Sari la conținut

ohbilly23

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2003

ohbilly23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. --- Mesaj completat în 28 Sep 2007 20:58 ------------- fratele meu, tudor
  2. Cred ca ar trebui facute cat mai multe afise cu pozele celor care au murit pe doua roti si mai ales din cauza celorlalti participanti la trafic. E absolut tragic. POate asa se mai sensibilizeaza lumea. in poza e fratele meu care a murit acum trei luni, din cauza neacordarii de prioritate. Eu sunt pentru orice miting si actiune de genul asta pentru constientizarea populatiei in sensul asta. As face un clip Tv cu toti cei care au murit anul asta in accidente moto, poate poate se mai trezesc romanii. sunt alaturi de familiiile celor doi si alaturi de toti cei care au pierdut pe cineva drag intr-un accident moto.
  3. sunt sora unui motociclist care a murit de curand din cauza neacordarii de prioritate. va rog faceti ceva, mergeti in fata parlamentului, miting, orice. cei ce dau peste voi, de obicei scapa cu suspendare. ma gandesc cu groza la momentele prin care trec familiile celor doi, si cu fieccare RIP citit pe forum retraiesc noaptea in care a murit fratele meu. Va rog faceti ceva. NU se poate ramane doar la un forum,doar la niste posturi bagate pe site. Trebuie schimbata legislatia si intr-adevar cei ce dau peste voi sa fie trasi la raspundere. NU e posibil asa ceva. Cred ca ati fi sustinuti de multi oameni din Romania, care chiar daca nu au motor, cunosc pe cineva care are, sau carora le-a murit cineva drag in accident de motor din cauza nerespectarii legilor. Va rog, faceti ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. sunt dispusa oricand sa iti trimit raportul politiei ca sa nu mai vorbesti degeaba. viteza era undeva in jur de 60km/h. SI nu a fost nicidecum vina lui. Tudor se afla pe banda lui, nu era in depasire, asa cum au scris unii. Persoana cu Dacia a intrat in el pentru ca nu s-a asigurat. Deci el, saracu, nu a avut nici o vina. te rog din toata inima sa te abtii de la comentarii "atotstiutoare" pe care le tot raspandesti pe site. multumesc. scumpule highheaven, am postat azi un mesaj pentru tine. fa-mi favoarea si citeste-l. pentru ca nu esti tu in masura sa dai detalii despre ce s-a intamplat cu tudor. multumesc.
  5. scumpule, in locul tau mi-as inghiti cuvintele. te rog nu mai raspandi minciuni si zvonuri false despre fratele. meu. nu mergea nicicum cu 120-130 km/h pe ora. dar ce sa facem, asa e unii care nu sunt bagati in seama. trebuie sa isi dea si ei cu parerea. te rog baga un "delete" la comment-ul tau ca e de prost gust. desi urasc sa ma repet, iti scriu si tie cum le-am scris celorlalti: de cand te-a facut pe tine mama omniscient si omniprezent de stii cu ce viteza mergea fratele meu? stateai tu cumva cu radarul in dreptul lui? mai bine te-ai interesa de raportul oficial al politiei si dupa asta sa comentezi; ca intre timp esti penibil.
  6. as fi si eu curioasa de unde v-a parvenit informatia cum ca Tudor mergea cu 150/160 pe ora. asa ca sa nu mor proasta. pentru ca in primul rand el nu avea vitezometru, in al doilea rand a avut o singur plaga la rinichi din cauza impactului cu dacia, si in rest a avut piciorul rupt. ca sa nu mai spun ca motorul avea doar rezervorul fisurat. imi pare rau ca va dati cu parerea fara sa fi cunoscut detalii. daca mergi cu 150km pe ora asa cum spuneti voi, atat tudor cat si motorul ar fi fost varza. dar va gasiti voi sa comentati care nici macar nu ati fost la fata locului, nici nu l-ati vazut dupa accident, nici nu stiti cum arata motorul, ca sa nu mai spun ca imi vine sa ii rad in fata celui care spunea intr-unul din comments ca nici macar nu avea casca. in locul tau, mi-as baga capul in nisip si mi-as cere iertare. si nici nu stiti ce a zis politistul care a intocmit procesul verbal la fata locului sau medicul legist. rusine!!!!!!!!!!!sora lui tudor, cristina
×
×
  • Creează nouă...