Jump to content

Road Riders

INACTIV
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Road Riders

 • Rank
  O mica comunitate moto

Contact Methods

 • Website URL
  http://motoare.iad.ro
 • Yahoo
  road_riders_pitesti@yahoo.com

Profile Information

 • Location
  Pitesti
 • Numar Moto
  de AG
 • Club
  Road Riders MC Pitesti

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  suzuki, yamaha, harley, honda, bmw, kawasaki
 1. Dumnezeu sa-i ierte, condoleante Dac Motors !
 2. Actiunea s-a desfasurat minunat, am facut fericiti 170 de batrani si 26 copii cu dizabilitati. Multumim fratilor nostrii Valah Targoviste si Hard Bike Rm. Valcea. Continuam povestea de Pasti si de 1 iunie.
 3. un articol al baietilor din Echipa MotoReviews, multumim pentru mesaj. http://www.motoreviews.ro/index.php?go=events&id=5
 4. Azi am fost la Casa de copii cu dizabilitati din Trivale si la Azilul de batrani de la Spitalul Judetean, unde am discutat despre actiune, si a ramas fixata data de 19 decembrie. Despre necesitatile care ne-au fost prezentate si despre pachete vom discuta pe privat intre noi, cluburile. Restul forumistilor care nu sunteti membri ai celor trei cluburi incercati sa va abtineti de la comenturi pe acest topic.
 5. Este o alta actiune umanitara, care dealtfel are si un precedent pentru cele trei cluburi, in care se vor implica strict doar membrii celor trei cluburi, ce e asa de greu de inteles, cu ce va deranjam in actiunea voastra a celor din comunitatea motociclistilor din Arges? Noi credem ca este loc pentru toata lumea, voi veti merge la o locatie iar noi la alta, si toata lumea va fi fericita. Sarbatori fericite! tuturor motociclistilor din Arges.
 6. Road Riders MC Pitesti, alaturi de fratii nostrii Valah MC Targoviste si Hard Bike Valcea, ne unim eforturile intr-o campanie umanitara pe termen lung ce va incepe in Pitesti de Craciun si se va continua ca si in anii trecuti la Targoviste si Rm. Valcea . Doamne ajuta.
 7. Road Riders MC Pitesti impreuna cu Hard Bike Valcea organizeaza cu ocazia Craciunului o actiune umanitara. Cu cat mai multe actiuni ale motociclistilor cu atat mai bine, Sarbatori fericite la toata lumea.
 8. Dati ba drumul la poze pe net,ca s-au facut o gramada, gaozarilor /index.php?...p;#entry1237427
 9. Adica Riders nu e tot una cu Raiders, BLONDO.
 10. Gresit domnilor, topicul se numeste "Intrunire Road Raiders",nu Intrunirea Road Riders, cea ce e cu totul altceva, adica intrunirea urmatorilor domni: dj_onix2000, care face parte din acest club Road RAIDERS Road Raiders, insusi, care e fondatorul clubului, si are Harlei Devidson (geaca bineinteles) Anti Road Riders, al treilea membru al clubului, care banuim ca e vicepresedinte Foarte multe personalitati prezente si in dezvoltare de altele pe acest forum.
 11. Sedinta incepe la 19,30 in locatia La Butoaie.
 12. Toti membrii RR care au primit atestat de membru RR sunt considerati in continuare membrii, chiar daca au anuntat verbal ca parasesc clubul, si nu au primit hartia oficiala in acest sens. Deci maine la sedinta au drept de vot, si sa se inscrie la cuvant. Initial anuntasem doar o lista cu membrii, dar se pare ca suntem mult mai multi. Sfatuim fun-clubul RR sa nu intervina in sedinta de maine, se vor dezbate probleme importante care necesita a fi judecate in liniste.
 13. Avem si sosie domn`le, bravo, inca o incercare prin acest nick de denigrarea a clubului, cine o fi personajul de sub masca oare?
 14. Miercuri 05.03.2008 va avea loc sedinta Adunarii Generale a Road Riders Pitesti, adica sedinta cu toti membrii clubului RR, in care se va prezenta raportul anual de activitate, executarea bugetului de venituri si cheltuieli, situatia financiara anuala, precum si excludere din club a membrilor care nu au respectat Statulul clubului . Momentan locatie pt intrunire este tot la Colibri PUB., pana la confirmarea vechii locatii, adica La Butoaie (pe romaneste), unde nu avem confirmarea ca noul patron ne va permite sa tinem o sedinta destul de zgomotoasa, banuim noi. Nominal sunt convocati urmatorii membrii, (si asta dupa chitantierul de cotizatii, restul care se considera membrii sunt cantitate neglijabila): Suliman Sorina Sandulescu Alin Scacir Traian Jecu Florin Curelariu Gabriel Marin Marian Musetescu Cristian Ciungu Marian Gheorghe Marius Perja Ionut Mestecaneanu Marian Florescu Ioan Pop-Hotaran Mihai Iosif Dragos Dediu Adrian Glont Giani Diaconescu Tiberius Grigore Alexandru Yalcin Kapar Anghel Radu restul Consiliului Director fiind prezenti din oficiu. Va asteptam.
×
×
 • Create New...