Sari la conținut

bullbikers

Membru
  • Număr conținut

    351
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.bullbikers.ro
  • Yahoo
    gabrieleugen

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    Honda CBR1000RR, Suzuki GSX-R 1000
  • Numar Moto
    BV-12-VTO, BV-88-GSX
  • Club
    Bull-Bikers Brasov

Vizitatori Recenți Profil

1.183 citiri profil

bullbikers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. da gabitzulee misto pozele cu motoarele acu am apocat si eu sa il vad(noroc cu calculatoarele astea )ca de intalnit nu prea neam vazut la ochisorii decat un pic atunci la zarnestii!!cosmin gsxr cristian

  2. Deoarece se apropie Craciunul puteti face un cadou funny prietenilor sau copiilor, cum ar fi AirSwimmers: Dimensiuni: 130cm x 55 cm Pret: 130 RON Detalii la telefon: 0727.511.627 sau pe YM: gabrieleugen@yahoo.com Mai am 2 rechini.
  3. bullbikers

    BURSA LOCALA

    Deoarece se apropie Craciunul puteti face un cadou funny prietenilor sau copiilor, cum ar fi AirSwimmers: Dimensiuni: 130cm x 55 cm Pret: 130 RON Detalii la telefon: 0727.511.627 sau pe YM: gabrieleugen@yahoo.com Mai am 2 rechini.
  4. bullbikers

    Offtopic

    Da, voi aia care mergeti mereu legal, cu 60 in oras si 90 in afara, nu depasiti pe linia continua, aveti tobe stock sa nu faca zgomot, stati la semafor fara a va baga in fata si pe deasupra mai si ajutati babele sa treaca strada. Nu e tocmai ok ce a facut... dar niciunul nu merge perfect legal.
  5. bullbikers

    Bancuri

    Anunt: “Angajam vanzatoare”. Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza “fata draga noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc…. ii aburim, ii amanam”. Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: "manusi aveti?" V: "Pai, sigur… de care sa fie? De piele? Tricotate? Cu un deget, cu 2 cu 5?" "De piele, normale, cu 5 degete" V: "Le purtati la palton sau la jacheta?" "La palton, ca vine iarna!" V: "Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza". Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana: "Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu ti l-am aratat ieri, acum da-mi dracu hartia aia igienica!!!!!
  6. Sizechart-urile difera de la producator la producator, d'aia nu se nimeresc alea ce le-ai gasit pe net. La Dainese 43=10...si vad ca la Alpinestars 43=9. Asa ca trebuie cautat sizechart-ul producatorului respectiv ca sa-si faca o idee.
  7. bullbikers

    Offtopic

    Mergi la Kampur Motors, langa Losan(spre Ghimbav), reprezentanta Honda si ei te pot ajuta cu O-Ring pe original, fara pretentii de cantitate. Mie mi-a iesit mai ieftin sa iau suruburi de carena pe original decat d'alea aftermarket. Merita incercat, mai ales ca aia stii ca se potriveste fara probleme.
  8. Poti incerca la Stihl pe Lunga. Au si service si poate te ajuta!
  9. - 9-11 iulie 2010 * Eveniment: Motorock Pecica * Locatie: Pecica * Organizator: WestMotoreador Pecica Detalii la tel 0744556765. Parada va avea loc pana in fata Primariei Arad. Noutati: - Perete de catarare de 10m - Tiroliana de 100m Pret 15 RON
  10. Intrunirea de la Brasov: - 18-20 iunie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Brasov * Organizator: Bull-Bikers+Kronstadt Bikers NU va mai avea loc!
  11. bullbikers

    Offtopic

    Stiu eu vreo cativa care pt un plin ii scot SS-urile din cap!! )
  12. Am nevoie de suruburile de la carenele pt un CBR1000RR,model 2005. Sunt suruburi de 4(la parbriz), de 5 si de 6, cu cap inbus rotunjit. Stie cineva unde as putea gasi asa ceva? (nu vreau sa fie neaparat OEM)
  13. - 9-11 iulie 2010 * Eveniment: Motorock Pecica * Locatie: Pecica * Organizator: WestMotoreador Pecica
  14. Tocmai din cauza asta a renuntat Bull-Bikers sa mai faca intruniri. Din cauza celor care atunci cand se da gres cu ceva arunca cu noroi peste acei oameni fara sa stie care a fost de fapt adevarul si fara sa se gandeasca ce au facut tot acei oameni cu nu foarte multi ani inainte. Toata lumea e constienta ca acea intrunire a fost un esec, si asta din cauza neseriozitatii unor oameni care nu au tinut cont de un contract si in ultima zi a trebuit gasita o alta locatie. Si totusi, as vrea sa te intreb daca ai fost la intrunirile de la Darste, ca sa poti avea un motiv sa spui ca Bull-Bikers a avut noroc cu ceilalti organizatori la East European. Sau nici macar la acea intrunire pe care o critici nu ai fost, dar ai citit parerile altora?
×
×
  • Creează nouă...