Sari la conținut

dory da' best

INACTIV
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    SV
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Piaggio NRG MC-2
  • Numar Moto
    Galben :P

dory da' best's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Posibil sa fie rolele prea grele...
  2. Salutare!Am si eu o intrebare,pentru detinatorii de NRG mc2:unde se afla busonul ptr ulei de transmisie?sau se poate sa nu aiba asa ceva?eu am cautat peste tot,insa nu am gasit nimic...
  3. Ce pot sa spun,incearca si tu sa mai reglezi carburatorul,poate amestecul e prea slab,cum mai spunea cineva pe aici,sau vezi sa nu ai rolele prea grele,la mine asta era una din probleme.Succes!!! --- Mesaj completat în 19 Aug 2007 22:54 ------------- Cel mai probabil e ca se ineaca,mai ales daca zici ca bujia este uda,asa pateam si yo la scuterul meu.Cauza principala e k ii vine prea multa benzina,trebuie reglat carburatorul,ii dai mai mult aer ji dupe aia reglezi relantiul,de la jiglerele alea 2ua.Dak nu merge asa,trebuie desfacut carbu' si reglat plutitorul,are debitul prea mare.Bafta!!!
  4. Mda deci pana la urma l-am rezolvat .Mi-a mai reglat bunicul meu carbu',k se pricepe la d'astea(a avut vreo 3 motociclete la tinerete),ji dupe aia m-am gandit sa-i schimb rolele la variator,i-am pus cele mai usoare kre am gasit si surpriza,mere brici!!!Are iarasi demaraj klumea,rupe tot,oricat as merge cu el Asphalt uscat si salutari cu halogenu'!!!
  5. dory da' best

    Ulei

    Am pus si yo prima data knd am luat scuteru' ulei d'asta xcel si scotea o pacla zici k era locomotiva,plus k scuipa ulei nears p la toba.Acum folosesc Valvoline SynthPower 2t(45lei/l) si mere brici,nu mai scoate aproape deloc fum si nici ulei p la toba.
  6. Oks,mersi de sfat,o sa incerk maine sa-i mai reglez carbu',sa-l mai curat oleak,sa vad poate o sa mearga mai bene.
  7. Deci sa-ti explic cum sta treaba:acum 2 luni mi-a sarit o siguranta d la piston ji a facut praf cilindrul si pistonul,pe care apoi le-am schimbat .Segmentii insa nu i-am schimbat ptr k mecanicul a zis k ink mai merg(ceea ce nu se pare).Nah dupa ce am schimbat pistonul si cilindrul a mers bine ~1luna,avea demaraj klumea,insa treptat a inceput sa-i scada puterea si sa fuga mai greu.
  8. Se incalzeste putin,nu pot sa zic ca nu,dar totusi potzi sa pui mana p el.Si daca ar fi problema de la transmisie,ce ar trebui schimbat?ambreiaj,curea,role??? Mda,cred k aici e problema,pt ca cum am mai spus knd e rece motorul trage de rupe(cu scartaieturi ),iar dupa 20min abia o ia din loc de la relanti ,cel mai probabil ca se dilata segmentii si pierde compresia,km spuneai si u sica.Cred k o sa ii segmentez motoru',poate astfel o sa rezolv problema. Ms pt sfaturi,asphalt uscat !!!
  9. Bine ai venit in "clan"! Si sa inteleg k nu ai aflat ink care e cauza nuh?Yo i-am pus si ulei mai scump la 50lei/l,am incerkt mai multe feluri de benzina insa tot asa face . Astept in continuare sfatul unuia care se pricepe la lucruri d-astea,insa cred k o sa ajung sa ii schimb segmentii
  10. Salut 2 allz!!!Fratilor am un MBK Target si am o problema cu el.Cand e rece,are demaraj klumea,rupe tot,insa daca merg cu el 20 min dupa aia e k o "placinta" ....adik demaraj nashpa,ajunge mult mai greu la viteza max.As vrea sa-mi spuna cnva dak asta se datoreaza faptului ca poate sunt terminati segmentii sau e alta cauza (mentionez k am role noi,8gr) Asphalt uscat!!
  11. dory da' best

    Ulei

    Eu ultima oara am pus ulei Valvoline SynthPower (full sintetic,desigur),cam scump(45lei/l),dar se vad clar diferentele:nu mai scoate mult fum,nu mai scuipa ulei p la toba(cum facea knd ii puneam ulei la 15lei),motorul merge mult mai bine.
  12. Si iti merge scuterul bine cu gaura aia in filtrul de aer? Daca zici k s-a spart si a sarit o bucata de plastic pe acolo ar putea sa traga aer fals,ceea ce nu e bine. Aaaa,si furtunasul ala care pleaca de la carburator are legatura cu supraplinul de benzina,asa am si yo la al meu,numai k nu e lasat liber,e prins cu o clema Asphalt uscat si salutari cu halogenu'
  13. Stie cineva care este reglajul standard la cele 2 jiglere(aer si benzina cred) de la carburator? Asfalt uscat!!
×
×
  • Creează nouă...