Sari la conținut

Pest

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pest

  1. Salutare! Si eu sunt nou in ale motociclismului (cel putin cu permis si cu mobra). Parca pe spate e de 150 (n-am talonul la mine, dar parca asa tin minte). Ca si incepator sunt foarte incantat de GSXF. Am mai mers cu un CBR600F (injectie) si cu BMW F650. Sincer ... la viteze mici prefer cbr-ul ... dar la viteze de peste 50-60km/h prefer Suza (mai grea si se aseaza mai bine pe asfalt). Toba e stoc ... si sincer se aude cam tare pentru gustul meu, dar macar ma aude lumea (si nu e sparta ca m-am uitat) PS: Mi-am spart capacul de la alternator (parca asa ii zice, capacul gri de langa schimbator) iar acum stau pe bara. Deci daca faceti intalnire vin cu un prieten ... pasager : ))))
  2. Cosmin, ma bucur ca esti bine (adica nimic grav). Am auzit si eu dume cu viteza ta samd (de la copii cartierului), dar spre deosebire de restul copiilor de la mine de la bloc mai stiu sa estimez si eu o viteza sau alta ... mai ales ca nu prea poti sa ajungi in locul unde s-a petrecut accidentul cu 100km/h decat poate daca esti vreun magician ceva Plus de asta stiu cum intorc nesimtitii in intersectie acolo si politia nu a facut niciodata nimic ... Succes cu mobra (si dupa ce o faci ... si mi-o fac si eu ne vedem prin cartier). Drum fara incidente!
  3. Vin si eu cu o intrebare de baraj ... in cate ture mergeti de obicei cu vacile voastre ? Si cam cat va consuma (astea "normale" nu cu dynojet-uri sau alte briz-brizuri). PS: Care esti cu vaka galbena si o parchezi pe Ceahlau aproape de intersectia cu Cal. Crangasi ?
  4. Am reusit ... sa primesc o veste proasta astazi Dupa 1 luna si ceva am primit raspuns ca buloase sau crash-pad-uri nu se mai fabrica pentru GSXF de nici un fel (desi ele apar in listele de preturi samd). Nici parbrizul double-bubble (sau cum se scrie) nu mi-a ajuns ... dar cu binevointa domnului se mai da astazi o comanda pentru el ... tind sa cred ca nici acesta nu va veni. Deci sambata ma duc la baietii de la Suzi de pe Stefan sa-i intreb de sanatate. Asfalt uscat!
  5. Momentan abonatul .... sau fara raspuns, ieri am sunat. Azi nu am mai incercat, dar sun dupa ce termin munca .... Ma duc sa-mi iau plasa cu protectii si daca a ajuns chinezul trec sa-mi monteze si crashpad-urile daca nu sambata ma postez la reprezentanta Suzuki de pe Stefan si intreb oamenii de acolo de sanatate. Va anunt cand fac vreun progres .... postez si poze (daca imi dau seama cum se pun si alea).
  6. Salutareeee! Am trecut aseara prin regie si am vazut o vakutza rosie ca a mea, dar cu un parbriz fumuriu si ceva mai inalt cu numar de Braila (parca pe la P16-P17) ... rog posesorul sa posteze cat a dat pe parbriz Si tot in regie in fata la terasa la Maxx un vakutza albastra :> Mai stiu o vakutza rosie pe la Lizeanu pe partea dreapta cum iesi din pasajul Obor si vii spre Stefan (si cred ca este a unei fete...) ... si parca am mai vazut inca una rosie pe strada Suntem cativa carora le plac vakutzele : ))) Asfalt uscat! PS: Sambata am auzit ca ploua
  7. Duminica seara, pe la ora 22 cum asteptam la primul semafor cum cobori podul Grant spre Crangasi am vazut o salvare plecand destul de repede. Cand am facut dreapta pe str. Ceahlau am observat politia, un taxi si o moto cu parbrizul spart. Am vrut sa opresc, dar bineinteles ca mi-am luat un sut in fund de la politist ca "nu mai ai ce sa vezi". Chiar nu mai era, nu mai erau decat cativa oameni care probabil atunci se adunasera si ei ... Am intrebat un vecin si imi spunea ca a fost implicate in accident o moto si un taxi, dar ca mai multe nu stie nici el. Nu stiu despre ce moto este vorba pt ca era pus intr-o zona foarte putin luminata. Cine mai sta prin zona ati auzit/vazut despre ce este vorba ?
  8. Sa vedem ... daca pana pe 20 ale lunii nu le au inseamna ca ai avut dreptate, daca le au inseamna ca ai avut ghinion. Povestea ceva omul de acolo de un alt baiat cu GSXF ... dar nu mi-a spus finalul povestii sincer sa fiu Am mai vorbit si de un parbriz fumuriu ... macar unul din doua lucruri o aduce ... nu de alta dar al meu e zgariat destul de rau. Sanatate maxim!
  9. Eu mi-am comandat crash-pad-uri de la AlfaMotors (parca asa ii spune ). Imi includ in pretul lor si montajul (ceea ce ma bucura caci nu-mi distrug eu carena dand gauri). Cand vin si le monteaza postez niste poze si o apreciere asupra "servirii". In rest, asfalt uscat si fara gropi
  10. In primul rand salutare! Primul post pe forum ... primul motor .. GSX600F (rosu din '98). Mai am de invatat multe, asa ca nu intru in nici o filosofie... Knox ... iti raspunzi singur ? Asfalt uscat tuturor si vreme frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...