Jump to content

danny_nt

Super Membru
 • Content Count

  5,123
 • Joined

 • Last visited

About danny_nt

 • Rank
  in actiune

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.a.com
 • Yahoo
  danny_nt

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Popesti Leordeni
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  Honda Hornet 600 2001
 • Numar Moto
  just 4 fun
 • Club
  Computer mania

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Hornet

Recent Profile Visitors

2,221 profile views
 1. Pe acelasi loc cu singur acasa se afla si bad santa, le vad in fiecare an fix in ordinea asta ca sa-mi reglez "moodul" de sarbatori. Azi am vazut: Perfect Strangers https://www.imdb.com/title/tt4901306/ Mi-a placut.
 2. Cred ca asta e cel mai bun exemplu ca din cacao nu poti face bici ori cafea.
 3. Eu nu-l vad bine pe baietasul ala, lasand la o parte ca acu a avut mare noroc, daca data viitoare cu masina oprita la trecere el se comporta la fel.
 4. Pai englejii au facut calea ferata sa-si traga marfurile din Africa pina la porturi nu sa plimbe africanii gainile de la un catun la altul.
 5. Daca ai invatat ceva din chestia asta s-ar putea sa fie mai valoros decat aia 200 de euro pe care nu ti i-a dat melteanul. Motorul pare destul de intreg, tu la fel, altii n-au avut noroc de un botez la fel de usor. Bafta.
 6. Eu am inlocuit-o cand am schimbat releul anul trecut. Se comporta mai bine cu modelul asta dar vara cu ventilatorul si toti consumatorii porniti scade pe la 13.0 uneori.
 7. Zici de mufa asta? link Ce avea era prajita?
 8. Eu cand vin asa pe DN prefer sa merg printre masini, pina acu nu s-a luat nici un politist de mine si in plus mi se pare mai safe ca daca deschide unu portiera cand sunt pe exterior ma arunca direct pe contrasens.
 9. El a zis ca nu le-a incalcat acolo, dar poate l-au vazut politistii si mai in urma cand le incalcase n-am de unde sa stiu ca de dat amenzi pe principiul las ca stii tu ce-ai facut n-am auzit. La partea a doua nu sunt de acord cu ce zici dar nu vreau sa mai intru in polemici, ma opresc aici. Cred ca omul a inteles ce era de inteles.
 10. De unde stii tu ca omul a gresit? Are dreptul sa se adreseze justitiei chiar si pentru faptul ca nu-i place cum a scris ala procesul verbal, iar aia o sa il respinga ca nefondat sau whatever ,nu exista sa blochezi instanta aiurea. Aiurea consideri tu, nu inseamna ca asa este. Hai sa invatam sa raspectam si drepturile altora ca cika asa-i in democratie. E la latitudinea lui daca vrea sa piarda timp si bani cu acest demers cu putine sanse de reusita, i-am zis de la inceput.
 11. Ziceam ca tie iti trebuie filmare si nu lui ca daia e agent constatatator ca sa constate si nu are nevoie de martor pentru ca ai semnat de primire. Trebuie martor cand refuzi sa semnezi sau nu poti. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/179677 Art 16 si Art 19. Si eu m-am ofticat cand mi-a saltat ala permisul mai ales ca nu aveam camera pornita ca sa-i dau cu ea in cap. Nu zic ca n-ai dreptate dar daca nu ai cum sa dovedesti altfel decat cu cuvantul sunt mari sanse sa alergi degeaba.
 12. El e agent constatator, ca sa dovedesti ca nu e cum zice el trebuie mai mult decat cuvantul tau. Gen filmare martori altceva. Mie mi-a luat unu permisul ca nu am dat prioritate pietonilor care treceau pe rosu. E dreptul tau sa contesti dar in cazul de fata zic ca sansele sunt foarte mici sa nu-l pierzi. Macar ramai cu permisul cat se judeca treaba.
 13. Eu am avut aceleasi simptome de la un lant uzat inegal. La inceput batea doar la viteze mici apoi facea de ziceam ca se rupe motorul, noroc ca nu eram prea departe de Bucuresti si am venit incet pe ea.
×
×
 • Create New...