Sari la conținut

motanu26

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1999
  • Numar Moto
    **
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Bochod 3M,Kawasaki

motanu26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Baaaa sunteti cu pluta.Topicul asta avea un scop.Daca nu aveti nimic la subiect nu mai postati.Cautam solutii nu sa invatam impreuna cum se face o depasire.Un accident de asta se poate intampla oricui,incepator sau experimentat.Oricum sistemul e de tot kktul.Da peste tine pe zebra si iese nevinovat ,deci nu ma mai mira nimic din ce m-i s-a intamplat.
  2. Buna io sunt traficantul de tigari .Prostul ala cu tigaia era in fata mea si in momentul cand am semnalizat si am intrat in depasirea lui soferul daciei sa dat pe dreapta, eu am inteles din asta ca imi face loc sa il depasesc cand de fapt el se pregatea sa traga de volan stanga fara sa mai opreasca deoarece ii venea masina din fata si a vrut sa treaca inaintea lui.Ghinionul meu. El a luat virajul in graba fara nici o masura de asigurare.Eram in depasire deja pe mijlocul benzii cand spre surprinderea mea il vad pe asta ca se pune curmezis in fata mea.In franare am incercat sa revin pe banda mea dar imi mai lipsea jumatate de metru.Impactul sa produs fosrte aproape de axul drumului.Daca nu eram atent sau nu aveam reflex intram direct in portiera boului si cred ca era mult mai grav.
  3. O gashca de moldoveni din Piatra Neamt la intrunirea prietenilor nostri unguri a fost organizare marfaaaaa.Locatia Superba---si oamenii de nota 10 nu mai conteaza ca sa cantat ungureste dupa 4 beri era tot una. .sigur nu o sa ratez intrunirea de la anu-a meritat pe deplin. ps:mai bine mai tarziu decat niciodata
  4. Io sunt proaspat proprietar de ZR-7 si sunt foarte multumit de ea in foarte multe aspecte,consum,manevrabilitate,confort.Vad ca nu exista un topic despre asa ceva si de ce sa nu fie va invit sa discutam pe tema asta.
×
×
  • Creează nouă...