Sari la conținut

ace

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    1981
  • Numar Moto
    B-84-xxx
  • Club
    free rider

ace's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da tu crezi ca m-am uitat la profilul tau! am crezut ca esti motociclist adevarat si poate mai vii si pe la arc! esti vedeta frate,scuza-ma ca te-am invitat la arc! ....nici eu nu am fost de 5-6 ani,dar veneam special pentru tine ca sa vezi cum arata un motorist adevarat!!! bafta!
  2. prietene,te complici! vin maine la arc,pe la ora 18'00 si ne cunoastem ..!daca esti din Bucuresti !asta ca sa vezi cum arata un 'old' biker! ...
  3. ..asta inseamna ca nu-l cunosti pe Dan ! la timpul respectiv...in 1978 si eu am dat prima data mana cu el ! noi..motociclistii vechi,daca nu intervenim aici nu inseamna ca nu existam! eu cred ca ar trebui mai mult respect din partea voastra! E greu sa gandesti cum gandim noi care am supravietuit pe motoreta peste 35-40 ani si mai ales unii care au facut un tel in viata din motociclism! o seara buna!
  4. salve! vreau sa te intreb un lucru! il cunosti pe Dan Nastase personal?? te rog sa-mi raspunzi! multumesc,
  5. Foarte intelept citatul tau! daca gigi soferul de tir cu multa experienta cum spui tu sar fii uitat pentru a se asigura prima data la stanga si nu la dreapta cum ai spus...si pe urma la dreapta..si inca o data la stanga sa fii convins ca ar fii avut alt inteles citatul tau si sa nu te mire faptul ca sunt multi care nici nu se asigura....asta e ...daca asa ai inteles tu ca se procedeaza cand intrii in intersectie e total gresit,de unde si nenorocirile astea!! Iar "idiotul" care spui tu ca vine cu viteza din stanga soferului, nu se asteapta nici o clipa cand se apropie de o intersectie ca soferul sa se asigure mai intai din dreapta!!......D-zeu sa-l ierte!!
  6. Frate jeane..dar crezi ca sa referit cineva la tine si la experienta ta??..am referit la faptul ca cei mai multi taximetristi cam 75-80% nu au nici un fel de experienta si talent la condus in infectia asta de oras cum spui tu,pentru ca sunteti veniti mai toti de prin alte parti ale tarii , sau daca locali, sunteti mai toti niste hamesiti de profit ,de capatuiala in cel mai scurt timp posibil! dar ce ?? tu o sa tii cu motoristii??..nu tu tii cu aia de unde vine banu frate!!pai eu tio spun din experienta mea si din orice lipsa de modestie e cam lunga ,ca voi acritii astia, la accidente, raportat la numaru de masini private in orasul infect sunteti campioni la trantit motoreta...nu mai vorbesc de 4 ca si acolo sunteti in top..De ce??pentru ca voi meseriasii nu mai vedeti nimic in afara de banul strans la buzunar..cat e ora si cati bani am.,cum sa var maimuta prin buzunare sa nu vada clientu si cu ochii in 16 dupa altii care sa nu va haleasca ei pe voi.Asa ca atentia voastra este normal sa fie concentrata asupra celor 200 km facuti pe zi in orasul infect,nicidecum asupra a ceea ce e pe langa voi.Asa ca mai jeane lasama cu vrajeala asta si lasama sa decolez cum si cand vreau eu ca deaia miam luat motor,nu sami tii tu socoteala ,e pe rapunderea mea!!..iar raspunderea mea e tavalita de un prost handicapat de taximetrist pe care lam mai si cunoscut,in cazul lui sinner pe care nici nul cunosc,ptr ca eram acolo!!..dar cati ticalosi de taximetristi,ca veni vorba nam cunoscut??.. asta nu inseamna ca toti sunteti lafel, dar aveti acelasi scop..si teai bagat tu sa ti cu cine?? cu taximetristii..??? cu tiristii?? cu motociclistii??..crezi tu ca pe mine ma intereseaza pe unde alergi tu??la comenzi la oameni cu probleme psihice bla bla..Nu ma intereseaza!! e treaba ta!! Dar nu ma deranja ,nu ma tavali.frate.Eu simt ca tu esti un baiat cu experienta daca ai evitat o duzina de motociclisti si ma intreb de ce teai bagat in topicul asta ca sa tii parte cui??... si cand vad ca scrii la misto ca sunt motoristi care merg cu 40 la ora aici pe forum ,ma intreb daca teai gandit o clipa ca au fost motoristi de curand care au murit la viteza asta in realitate din vina altora!..Tu ai gandit rapid prin prizma intereselor tale pentru ca nu motoreta produce ,eu nu am interese in ceea ce scriu si ce simt fata de voi taximetristii de bucuresti,asta simt ,iar tu daca stai 200 km pe zi in taxi ma intreb cand mai esti si motorist sa simti ce simt eu??.......bafta
  7. pai si daca politia la gasit vinovat pe el ,cum era si normal,ce masuri a luat?/ acolo in procesul verbal parca e o rubrica in care el ca vinovat trebuiesa fie de acord,asta scrie politaiul,el sa semneze, sa-ti dea o copie a asigurari rca ca sa repari motoreta...dc nu aveai casco??
  8. da am trecut pe acolo si treaba e urmatoarea..motociclistul care venea dinspre mag plus spre lujerului mergea pe banda dinspre scoarul cu flori,nu avea viteza mare maxim 50 laora cand taxiul din poza marca meridian a gasit de cuvinta sa intoarca de pe banda 2 fara sa se asigure si fara macar sa semnalizeze ,deci asa scurt fara sa vada motoristul care mergea regulamentar.am oprit si eu erau vreo 2 baieti si o fata cu un cbr argintiu,care a vazut tot si bineinteles sa oferit ca martor .baiatul a fost luat de salvare nu cred ca era foarte grav dar motoru un cbr de 600 facut varza taximetristul care era acolo,parca deloc deranjat de ce sa intamplat,a chemat un coleg ca sa vorbeasca in numele lui...de data asta cand sunt vinovati,nu mai cheama prin statii zeci de colegi care vin cu bate si alte scule sa ia lumea la bataie ...au fost in schimb injurati si scuipati de pietonii care au vazut accidentul din care reiesea clar vina taxiului..dar alta culme e ca cei care au vazut exact ce sa intamplat nu au vrut sa depuna marturie cand politia ia intrebat.ma refer la pietoni....asta e cu taximetristii astia de bucuresti care ne fac viata grea si nu vor sa inteleaga o data sa se asigure de 2 ori inainte sa facca orice manevra!! au trecut si 2 motoare care culmea din nou.....nau oprit!!! ptr cine a fost acolo eram cu o yam tdm verde parcat pe trotuar!!
  9. respect participantilor si organizatorilor mitingului...multumiri si biciclistilor care sau implicat in aceasta actiune!...bafta!
×
×
  • Creează nouă...