind de langa bordura din stanga si "aruncandu-ma" in viraj ca la carte, adica privind acolo unde vream sa ies. Toate bune pana aici, numai ca exact atunci cand eram aplecat la maxim, si scosesem si genunchiul in afara sa vada oamenii "spectacol" mi-a aparut o masina in fata si am franat, ca in afara de asta mai aveam doar sa urlu. S-a blocat roata pe spate, am cazut pe o parte, si m-am dus asa de ziceam ca nu se mai termina... Nu e foarte spectaculos, nu-i asa? AAaa, am uitat sa va spun. Asta mi s-a intamplat asta toamna si...eram pe bicicleta. In tricou si noroc totusi ca aveam pantaloni de trening. Asa, rana de la genunchi mi-a trecut dupa 2-3 saptamani. Inaintea cotului. "Rana" de la ghidon o am si acum. Pro-bike, nu? Sper ca nu am postat gresit!
  9. Se gasesc pe undeva pe la noi (Iasi, sa zicem) IJ-uri noi? Am intrat pe www.mcasta.ru si am vazut ca la ei un IJ nou e 800$. Un Minsk e 500$. Cred ca am vazut bine. Nu mi se pare mult. M-ar interesa daca avem in tara vreun dealer.
×
×
  • Creează nouă...