Sari la conținut

neras

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    tara

neras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. neras

    Sa mai si radem.

    La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare. Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune: - Alo, buna seara, as dori cu Gica, spuse profesorul! - Gica nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm). - Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul. Formeaza acelasi numar de telefon si spune: - Alo, buna seara, Gica este acasa? - Domnule v-am mai spus, Gica nu locuieste aici, spuse aceeasi persoana (cu iritare). Profesorul spune: - Aceasta a fost starea de iritare. Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse: - Alo, buna seara, Gica este acasa? Persoana, de-a dreptul enervata ii spune: - Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici ! ! ! Acestea au fost cele trei stari. Bula, un elev inteligent vine din spate si sice: - Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare. Ia telefonul, formeaza acelasi numar si spune: - Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva?...
  2. Pentru colegii din tara...si pentru cj-ii care nu stiu.. Daca aveti rachete sau choppere joase, Evitati drumurile: Cj- Valea Ierii, drum distrus complet Oradea - SM Intrarea dinspre BN in Vatra Dornei, vreo 5 km. Cj- BN se lucreza, multe semafoare. EVIDENT, Balea spre Curtea de Arges!
  3. Salut. Nu are nimeni urmatoarea problema: peste 150 km de drum parcurs incep sa ma doara...bilele, pe saua de R1 din 2001. Cum "hell" sa fac sa o modific? Mersi.
  4. Multumesc, vom fi prezenti. In luna iunie & iulie au mai ramas valabile intruniri ?
  5. Care este totusi programul REAL al intrunirilor de anul acesta?
×
×
  • Creează nouă...