Sari la conținut

DANNYZF

INACTIV
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    straniero ;)
  • Club
    Tecuci Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha ThunderCat YZF 600 R

DANNYZF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Spune-mi te rog preturile pt. aripa rotii fatza, semnalizarile fatza si cablul de kilometraj. Si inca ceva: acceleratia refuza de la un timp sa revina normal in relanti, adica accelerez, dau drumul la maneta, maneta revine dar turatia ajunge in relanti in 2-3 secunde, am crezut ca e de la cabluri si le-am gresat, dar nu e de acolo. Ai idee ce poate fi? Cineva zicea ca ar putea fi defect senzorul de avans (ce naiba o fi aia, sorry dar sunt cam pe dinafara cu mecanica ). Ai idee ce poate fi? Daca e intr-adevar nevoie de o piesa, ceva, si o mai ai, o sa ma ai client. Ma poti ajuta? Merci anticipat. Astept reply. Toate cele bune
  2. Salutare! Caut un manual (preferabil sa contina si date despre partea electronica) pt. Yamaha ThunderCat YZF 600 R. Am incercat sa accesez torrent-ul, dar userii ne-inregistrati pe demonoid.com nu au dreptul sa il descarce. Nici o problema, zic, hai sa ma inregistrez. insa ... ooops! error! inregistrarile sunt CLOSED! Some help, please..... repet, I still need un manual pt. Yamaha ThunderCat YZF 600 R. Ma poate ajuta cineva? Dau o bere (macar virtuala) Thankz a lot !!! EDIT: m-am gandit mai tarziu, cineva poate fi atat de dragutz sa attach-eze in forum fisierul .torrent? merci anticipat!
  3. Inainte de orice, Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si fie-le tarana usoara! Si cand ma gandesc ca intentionam sa cumpar si eu o alarma de la baiatul asta! E ingrozitor ce s-a intamplat! Ma enerveaza la culme cand aud ca au mai fost curmate niste vieti din cauza ignorantzei unora care isi inchipuie ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate! Nimeni nu e perfect, nimeni nu circula ca la carte, si eu gresesc, nu sunt o exceptie, insa trebuie facut ceva pentru schimbarea mentalitatii soferilor care cred ca locul lor pe sosea e dreptul lor din nastere! Cea mai grava dintre contraventii, neacordarea de prioritate celor in drept, e cauza cea mai frecventa care duce la dezastre si nenorociri pe sosele! Primul lucru care mi-a ramas intiparit in minte din tot ce m-au invatat prietenii mei bikeri mai experimentati decat mine a fost urmatorul: sa vad in fiecare participant la trafic un potential risc (pe oricate roti ar fi el, dar mai ales cei pe patru). Sunt motociclist doar de cateva zile, insa pot spune ca am experienta traficului (am B-ul din '94). Evident, e o cu totul alta perceptie a drumului cand esti pe 2 roti, asta e clar. Sper si ma rog la bunul Dumnezeu sa ma fereasca pe mine, pe prietenii mei, si pe toti bikerii din lume de accidente! Revenind la chestiunea cu schimbarea mentalitatii soferilor pe 4 roti, tot ce pot face momentan este sa discut cu toti prietenii mei care au permis de conducere, indiferent de categorie, sa le explic faptul ca atentia la volan si conduita preventiva trebuie aplicate si in cazul colegilor lor de trafic pe doua roti! Stateam in seara asta in fata Parcului Central din orasul nostru (Tecuci) si incepusem sa numar, de curiozitate, cati sunt cei care incalca dreptul altora la prioritate. E de-a dreptul strigator la cer cum unii chiar nu realizeaza ce pericol sunt pentru ceilalti! OOOFFFF, Doamne, cand vom deveni mai responsabili?
×
×
  • Creează nouă...