Sari la conținut

călărețul

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TimiÂşoara
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    BMW F 650 si R75/5
  • Numar Moto
    2 x BMW
  • Club
    singur dar cu toti

călărețul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vând BMW F650, 1998, 32000km, culoare neagră, stare excepțională, cauciucuri noi, preț 2500 E tel: 0722330212
  2. Eu am ajuns in Garmisch abia vineri seara pe la 6. Sâmbătă dimineața am urcat pe Hohalpenstrasse si duminică pe Grossglocknerstr. Au fost două ture magnifice! Le recomand tuturor să le facă, atât pentru peisaj Âşi ptr. plăcerea de a hoinării cu motorul cât Âşi pentru a cunoaÂşte adevărata cultură moto europeană. Este fascinant să vezi cât respect reciproc există printre motocicliÂşti Âşi conservari, câte facilități au motocicliÂştii Âş.a.m.d..
  3. Salutare tuturor! Din păcate nu am reusit sa ma intilnesc cu nici unul din voi. Am si trimis mesaj la doua numere dar nu am primit nici un raspuns. Asta este! M-am simtit f. bine chiar daca am fost singur, pardon cu citeva mii de prieteni alaturi. Am fost pe Hochalpenstrasse si pe Grossglocknerstrasse. De vis! Am facut 3000km tura asta. Pacat ca am avut parte de multa ploaie. In rest cinste nemtilor.
  4. Drum uscat tuturor! Sper sa ne vedem vineri pe terasa Alte Post la ora 19 la o bere! Plec vineri dimineata la 3 din Timisoara.
  5. OK Intenționez să plec pe la 3 dimineața Mulțam de informații. Pare uÂşor să găseÂşti gaÂşca!!!
  6. Salutare tuturor! Si eu plec de la Timisoara vineri f. de dimineata. Sper sa ajung pe la 16-18 in Garmisch. Nu am mai participat la intrunirea asta. Puteti sa ma ajutati cu localizarea "hoteluli rogojina" (vin cu cortul)? Sper sa ne intilnim acolo. Tel. meu este 0722330212
  7. Bravo! Felicitări pentru curajul de-a pleca singur. aÂştept continuarea poveÂştii.
  8. Mi-a plăcut deosebit de mult stilul de-a relata cele trăite într-o asemenea călătorie. Felicitări!! Am fost Âşi eu la Budva-Monte Negro de unde am să vă povestesc o întâmplare care n-o s-o uit niciodată. Am închiriat o mobră de acolo să pot hoinării o zii întreagă (ieftin: 12E) prin împrejurimi. Umblând hoinar prin munții lor am trecut pe lângă o casă după care la vreo 200m s-a terminat drumul. Copil cuminte am întors cu ideea s-o iau pe altă parte. Când am ajuns în dreptul casei am văzut un bătrân stând pe lespedea din fața porții cu o puÂşcă cât toate zilele între mâini. Nu pot descrie fiorii de pe Âşirea spinării. Am trecut pe lângă el fără a avea curajul să privesc în lateral. Am răsuflat uÂşurat abia după prima intersecție unde am virat cât am putut de repede. O experiență unică în viață în care am aflat concentrat istoria acelor oameni! Asfalt uscat!
  9. Felicitări ptr. organizarea de aseară!!!! A fost super fain! ce păcat că azi plouă! dar cred că nu ne împiedică să ne distrăm MOTO!
×
×
  • Creează nouă...