Sari la conținut

Iliescu Eugen

INACTIV
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti/Slatina
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda Fireblade 954
  • Numar Moto
    OT81KID
  • Club
    Cavaleria de TITAN/ETALON

Iliescu Eugen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Re 2 all Da ce draq ai patit...? Si ce ai facut cu honda ca am vazut-o la Pic si Poc?
  2. Re 2 all, Nu am mai scris de ceva vreme pe aici. In fine nici nu am mai stat pe forum cei drept. Vis a vis de Predeal pot sa va dau cateva recomandari: 1 nu amestecati niciodata vodka cu wiskey (cel mai important) 2 peu-le nu stiu de ce draq ai carat camera foto dupa tine 3 desi nu am venit cu moto, Ford-ul meu apare in mai toate pozele cu intrarea pe platou (asta e mai putin important) 4 liberty parade e o mare porcarie (anul trecut mi-a trebuit o ora sa il scot de unde il parcasem) asta dupa e am trecut printr-un rond cu flori(sau ce mai ramasese din ele) 5 la predeal trebuie neaparat sa ai cort bun ca altfel o sa faci si baie in timpul somnului (inca o data sa ii dea D-zeu sanatate lui Micutu') Cam atat imi vine in minte deocamdata... Oricum mie mi-a placut si anul trecut desi parerile au fost impartite, dar anul asta parca au fost mai bine organizati.
  3. Re 2 all Ms pt poze. Pt ca sunt singurele poze(sigla Fireblade si amortizorul de ghidonWP) in care apare si jucaria mea cei drept decat 2 si cred ca stiu si de ce (era plina de namol de pe strada).
  4. Re 2 all again Vad ca se poarta faza cu plus si minus.... Eu is rezervat in afirmatii de genul asta. Daca ar fi sa pun intr-o ordine lucrurile care mi-au placut cel mai mult ar suna cam asa: 1. motocicleta lui Basti (am stat cam 45 de min pe langa ea si am cascat gura cu toate ca eu prefer supersport-urile). De cate ori ma uitam mai observam cate un detaliu de mare efect. Un singur lucru ar trebui revizuit la motocicleta aia si anume surburile de reglaj de la arcurile furcii fata (acum sunt carcotas) pt ca fac pariu ca s-a muncit al draq de mult la ea. 2. "H-ul" la body painting cand a fost intrebat ce vrea el sa vada... . Atat patima in glas... . 3. Dusurile alea au fost de mare efect (eu unul le-am apreciat).
  5. Re 2 all Pai nu prea am avut timp de poze ca vineri era deja intuneric si sticla aia iti ocupa ambele maini. Iar sambata nu aveam cum sa facem poze ca gradina zoologica (porc, oaie la protap, pui si alte animalute) cereau multa bere. Adapatul animalutelor ne-a luat mult timp asa ca pozele au ramas pe locul 2.
  6. Re 2 all Super petrecere. Pacat ca a plouat in halul ala. Mi-au ramas 2 lucruri uscate din plimbarea asta : cortul si sacul de dormit(Slava Domnului!!!). Felicitari organizatorilor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment.
  7. re 2 all @ orly Pacat ca nu ai mers azi. Ne-am distrat copios pe Cheia - Siriu si retur prin Buzau. Cam racoare si am regretat ca nu mi-am luat si pantalonii pt motor... in rest super. re 2 all again @ yorgo Ai fost sa vezi vfr_ul??? Ti-am trimis mesaj pe privat cu numarul meu (atentie mare la mentiuni; stiu e un prost obicei....)
  8. Re 2 All Mercy frumos pt urari! O sa trec azi pe la Arc. Poate ne vedem pe acolo.
  9. Re 2 All La multi ani Kayne!!! De mine nu scapi ca stiu unde sa te gasesc asa ca nu scapi de "dat bere" chiar daca o faci pe mortul....
  10. Re 2 all @ Bogdan aka Nice Sun Man Am vb cu Ionut sau cu Paul (niciodata nu stiu cu, care din ei vb la tel sa aiba grija de moto tau) @ Jhon Da pt ce iti trebuie moto pt weekend? Si mai ales ce ai facut cu ale tale....? @ Kayne Ca sa incepi sa balesti inca de pe acum Peu e fericitul posesor al unui Fazer 1000 din 2007
  11. re 2 all Eu nu am mers ca nu am xenon si nu pot sa iti zic nimik.... asa ca am ramas aici in cartier.
  12. Eu zic ca nu o sa iti para rau. Mai vb dupa ce termini cu reparatiile.
  13. re 2 all Pochemon ai gasit radiator? Zilele astea o sa ma vad cu un tip care s-ar putea sa aiba asa ceva. Sa nu intreb de pomana ....
×
×
  • Creează nouă...