Sari la conținut

Iliescu Eugen

INACTIV
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Iliescu Eugen

  1. Re 2 all Da ce draq ai patit...? Si ce ai facut cu honda ca am vazut-o la Pic si Poc?
  2. Re 2 all, Nu am mai scris de ceva vreme pe aici. In fine nici nu am mai stat pe forum cei drept. Vis a vis de Predeal pot sa va dau cateva recomandari: 1 nu amestecati niciodata vodka cu wiskey (cel mai important) 2 peu-le nu stiu de ce draq ai carat camera foto dupa tine 3 desi nu am venit cu moto, Ford-ul meu apare in mai toate pozele cu intrarea pe platou (asta e mai putin important) 4 liberty parade e o mare porcarie (anul trecut mi-a trebuit o ora sa il scot de unde il parcasem) asta dupa e am trecut printr-un rond cu flori(sau ce mai ramasese din ele) 5 la predeal trebuie neaparat sa ai cort bun ca altfel o sa faci si baie in timpul somnului (inca o data sa ii dea D-zeu sanatate lui Micutu') Cam atat imi vine in minte deocamdata... Oricum mie mi-a placut si anul trecut desi parerile au fost impartite, dar anul asta parca au fost mai bine organizati.
  3. Re 2 all Ms pt poze. Pt ca sunt singurele poze(sigla Fireblade si amortizorul de ghidonWP) in care apare si jucaria mea cei drept decat 2 si cred ca stiu si de ce (era plina de namol de pe strada).
  4. Re 2 all again Vad ca se poarta faza cu plus si minus.... Eu is rezervat in afirmatii de genul asta. Daca ar fi sa pun intr-o ordine lucrurile care mi-au placut cel mai mult ar suna cam asa: 1. motocicleta lui Basti (am stat cam 45 de min pe langa ea si am cascat gura cu toate ca eu prefer supersport-urile). De cate ori ma uitam mai observam cate un detaliu de mare efect. Un singur lucru ar trebui revizuit la motocicleta aia si anume surburile de reglaj de la arcurile furcii fata (acum sunt carcotas) pt ca fac pariu ca s-a muncit al draq de mult la ea. 2. "H-ul" la body painting cand a fost intrebat ce vrea el sa vada... . Atat patima in glas... . 3. Dusurile alea au fost de mare efect (eu unul le-am apreciat).
  5. Re 2 all Pai nu prea am avut timp de poze ca vineri era deja intuneric si sticla aia iti ocupa ambele maini. Iar sambata nu aveam cum sa facem poze ca gradina zoologica (porc, oaie la protap, pui si alte animalute) cereau multa bere. Adapatul animalutelor ne-a luat mult timp asa ca pozele au ramas pe locul 2.
  6. Re 2 all Super petrecere. Pacat ca a plouat in halul ala. Mi-au ramas 2 lucruri uscate din plimbarea asta : cortul si sacul de dormit(Slava Domnului!!!). Felicitari organizatorilor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment.
  7. re 2 all @ orly Pacat ca nu ai mers azi. Ne-am distrat copios pe Cheia - Siriu si retur prin Buzau. Cam racoare si am regretat ca nu mi-am luat si pantalonii pt motor... in rest super. re 2 all again @ yorgo Ai fost sa vezi vfr_ul??? Ti-am trimis mesaj pe privat cu numarul meu (atentie mare la mentiuni; stiu e un prost obicei....)
  8. Re 2 All Mercy frumos pt urari! O sa trec azi pe la Arc. Poate ne vedem pe acolo.
  9. Re 2 All La multi ani Kayne!!! De mine nu scapi ca stiu unde sa te gasesc asa ca nu scapi de "dat bere" chiar daca o faci pe mortul....
  10. Re 2 all @ Bogdan aka Nice Sun Man Am vb cu Ionut sau cu Paul (niciodata nu stiu cu, care din ei vb la tel sa aiba grija de moto tau) @ Jhon Da pt ce iti trebuie moto pt weekend? Si mai ales ce ai facut cu ale tale....? @ Kayne Ca sa incepi sa balesti inca de pe acum Peu e fericitul posesor al unui Fazer 1000 din 2007
  11. re 2 all Eu nu am mers ca nu am xenon si nu pot sa iti zic nimik.... asa ca am ramas aici in cartier.
