Jump to content

emylyo

Super Membru
 • Content Count

  2,935
 • Joined

 • Last visited

About emylyo

 • Rank
  Hayabusa boy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sud-est
 • Carnet moto din
  1994
 • Motocicleta
  SUZUKI GSX 1340R Hayabusa
 • Numar Moto
  Undercover
 • Club
  Hayabusa Club Ro

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  MINSK 125,TMZ200,,JAWA350,KAWASAKI EX400A,KAWASAKI GPZ500S,SUZUKI RF600R,HONDA CBR900RR,Suzuki GSX1300R K1,R1,SUZUKI GSX1340R HAYABUSA K8..

Recent Profile Visitors

2,750 profile views
 1. Le am de 6-7 ani.Foarte bune,dar iau apa de noi.
 2. Cat e amr-ul ala Lorant?Ia zi tu la prima ora!
 3. In Germania e mai ieftin...dar e departe
 4. Mie mi-a placut cum arata pensiunea pe care a propus-o Cojo.
 5. "Uite plua Marioara"-cum zicea cineva.
 6. Daca te uiti atent motocicleta este in Anglia si trebuie sa o aduci de acolo.Se mai adauga pretul unui far de Europa pt Rar si mers pe soselele noastre si inmatricularea(carte,drumuri,timp).Sezonul bate la usa.Eu nu stau in loc de moto si am destula resursa.
 7. Urata cu nr galben.Poate ai pun eu nr de-al nostru Ieftin si bun nu exista.Eu iti propun un schimb cu diferenta acum cat am diferenta ca dupa ce da firul ierbii nu mai stau pe acasa si cheltui marafetii
 8. Am o busa in mintile ei cu istoric service si 19000km,dar are un pret pe masura.Si eu am tras concluzia ca vrei ieftin si perfecta.Aproape perfecta este,dar nu este ieftina desi este veche de 12 ani.Singurul motiv pt care o dau este modelul nou.Itp recent,gume si lichide cu vreo 1000km,fara accident,bonus cateva aftermarketuri(ghidon si parbriz touring,furtune metalice,etc.) Am o busa in mintile ei cu istoric service si 19000km,dar are un pret pe masura.Si eu am tras concluzia ca vrei ieftin si perfecta.Aproape perfecta este,dar nu este ieftina desi este veche de 12 ani.Singurul motiv pt care o dau este modelul nou.Itp recent,gume si lichide cu vreo 1000km,fara accident,bonus cateva aftermarketuri(ghidon si parbriz touring,furtune metalice,etc.).Cumva ai fost si ai vazut busa mea acum un an la Fetesti?
 9. Anul acesta defilez pe 1 decembrie .De incaput fac eforturi,desi...
 10. Ba da...acum 20 de ani se lansa prima busa la salonul de toamna.
 11. Eu am zis de consum doar pt ca m-am dat cu un tip acum ceva ani si am alimentat amandoi si inainte si dupa:mie mi-a iesit pe la 6,7 si lui pe la 13.Cel cu r1 ne-a facut cu 16%.Nu sunt invidios pe mobra baiatului si nu sufar de superioritatea busei sau a firmei.Cat despre impactul consumului pt buzunarul petsonal este 0 deoarece eu nu dau bani pe carburant din cateva "motive"personale.Era strict discutie...ca acum cei frustrati se afirma...spor la vanzare.Andrei din Sibiu are una identica modificata grav:doar carterele au ramas din motorul original.In regim de drag in Ro te poti da legal doar pe sfert de mila pana la 230-240 si zx pleaca mai bine pt ca e mai usoara si are ambreiaj pe sarma.
 12. Cele 2 buse sunt tot ale tale?Frumoase frane are una din ele
 13. O killareste mai ales la consum...nu ca ar conta consumul... .Cate busa ai killerit cu ea?
×
×
 • Create New...