Sari la conținut

Samy_91

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    @yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    august 2007
  • Motocicleta
    Husqvarna SM 610
  • Club
    EBBRT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra Hoinar :),Simson 250 :), Kymko grand dink 250, Honda XR 200, Husqvarna SM 610; Aprilia RS 125

Samy_91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am si eu o intrebare.. detin o Honda 600RR si am avut un accident cu ea, la accident a sarit chipul din singura cheie, cealalta ramanand la firma de leasing de care nu mai pot da.... ce pot sa fac in cazul asta? se poate face alt cip dupa ECU? stiti pe cineva care poate face asta? daca da, imi poteti da si un numar de telefon? va multumesc anticipat.
  2. Salut, Am nevoie de un CADRU de GSR 600.daca stiti pe cineva care ma poate ajuta, va rog lasati-mi PM.
  3. salut baieti... mie imi trebuie destul de urgent un set de segmenti pentru Husqvarna Sm 610... am cautat peste tot si nimeni nu are si nici nu aduce... nu stiti pe cineva care ma poate ajuta? ms anticipat.
  4. are cineva SM 610 din 99? vreau sa stiu ce consum are... peste tot vad ca modelele noi consuma putin... dar nimeni nu a spus nimic despre modelul pe carburator ...
  5. trotinel... cum poti sa afirmi unele lucruri in necunostiinta de cauza?? si eu m-am mai carat cu rs si nu mergea k asta. te asigur k merge 190 (si asta era cu setu de 125 cc.)..cu asta nush sigur k ii si mai nebun. cat despre experienta ta....si taicamiu are 30 ani de mers cu motoru si tot ma dau mai bine ca el ) bafta in continuare cu antrenamentele ) ar trebui sa-ti fie si rusine sa afirmi k te-ai carat atata pe pista si tot ghips esti
  6. felicitari pentru initiativa... ar trebui ca fiecare dintre noi sa il ajute pe cel de langa el cu ce poate.
  7. ba,cu telescoapele ale mi se pare o tampenie...mai ales daca le pui cum se vede in poza..unu intr-un sens si alalalt un altu`...oricum nu o sa te ajute prea mult k il modifici.si daca pui telescoapele acolo ti mai solicitata bascula...nu cred k o sa iti tina. =)) o sa te intreb dupa ce il termini cat ai castigat la performante cu ideile astea... in primu rand nu avea rost si sens sa ii pui telescoape centrale si bascula asta ii mult mai grea k aia originala..
  8. ma lasati k am si eu unu...am mers cu el 20-30 km in afara si mi s-o gripat...=))
  9. unde faceti modelele k alea originale pe rezervor?si eu imi reconditionez acuma unu da nu stiu cum sa fac modelu ala:(
  10. am o intrebare..cum ai facut forma aia pe rezervor? eu nu cred k o sa i-o mai fac...
  11. mai bine iti iei banit GSF 400 ,60 cp...cu 1500 euro.......... ii perfect.dupa ce faci experinta iti iei ceva nou(parerea mea)
  12. sal...as avea o intrebare...are cineva Honda Hornet?? vreau sa stiu cat are consum mediu posibil...dar multi nu stitu k la motoarele super sport sunt unii care le cumopara noi,schimba carenele,dau jos bordu`,il fac pt pista,il forjeaza dupa un timp pune carenele originale,chilometrajele,tot si au ff putini km dar sunt forjate.daca nu te pricepi iei teapa.
  13. ii ff bun site-ul asta...sunt informatii foarte folositoare tuturor motociclistilor ) nu neaparat choper. poti conduce ceva mic,un supermoto,ceva de strada gen Bandit GSF 400 sau Hornet. pentru oras sunt preferabile cele Naked k sunt mai usoare si mai mici.
  14. Suzuki Bandit GSF 400...ii super pt o fata.. si nici nu are un pret sa te sperii...da ii cam vechi si i-o trecut perioda... pt o fata un supermoto de 600 o da de pamant...adevaru ii k supermoto se controleaza super bine,dar sunt usoare,au destui cp si o da peste cap pe o fata fara experienta ) un supermoto,enduro sau ceva de strada de 125 cc ii ideal pt o fata...nu mai mare pana isi face experienta =)) credeam k sunt singuru` care mai conduce hoinar (avand in vedere k am A1 de la 16 ani am preferat un motor cu viteze decat scuter) faza ii k ii cam depasit... sunt multumit de el in oras da in afara fac cu nervii ) la o fata in nici un caz nu-i recomand thundercat pt k ii destul de nervoasa( 100 cp) si ii grea.un supermoto \,enduro de 125cc sau naked k sunt mai mici,usoare si mai controlabile.daca tot vrea sa faca impresii la baieti sa isi cumpere un motor pana in 125 sa mearga cateva luni cu el,sa-si faca un pic experienta si dupa aia sa si-l schimbe. Thundercat....visu meu...vreau sa-mi iau unu anu viitor da am deja experienta cu motoare.pt o fata si mai ales incepatoare nu-i recomand.
×
×
  • Creează nouă...