  12. Eu zic ca nu o sa iti para rau. Mai vb dupa ce termini cu reparatiile.
  13. re 2 all Pochemon ai gasit radiator? Zilele astea o sa ma vad cu un tip care s-ar putea sa aiba asa ceva. Sa nu intreb de pomana ....
  14. Hai sa iti scriu si aici (sper ca nu se penalizeaza reclama. Eu nu o consider reclama ci recomandare). Am avut cateva contacte cu cei ale caror numere de tel le-am scris mai sus (Paul si Ionut). Sunt super baieti, lucreaza cu tarife relativ mici si au preturi bune pt piese. La capitolul vopsitorie sunt unele din cele mai bine revopsite carene vazute de mine si credeti-ma ca am vazut multe... din cauza domeniului meu de activitate. Site-ul si mai multe detalii legate de activitatea lor le gasiti pe www.pimoto.ro
  15. Am unul de Aprilia RS125, dar nu cred ca te ajuta. Daca nu ai gasit nimic pana acum iti las un nr de tel al unor amici care au un service in aceeasi curte cu Autonet in Giulesti (am eu o impresie ca stii unde e...). Oricum numerele de tel sunt:0788475400 si 0728054558 le spui ca ai numerele de tel de la mine.
  16. Mai am de schimbat discurile de frana (Galfer) , furtunele(kevlar Galfer) si placutele (Carbon Loraine) dar sunt pe drum spre Romania. Cam 1 luna mai dureaza si apar si alea. Am modificat un pic toba suna un pic mai infundat si am mai facut o revizie extinsa. AVIZ pesesorilor de Honda 929, 954 si 1000 RR. Periodic desfaceti exup-ul si curatati calamina de pe el pt ca o sa ramaneti fara servo motor si costa al dracului de mult (500 Eur fara TVA in Romania). Eu am trecut prin asta si nu e prea funny pt ca fara ala nu prea merge mai deloc motorul.... mai ales la turatii mici.
  17. Da cam asa e .... jobul meu de rahat se pare ca imi ocupa din ce in ce mai mult timp... In schim in primavara o sa ies cu motorul aranjat. Carene carbon... si mai multe manete, mansoane etc
  18. Re 2 all La multi ani si tot ce va doriti pe noul an! Dar cel mai important ASFALT USCAT!!!!
  19. RE 2 u Neo e cam naspa cu job-urile ne cam mananca zile. Eu sunt intr-un pui de concediu acum si de asta imi permit sa mai rasfoiesc forum-ul. In rest din cei care au fost enumerati mai sus din cate stiu eu sunt ok. Micutzu se mai intalneste cu sfantusi cred ca stie mai multe. Prafuit a avut o mica prob cu motoru (la gasit pe jos) si imi pare rau ca nu am putut sa ma acum de cazul lui mai de aproape, dar s-a rezolvat pana la urma (s-au trezit aia de la United ca pe carene mai sunt niste bureti care oricum sunt tehnologici, dar nu i-a dus capul sa scrie pe deviz si asa l-au mai plimbat un pic pe Prafuit).
  20. Nope... E o poveste foarte lunga. Au fost 2 interesati dintre care unul a fost foarte simpatic. A venit, a vazut motoru' , aplecat sa se plimbe cu el si a venit speriat ca draq. Tremura din toate incheieturile si m-a intrebat daca nu cumva e mai mare de 600CCM... Cand l-am vazut mi s-a facut mila de el si nu i-am mai vandut-o ca sa nu il am pe constiinta.
  21. Re 2 all Long time no see... Vad ca inca se pastreaza vechile obiceiuri (miroase a sange). Dupa cum am citit in ultimele pagini nu am pierdut mare lucru. Bun venit celor noi si salutari celor care ma cunosc!
  22. @Casper Nu cred ca fisele de la bujii au sarit de la cazatura. E cam greu sa sara singurele asa (aproape imposibil). Eu cred ca tu ai "prieteni" pe la scara blocului sau pe unde lasi motorul parcat. Si apropos erau 3 fise scoase nu 2. @ Ravenita Ms inca o data pt delivery service Breaza - Bikers. Raman dator!!!
  23. @ Sfantu Bai scuze nu stiu unde draq imi era mintea.... Vb la tel despre acc si asa am postat tampenia (Marat = Sfantu....). Mea culpa !!!!
×
×
  • Creează nouă...