Sari la conținut

Road Riders

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Road Riders

  1. Dumnezeu sa-i ierte, condoleante Dac Motors !
  2. Road Riders si prietenii nostrii, Valah Motors (Tirgoviste) si Hard Bikes (Vilcea) ne-am unit fortele intr-o actiune pe termen mai lung, de ajutorare a caselor de copii din orasele noastre, prima actiune avand loc in Pitesti de Craciun, urmand inca doua, de Paste si de 1 Iunie, ziua copilului, in Tirgoviste si in Rm. Vilcea. Prima actiune s-a incheiat cu succes, las pozele sa vorbeasca. Craciun Fericit !
  3. Road Riders

    Poze Moto Argeseni

    George a vandut VN-ul tipului din poze:
  4. Banuiesc ca esti calaretul singuratic, ca nu ai gasca, pai cum vrei sa te distrezi de unul singur, si mai ales sa-ti dai seama ce se petrece acolo daca nu ai stat decat cateva ore. Au fost 8 concursuri sambata, parada prin oras, inca o parada prin Babana, numita parada betivilor de unii , organizata de primarul de acolo, deci activitate a fost pe acolo.
  5. Dati drumul la poze pe net fratilor, nu le mai tineti degeaba in HDD.
  6. Road Riders MC Pitesti multumeste la toti participantii motociclisti pentru prezenta la festivalul nostru, speram ca v-ati simtit bine la noi, si asteptam sa postati aici impresiile dumneavoastra.
  7. Ultimele noutati, s-au instalat dozatoarele de bere ,gratarele , s-au facut probe de sunet, s-au montat pe stalpii din oras cateva semne care sa va orienteze catre locatie ( am atasat si o poza ca sa le vedeti cum arata), s-a tuns si gazonul ,avem chiar si un lac in incinta campingului. Va asteptam.
  8. Sunt toate detaliile aici, domnilor: /index.php?showtopic=125292
  9. Este taxa de intrare,din pacate nu facem parte din fericitele cluburi care au super-sponsori, ne autofinantam de pe un an pe altul, din sponsorizari diverse, anul acesta nu ne permitem super-trupe in concert, suntem un club nou in Romania, taxa de intrare ne-am gandit ca ar fi corecta la 20 RON, in suma aceasta intrand si ceva de mancare si o bere plus o insigna cu sigla clubului nostru (limitata la primii 200 de participanti din pacate), plus toata atentia pe care o vom acorda buneidispozitii din timpul festivalului moto organizat de noi la Pitesti, avem pregatite mai multe surprize placute in programul festivalului plus premii pe masura, care speram ca ne vor aduce aprecierea dumneavoastra ulterioara. Revenim cu amanunte despre program si numar telefon cazare Cornul Vanatorului. Va asteptam. --- Mesaj completat în 11 Aug 2007 14:32 ------------- 0248.275091 pt rezervari la Cornul Vanatorului, daca sunt amatori de cazare la hotel sau casute,specificati ca sunteti motociclisti, pt ca avem promise preturi speciale la cazare in perioada aceea.
  10. O mica harta orientativa cu destinatia Băbana, In Pitesti intrebati de Cornul Vanatorului (punct de reper), de aici mai mergeti cativa km si a-ti ajuns la festival. Atentie mare la o mica portiune de vreo 100 metrii de piatra cubica cu denivelari si in curba, pe la jumatatea drumului intre Cornul Vanatorului si Băbana. In rest traseul e super OK.
×
×
  • Creează nouă...