Sari la conținut

boxitoth

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    miercurea ciuc (HR)
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    KTM 990 ADVENTURE S
  • Numar Moto
    HR-XX-TDK
  • Club
    inca nu e cazul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ125 / ETZ150 / SUZUKI V-STROM 650 / SUZUKI GSR600 /HONDA CBF 600 SA / HONDA TRANSALP / KTM 990 ADVENTURE S

boxitoth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sper/Cred ca nu va fi cazul deoarece eu i-am dat in judecata.(ei fiind o companie multi - cu un dir.gen. de la noi - care practica niste metode inspirate din filme sau carti ) Dar azi voi vedea ce ne-a rezervat viitorul. (cel apropiat)
  2. Ar fi OK din partea mea , singurul necunoscut voi afla pe data de 3. iunie cand trebuie sa merg la tribunal in cadrul unui proces pe care-l am cu un fost angajator. Sa vad ce mi-se va zice acolo. (se pronunta un verdict sau se mai da inca un termen si daca da atunci cand va fi)
  3. Traseul ar fi una buna , insa nu stiu daca dispun de resursele financiare necesare calculate de tine. Din pacate nu ar fi corect sa ma duc intr-o aventura de acest gen la acest pret , daca nu dispun de tot atata sa-mi duc familia intr-o vacanta de o saptamana. Deci un cost maxim ce pot suporta ar fi undeva la 400-450 Eur. Din care sper/cred aprox. 150-200 ar fi combustibilul. Dar poate gresesc.
  4. Eu pe data de 3.iunie am un termen in cadrul unui proces la tribunal. Deci plecarea am preconizat sa fie dupa aceasta data , in functie de urmatorul termen. Doresc sa pornesc la drum ori intr-o zi de joi sau vineri dimineata , trecerea frontierei pe la Portile de fier , de acolo mai departe...vom vedea. Intoarcerea sambata sau duminica viitoare. Mesaj completat Sa plec cu piloti pe care-l stiu din inainte nu prea e posibil , deoarece toti vor sa mearga spre vest(Ungaria, Austria, Slovacia, Elvetia etc.).
  5. NU , cu siguranta nu m-am razgandit , ci chiar ma bucur ca s-au gasit cativa amatori de aceasta aventura. Am vazut ca Marcone va porni in aceasta directie la inceputul lunii ( pe 9 iunie) si traseul pana-n Kotor s-ar putea sa coincida cu ceea ce doresc si eu .Dar in momentul de fata inca nu s-a concretizat nimic in mine , nici numarul maxim de participanti , nici traseul , nici bugetul - pe de alta parte nu am nici o vechime in postul de organizator de astfel de evenimente , mai mult doresc ca in urma unui dialog sa ajungem la gasirea unui compromis in ceea ce priveste ideile noastre pe aceasta tema. Deci hai sa vedem cine si ce ar dori ?
  6. Vad cum pot scapa de la serviciu la inceputul lunii (cred ca pot) si putem merge cel putin pana Kotor impreuna sau cine stie poate si mai departe.Singura problema ar fi , faptul ca eu doresc sa merg cat mai mult si sa stau in acelasi loc cat mai putin. Dar oricum va fi , ne vom auzi.
  7. De acord , in Muntenegru neaparat doresc sa vad podul peste canionul Tara , precum si : Kotor , Budva , Ostrog si Pivsko Jezero merita sa fie vizitate , cel putin acestea ar fi locatiile pe care le-am gasit pana acum. M-ar interesa daca peste tot pot plati cu euro , daca pot folosi credit cardul si ce preturi se practica in campinguri.Ce am citit pana acum drumuri mai proaste ca la noi nu prea sunt nici acolo. Deci cu siguranta ma voi duce.
