Jump to content

emylyo

Super Membru
 • Content Count

  2,984
 • Joined

 • Last visited

About emylyo

 • Rank
  Hayabusa boy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sud-est
 • Carnet moto din
  1994
 • Motocicleta
  SUZUKI GSX 1340R Hayabusa
 • Numar Moto
  Undercover
 • Club
  Hayabusa Club Ro

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  MINSK 125,TMZ200,,JAWA350,KAWASAKI EX400A,KAWASAKI GPZ500S,SUZUKI RF600R,HONDA CBR900RR,Suzuki GSX1300R K1,R1,SUZUKI GSX1340R HAYABUSA K8..

Recent Profile Visitors

3,195 profile views
 1. Majoritatea motopolitistilor au si moto petsonale si cocheteaza cu lumea moto.Deja stiu sa se uite dupa arculetele de la saxofon.Prezenta lor inseamna evacuare directa.Iar pe tobe vaneaza lipsa E-ului sau "Just for race","Not for road use",lipsa dbkilerlui sau diametrul tevii la evacuare.Ca sa nu mai spunem de verificarea numarului daca e rabatabil manual sau electric si mai nou lipsa aripii spate...
 2. Ai grija cu TwoBrothers ca sunt in circulatie multe chinezarii.Eu am originale(BlackEdition) si le-am dat jos.Au sarit un pic de 1000lire/set cu tot cu taxe.Si pentru mine sunt prea mult:zgomotul se duce spre v2,dar cum spunea cineva pe aici extrem de usoare.Am pus niste Gpr care se aud superb.Ma gandesc serios la un set de Yoshi,dar nu mai vreau sa fac colectie de tevi. La ideea de evacuare full am renuntat de cand am dat prima busa:chiar nu am chef sa montez-demontez evacuari inainte de itp si sa stau la mana fiecarui militian care ma oprea.Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca la destinatie nu mancam ciorba ca o puneam 3 sferturi pe mine de la efectul de diapazon dupa ce induram atatea vibratii.
 3. Te rog.Aveam si eu un numar care este inchis.
 4. De Broasca mai stie cineva ceva?Avea Yoshi la vanzare la ultima lui interventie.
 5. Cum supravietuiti perioadei acesteia de pandemie?Eu mai fac cate o plimbare scurta in zona izolata in care locuiesc.
 6. Eu am avut surpriza sa vad pe Bmw-uri de politie gume cu dot mai mare decat buletinul .Gumele in cauza au fost depozitate printre altele de auto si arata bine.Nu l-am intrebat pretul sau daca le doneaza.
 7. Vreme ideala de motoreta si eu am treaba.Are un amic niste gume noi,dar cu dot vechi...f vechi.Daca este cineva in perioada de criza si e interesat,desi nu prea sunt adeptul:set Racetek 2005,spate Pilot Sport tot 2005.
 8. Niko are Nko la nr?Era acum pe A2 apriape de Agigea.
 9. Daca are nevoie cineva de manerul pentru pasager de pe rezervor...vreau sa-l dau jos.Nu este chinezarie.
 10. Pentru noul venit sa auzim numai de bune.Si sa nu uiti un sfat amical:fara glume cu Toyota care dealtfel e un jaf de masina .Prietenii stiu de ce.Si acum ma doare capul si nu-i de la corona beer.Multumim pentru organizare.Cioby ne- a facut o surpriza placuta.Si aveti grija de telefoane data viitoare...se gasesc ele prin tufe,dar cu emotii.Am niste tobe Gpr sport de busa pe care le-as da sau schimba cu unele omologate.
 11. Haideti ca se raceste apa in ciubar...si e in aer liber
 12. Poate vine si Octav daca tot bei ceai de "menta" ca acesta
×
×
 • Create New...