Sari la conținut

Iron Canibal

INACTIV
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Iron Canibal

  1. Felicitari pentru 10 ani de existenta si pentru festival...pacat ca nu am ajuns si eu prin jona...salutari la lume!!!
  2. sunt amenajate dusuri,exista si toalete ecologice...loc de campat cu cortul cat cuprinde....daca nu ma insel...in Dumbravita cred ca exista si pensiuni,moteluri...deci...posibilatati sunt,numai sa vi.. Ride the best...eat the rest!!!
  3. Hai la whisky neamule...Emil...sper sa no mai pui pe BETTY la intrare...nu de altceva dar o sa ramanem fara whisky si no sa mai avem ce da la participanti...
  4. pentru cei care nu stiu despre ce este vorba...puteti sa vedeti ce s-a intamplat la editia anterioara /index.php?...;hl=road+patrol Numai bine si va asteptam la distractie...Ride the best,eat the rest!!!
  5. multumin tuturor pentru aprecieri si va asteptam la festivalul din vara de la Dumbravita...Ride the best...Eat the rest!!!...RESPECT!
  6. Road Patrol Lugoj and bikers community au organizat de sfintele Pasti o actiune caritabile la o familie cu nevoi financiare si nu numai. Iepurasul a venit si la Lugoj si mai exact la doi ingerasi,Feni si Denis,doi copilasi cu o situatie financiara precara si probleme grave de sanatate. Ca si datile trecute,fondurile s-au adunat din buzunarul fiecarui motociclist marinimos...le multumim tuturor pentru sprijinul acordat. Sarbatori Fericite tuturor...Hristos a Inviat!!!
  7. Dumnezeu sa-l ierte....sa-i fie tarana usoara... rest in peace!
  8. Mos Nicolae,Road Patrol Lugoj,comunitatea motociclistilor lugojeni si Paul's PUB au organizat azi,o actiune caritabila la o casa e copiii din Lugoj....multumim participantilor desi vremea nu a fost favorabila....multumim tuturor care ne-au ajtat si in mod special trupei Opus cine mai are poze ...sa le puna aici...ms inca cateva poze de la actiune . poze ... . .
  9. am si eu o intrebare...exista honda vt 500 ,chopper din 1995 pe cardan....am vb cu un tip si el zice ca are asha ceva de vanzare...am cautat poze pe net dar numai modelu de 83-88 am gasit....imi puteti spune unde gasesc poze cu asha ceva pt ca tipu ala nu are cum sa faca poze...asha zice el....ms
  10. Am vitezana....vreau chopper....e careva care vrea un schimb sau alte combinatii?...
  11. Vreu si eu un GL 1200...am un GSX-R 1100 care sunt dispus sa-l dau la schimb si eventual o dif de banii...daca auziti ceva plsss...da-ti de stire..ms
  12. sa ma laud si eu putin CASA DE PIATRA SI LA CAT MAI MULTI "MOTORISTI"!!!
  13. alte poze???....alte pareri???...din 900 si ceva de oameni...doar atatea poze????....(((
  14. cine are nevoie de informatii sau de vre-un sfat sau vre-o indrumare cum sa ajunga la festival...nu ezitati sa ne intrebati... :)
  15. las...daca nu ai tu poze cu tine....au altii o gramada......sa ne vedem cu bine si la urmatoare intilnire sau urmatorul festival Ride the best...Eat then rest!!!
  16. hop si eu cu cateva poze...meserie intrunirea...tre sa recunosc faptu ca e prima de genu la care particip si pot spune ca a fost ok...desi am dormit in cabana....frigul s-a simtit si acolo...poate data viitoare o sa fie mai bine
  17. Sa vadem cum a fost,ce a fost si cine a fost...POZE PLS.
  18. multumim de aprecieri si speram sa ajungem sa mai facea actiuni de genu pentru acesti copiii nevinovati sau pentru alte persoane neajutorate...
  19. cica sa pun si eu ceva aici...un Intruder de 800
  20. Iron Canibal

    Suzuki Intruder

    cat te-a costat operatia...vreu si eu sa-mi fac un custom la intruderul meu?
  21. Actiune caritabila organizata de Road Patrol Lugoj impreuna cu Road Patrol Timisoara si cu Fundatia Casa esterei din Lugoj.
×
×
  • Creează nouă...