  8. Hello Ar fi interesat cineva de o tura de 7-10 zile in fosta yugoslavie in cursul lunii iunie? Traseu : Serbia + Bosnia-Hercegovina + Croatia + Muntenegru + (eventual Albania) + Macedonia , nimic fix(stabilit) inca. Astept eventuali doritori de putina aventura + idei + sfaturi. Eu am un Honda CBF 600 SA , doresc sa parcurg zilnic intre 300-500km , eventual la plecare si intoarcere cate o repriza mai lunga. M-ar interesa si cu cortul sau cu cazari ad hoc , daca ma satur(ne saturam) de calarit pentru ziua respectiva. Cel mai important ar fi sa savuram excursia , peisajele si "luxul" de a calarii liberi nefortati de nici o obligativitate(fara ca sa fiu nevoit sa ajung in locatie fixa la o data prestabilita?)
  9. Daca vremea va fi acceptabila cu siguranta vom merge la SMAEB si noi cativa sambata din ciuc . Mesaj completat Daca vremea va fi acceptabila cu siguranta vom merge la SMAEB si noi cativa sambata din ciuc .
  10. Intre SfGheorghe - M-ciuc este un drum de calitate inferioara.Mai larg , M-ciuc - Tusnad portiune bombardata , cu gropi mortale , Tusnad - Sf gheorghe un drum reasfaltat anul trecut , insa doar in afara localitatilor , in sate drumuri deplorabile.Anul trecut o otiune mai acceptabila era Sf.Gheorghe-Tg Secuiesc-Cozmeni- M-ciuc , mai lunga insa de o calitate mai buna(in 2010 n-am fost pe aceasta portiune) , ramane insa Sanmartin - M-ciuc circulabil cu viteza redusa si atentie sporita!!
  11. drumul Miercurea Ciuc - Odorhei - Sovata - Balauseri - Targu Mures este drum pe 2 benzi , superbun , viteza de croaziera peste 100km/h , Odorhei - Cristuru Secuiesc drum pe doua benzi , bun , viteza 80km/h , Cristur - Vanatori drum 2 benzi, bombat calitate deprolabila , viteza de 10km/h
  12. Salut baieti Planificati careva sa veniti sambata viitoare pana-n bucuresti la expozitita moto? Daca vremea ne-ar permite ar fi ideal sa facem o tura cu motoare. cu respect
  13. Problema este ca initial mi-au zis ca pot sa pastrez "epava" pentru cele 20% fransiza , insa in momentul de fata spun ca "epava" e a lor si trebuie sa scoata la licitatie (habar nu am unde) si dupa ce vor vinde ma va plati si pe mine cu suma de aprox. 12.000 RON. candva in apr - mai. (si asta ma doare) Contractul o am cu Astra am platit 314 eur/an in trei rate a 79 eur si una de 77 eur (plata am facut in eur) fransiza de 5% in cazuri de dauna partiala insa nu mai putin de 100 eur sau 400 Ron si 20 %in cazul daunei totale.
  14. Salut v-stromeri. Am si eu o problema, intre altele , la care am nevoie de sfaturi. Anul trecut mi-am lovit motocicleta pe 30 septembrie si sunt al naibii de debusolat. Stromul este busit in fata are janta din fata turtita radiatoarele de apa si cel de ulei la fel turtite etc etc.Am asigurare full casco pe ea insa avand in vedere ca motorul mi-am cumparat ca nou in italia in 2007 (era mult mai ieftin ca acasa) valoarea asigurata era doa 4100 eur. Cei de la B&S au facut o reconstatre a daunelor si am o factura proforma de aproape 30.000 RON.Insa cei de la ASTRA conform contractului o sa plateasca doar 80% din valoarea asigurata (am avut 20% fransiza la dauna totala si verbal mi s-a zis ca pentru cele 20% ramane motorul busit la mine)si ala la cursul din 1 oct 2008(atunci au facut o constatre a daunelor )adica 3,7 ron/eur si asta dupa ce au licitat (habar n-am unde - dar as fi curios) motorul busit adica cel putin peste 1-2 luni. E normal?
×
×
  • Creează nouă...