Sari la conținut

andi1981

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andi1981

  1. Bei smecherasilor!!! ... putoii pina in 20 de ani!!!... cred ca va cam mananca tastele! Lasati ciocu mai mic ca nu e de bine cu atitudinea asta a voastra. Cautati si voi un site pentru adolescentii "pokemon" unde sa va emancipati...Aici va zic eu sigur ca nu sunteti decit niste pui de papagali mandrii de "analfabetismul" lor!!! Hai ca asteptam replay si in afara webului ...pe strada sau la intilniri! Suntem curiosi daca sunteti la fel de "cocosi"...!!!
  2. Mey putzulache...generatzia 91...vezi ca te cam intinzi.. Sincer nu m-am putut abtine dupa ce am citit toate oligofreniile voastre si mi-am facut un cont special!! Daca nu am cont pe un site de motociclim asta nu inseamna ca nu sint motociclist!!! Cred ca am mirosit prima mobra cind tu incercai sa inveti sa scrii! Mai bine te duci tu frumos si apucate de teme ca miine poate ai teza la limba si literatura romana...nu as vrea sa ramii in clasa a patra!!! Sincer ii doresc sanatate multa lui Mircea! P S : sper ca el stie sa scrie romaneste!!!
  3. .................Nu va mai chinuiti sa faceti morala tzacanilor "motociclisti" pentru ca o faceti degeaba...Pentru ei este o smecherie sa postezi pe situri...mai ales pe unul ca acesta! Au impresia ca toti motoristii au 17 18 ani si stau non-stop pe messenger la taclale cu pasaricile adolescente...in limbajul lor imbecilo-cretionoid !!! Copilasilor!!! daca va este greu sa scrieti in limba romana mai bine nu postati! ca sincer ne scarbiti!!! Si asa vorbiti numai timpenii..plus ca unii la 18 anii ne dau zilnic lectii de motociclism!!! Asteptati si voi sa parcurgeti macar un 30.000 de km si apoi expuneti impresiile!!!Cum zicea unul mai sus..."Situl asta nu este o condica pe care trebuie sa o semnati zilnic" Unde nu e...n-ai ce sa ceri! Unora li se poate aplica usor zicala "Prostu' nu e prost destul...daca nu e si fudul !!!"
×
×
  • Creează nouă...