Jump to content

emylyo

Super Membru
 • Content Count

  2,957
 • Joined

 • Last visited

About emylyo

 • Rank
  Hayabusa boy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sud-est
 • Carnet moto din
  1994
 • Motocicleta
  SUZUKI GSX 1340R Hayabusa
 • Numar Moto
  Undercover
 • Club
  Hayabusa Club Ro

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  MINSK 125,TMZ200,,JAWA350,KAWASAKI EX400A,KAWASAKI GPZ500S,SUZUKI RF600R,HONDA CBR900RR,Suzuki GSX1300R K1,R1,SUZUKI GSX1340R HAYABUSA K8..

Recent Profile Visitors

2,915 profile views
 1. Care sunt formalitatile vamale si de ce documente ai nevoie pt o moto care este inmatriculata pe TC sau CD in Ro?Cat este taxa vamala?
 2. Stie cineva care sunt taxele vamale pentru inmatriculare moto din afara spatiului european?
 3. Motocicleta chiar exista si este inmatriculata in Ro.La cotcodaceala online este inghesuiala...sa va vad la ofertare :).
 4. Roadtec 01 am avut si eu...ma declar multumit.Nu mi-a fugit deloc in 4500km chiar si pe ploaie.Estimez si ca tine mai multi km.
 5. Din 99 cand am vazut primul r1 nu am vazut vreun posesor care sa mearga 50-90-130.Se pare ca tastaturistii de pe acilea merg toti legal.Kosh...busa ta merge 50-90-130?Si eu care merg extremely safe(zic eu)mai scap cand soseaua si traficul permit.Urat ca au pierit 2 oameni:au gresit ambii...cumul de greseli=accident.
 6. Din pacate l-am cunoscut pe motociclist.Se dadea de multi ani cu sportive si avea experienta.Totusi nu l-a ajutat.Nu cred ca are vreunuo r1 si merge pe drumul ala cu 80-90.Lasati ipocrizia...RIP VALERICA !
 7. Cand o sa aud de una buna si pe care o stiu iti dau de stire.Am vazut la vanzare una de CJ cu PWR la nr.E prin zona voastra.Acum 1-2 ani era in mintile ei.
 8. In cateva cuvinte...am vrut sa fac rezervare la hotelul de 4 *...dupa cateva review-uri citite am zis pas si nu regret.Comercial...asta a devenit intalnirea moto.Stat la 2 cozi sa iei niste mici infecti si o apa chioara de bere la preturi mai mari ca la Pheonicia.La scena cativa plictisiti...trupe...no comm...distractia devarata a fost pe plaja cu prietenii.Sunt convins ca organizatorilor le-a fost bine in hotelul de 5*...le-am vazut moacele satisfacute la cafea duminica...
 9. In talon am H si in realitate aveam 2 H si 2 V.Toate noi cu cateva zeci de km,montate in service omologat RAR si cu documente pt montaj si geometrie roti 3D.Tragea de frana de mana 1 scat si zicea ca nu tine...i-am zis ca aia e pozitia de decapotare si frana e 3 scaturi mai sus .Pe urma a inceput ca nu ies noxele,dar senzorul lui de temperatura indica 999grade...l-a calibrat si eu iesit mai bine decat de fabrica pt ca benzina este euro 6,motorul euro 4.
 10. Am facut un Rar recent.Nu stiu cum este la voi,dar la noi cu masina am fost respins ca aveam leduri in faruri pe pozitie si cuciucurile (noi toate)aveau indice de viteza mai mare decat in talon :).
 11. Sa inteleg ca acesta este spiritul ?Calare pe ibricul asta ?!?
 12. Nu mai am tobele TB Octav...acum poti sta linistit...singura lor problema este ca erau neomologate si jenau urechea fina a organului...doar stii cum e
 13. Sa inteleg ca ai luat un 2013 cu abs cu 7000 ?
×
×
 • Create New...