Sari la conținut

dynoviorel

Membru
  • Număr conținut

    324
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dynoviorel

  1. De doua zile m-am intors si eu din Alpi. In proportie de 75 % am facut acelasi traseu ca si voi. Pe langa Grossglockner si Stelvio ,mi-a mai placut si Timmelsjoch ,astea in mod deosebit.

  2. Salutare. In viitorul apropiat o sa incep cautarile pentru un 1150 . Am vazut ca spuneti ca ar fi probleme cu acel ax dintat. Imi pot da seama de lucrul asta? Se manifesta cumva? De 1200 nu am bani,iar la 1100 nu imi place farul ala in niciun fel.

  3. In 2010 am platit 40 franci, dar cred ca este doar pt. autostrada. Anul asta nu ne bagam pe autostrada si nu o sa o platim!

    Pe 28 plec si eu pe acelasi traseu ca voi,cu mici modificari. Daca aveti vreo ruta prin Elvetia si puteti sa mi-o trimiteti si mie ,v-as fi recunoscător. Multumesc anticipat.

  4. Am avut aceeasi problema,la alta motocicleta. Doar ca facea treaba asta pe la 7000 rpm. Era de vina throttle position sensor. Senzorul care citeste pozitia clapetelor de acceleratie. Nu stiu daca ai asa ceva,nu sunt mecanic,dar la mine el era de vina.

  5. Nu am nimic cu nimeni,dar sunt curios cati dintre cei nemultumiti de pe acest topic au cumparat o motocicleta noua. Piata de motociclete noi,in romania, este la pamant. Asa ca nu vad de unde nemultumirea asta ca anumiti producatori nu au venit cu ultimile modele. Repet,nu fac aluzie la nimeni. Eu unul am fost multumit de ceea ce am vazut.

  6. Am si eu in plan o tura in Alpi ,anul acesta in luna iulie,asa ca o sa urmaresc cu mare interes acest topic. Sper ca nu va deranjeaza ca o sa ma inspir din traseul vostru. E prima mea plimbare in Alpi si nu stiu prea multe legate de traseu.

  7. O sa le fac o verificare si o sa fac si o verificare totala a motocicletei. Am de gand sa fac un drum de vreo 4500 de km in vara si nu vreau sa am surprize. In cei 15000 de km nu am avut absolut nici o problema majora . Sa nu ma zica gura targului ca "ducati e stricacioase".

  8. Multumesc mult pentru informatii. Legat de pastile,se intampla ceva daca ele nu mai sunt in tolerante? Se aude vre-un sunet ciudat ? Motorul isi schimba mersul? Am facut pana in prezent in jur de 15000 de km de cand am cumparat motorul. Au fost verificate dupa ce am cumparat-o si erau ok.

  9. Salutare,imi spuneti si mie va rog,la cati km sau la cati ani trebuiesc schimbate curelele de distributie. Dar jocul la supape? Si daca are cineva o scarita stanga de ducati st2. Imi trebuie doar partea pe care se sprijina piciorul. Va multumesc.

×
×
  • Creează nouă...