Sari la conținut

adeline

INACTIV
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    .....

adeline's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Hello! Vreau sa va urez tuturor "Sarbatori fericite!", "La multi ani!", sa aveti o iarna frumoasa, sarbatori asa cum vi le doriti, un An Nou plin de sperante si impliniri si pozitiv pe toate planurile!
  2. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Hello! Apropo de radar... Zilele trecute am fost la Toplita si in Cheile Bicazului. Duminica ne-am intors si am dat pe drum, de niste motociclisti prinsi de radar... Noi ne-am oprit apoi pe langa Oradea, la Rompetrol, sa mancam si atunci ne-au ajus si ei din urma.
  3. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Salutare! Am avut o vizita placuta duminica noaptea, a trecut pe la noi varutul meu de la sb cu motorasul lui,cica a fost la un chef,la o intrunire de motoare in Germania.Mie imi plac mai mult cele de viteza,dar si al lui e fain. Nu stiu daca vi l-am aratat,daca da,scuze ca ma repet. Asta e: --- Mesaj completat în 27 Jul 2007 14:30 ------------- Salutare! Iacata faza: Ieri noapte am visat ca v-am intalnit pe strada, iar ieri am fost la plimbarica cu viteazul meu cel mic si, pe terasa la Libelula, cred, l-am vazut pe Akkimo si inca cineva-nu am reusit sa observ cealalta persoana,dar avea motor negru-bineinteles, insotiti de fete.
  4. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Imi spune cineva cati km sunt de la Resita la Arad? Multumesc frumos!
  5. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Hmmm...Diplomat,zici? Inseamna ca il stii pe Aty? "Calareste" un CBR,pictat a la Repsol... Da' el nu are rabdare de net. Motoare vad eu prin oras,dar nu toti motoristii intra pe forum.
  6. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Da,asa e... Pe la ce terase mai bantuiti voi?
  7. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Faina treaba ai facut,asa le trebuie,sa se mai obisnuiasca si cu mototciclistii in trafic,pt ca vor fi tot mai multi.Am vazut aseara la stiri marsul motociclistilor din Bucuresti in memoria celor pierduti in accidente cu motoare... Mey,nu ca nu mi-ar place si mie pe la terase,dar mi-a trecut vremea ca la castraveti ,ies in oras mai mult cu bebe si imi e cam jena sa ma bag in seama asa...cand va vad pe strada.Desi sunt curioasa ce reactie are bebe meu fata de motoare,sa vad daca seamana cu mine.
  8. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Ok,mersi ! Oare un nou campionat de Supermoto in Arad,pe cand va mai fi? Mey,de pustii Ilisie, Ruja mai stie cineva ceva? Au mai evoluat de la motorasul din liceu? Ca eu am fost plecata cativa ani din Arad si cand m-am intors parca au intrat in pamant...
  9. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Multumesc frumos! Din pacate noi stam la etaj dar nu asta e problema,am mai avut pisic,dar am un bebe mic si tebuie sa mai astept sa aibe macar 2 anisori (acum are 1 an fara 1 luna). Intrebam de Ducatti pt ca am copilarit in Sinicolau,la bunici si eram curioasa care s-a pus la rand,tot vad motorul dar nu stiu al cui e.
  10. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Ce pisi dragut! Stie careva,cine e procopsit cu un Ducatti rosu,in Sinicolau?
  11. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Hi! Ma gandesc ca tu nu ii cunosti,ca esti ceva mai tinerica. Sa ai parte de motorasul tau si sa te plimbi si pt mine! Poate te ginesc prin Arad pe motor...
  12. adeline

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Hey,there! Hop si eu ca musca-n lapte! N-am motor,dar le iubesc la nebunie,m-am plimbat si eu cate un pic,cand am dat peste un amic binevoitor. As vrea sa va intreb ceva: exista pe forum careva din gasca veche de motociclisti aradeni,de acum 8 ani? (Cristi-alias "fatman",Ionica....)
×
×
  • Creează nouă...