Jump to content

Dan Nastase

Super Membru
 • Content Count

  2,707
 • Joined

 • Last visited

About Dan Nastase

 • Rank
  Motociclist din anul 1968

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/watch?v=RtUpQu6KTfA&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-4-HM
 • Yahoo
  dan.nastase@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti din 1950
 • Carnet moto din
  1968
 • Motocicleta
  BMW R1200R Classic
 • Club
  Seniorii Moto

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Peste 25 personale si alte multe zeci in teste. Simson, BMW R50, Prototip 1000: BMW cu motor de Wartburg, SUZUKi GT 850, YAMAHA 550, BMW R 60/5, MZ TS, BMW R 50, YAWA 350, BMW R 60, Zundapp Courier 650, YAMAHA XJ 900, BMW R 1100RS, BMW K 100, YAMAHA XTZ 750, BMW K1200RS, BMW R1150R, BMW R1200GS, KAWASAKI Z 750ABS, BMW K1200R Sport, BMW R65 LS, BMW R1100S, BMW R1200ST, BMW R1200ST, BMW R 45, BMW K1200R Sport, R1200R Peste 25 moto personale si multe alte zeci in teste de peste 1000 km.
 • Interests
  Viata in sa; Samson, Cleopatra, Cobra, Sniffy, Tezeu, Betty Boop, Golanul, Asul de Trefla, Condor, Leone, Mosquito, Sheriff, Leoaica, Asul de Cupa, Asul de Caro (Red Baron), Cinderella, Big Blue, Reliable, Universal Soldier, Moody Blue, Von Blitzen, Poneyul LS, Silver, Torino, Leopard, Monza Blue, Tractorash, Silver King, Long Story

Recent Profile Visitors

4,797 profile views
 1. Inegali in fata vietii si a mortii Despre mine Dan Năstase, nascut la Bucuresti in 1950, motociclist din 1968. Anul acesta 2020 am implinit 70 de primaveri de viata si 52 de ani de motociclism. Am fost si sunt spre surprinderea celor care obisnuiesc sa supravietuiasca mancand castane un tanar nonconformist, "boem rebel si liber"... Pasionat de Cenaclul "Lovinescu", revista literara "Luceafarul", muzica romantica, fetele inteligente si frumoase si nu in ultimul rand de motociclete ! Incepand cu anul 1972 prezent in presa de specialitate cu articole, teste si editoriale. Am activat cu oarecare succes moto in cadrul "Clubului Sportiv Municipal Bucuresti" castigand cateva titluri de Campion la Raliu si Viteza pe sosea. Titular al Licentei Federatiei Romane de Motociclism cu nr. 572. Nu am fost in viata mea membru niciunui partid iar cei care ma cunosc stiu ca se pot increde intotdeauna in cuvantul meu de onoare. Onestitate, demnitate, pasiune... Pentru foarte multi dintre noi acestea nu sunt doar simple cuvinte! Sa traiesti "rebel, boem si liber", asa cum esti tu si nu cum iti dicteaza altii... Sa-ti traiesti victoriile ca pe o sarbatoare dedicata celor din jurul tau si sa te ridici mai bun, mai drept si mai intelept dupa fiecare neimplinire... Sa mananci "paine cu stele" noaptea pe barajul Vidraru, atunci cand te-ai incumetat pentru prima data doar tu si calul tau de poveste sa invingeti singuri Transfagarasanul... O viata dedicata motocicletelor. Si scrisului. Un mod de viata... Prieten intelegator cu cei aflati la inceput de drum. Intransigent, critic si sever cu impostorii. Cu cei care "se cred" si nu sunt... Va salut cu farul cel dintotdeauna - un motociclist roman ! La multi kilometri frumosi ! BALADA MOTOCICLISTILOR Suntem cavalerii mileniului trei "Rebeli, boemi si liberi" este deviza noastra. Daca iubesti motorul si zarea cea albastra, Vino, ne fii tovaras - chiar frate daca vrei! Tu dulce gand, frumoasa mea iubita Esti mai presus de orisice ispita, Sa nu te superi astazi ca esti pe locul doi, Dar viata mea intreaga e fierul de sub noi Oriunde-am fi iubirea noastra-i una, Avem in plete zari si-n suflet soare, Si-un mare dor de duca ne mistuie intr-una Suntem cavalerii romani pe motoare. Nu e usor si nu e gluma, mereu calare pe destin Oricand riscam sa poposim pe campul Coasei plin cu flori De la poet atata stim: “c-o moarte toti suntem datori!” Mereu plecati in departare, din departari venim! Cand alergam spre orizont, ca o sageata de vointa, Noi nu suntem invulnerabili in echilibru instabil Unde-i cuprinde pe-altii teama, atunci simtim noi ca traim. Om si motor: o singura fiinta. Suntem cavalerii mileniului trei, Daca iubesti motorul si zarea cea albastra Vino, ne fii tovaras - chiar frate daca vrei! ”Rebeli, boemi si liberi” este deviza noastra. Dan Năstase
 2. Dupa senila mea parere, problema pentru motociclisti nu este miza sau de ce ar putea muri un motociclist pe drum, ci conditiile Cursei: Participanti: Motociclistii trecuti de 75 de ani ! Gentlemen, start your engines!
 3. La multi ani, Longeviv profesor Constantin Țurcanu! Semneaza in continuare cu Demnitate si Pasiune - Anotimpurile in Cartea Vietii! Suntem mai impliniti ca te cunoastem si ca te Cinstim! La multi ani cu Bucurie, Noroc si Sanatate! La multi kilometri frumosi!
 4. Salut Baieti, Intr-adevar, avem amintiri frumoase... Pentru exactitate: Motocicleta mea Condor avea in 1983 motor de 353. Multa Sanatate si Noroc !
×
×
 • Create New...