Sari la conținut

dynoviorel

Membru
  • Număr conținut

    324
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dynoviorel

  1. Si eu sunt in cautarea unui ST1100 fabricatie dupa 1996. Sper sa gasesc unul, asa cum imi doresc.
  2. De doua zile m-am intors si eu din Alpi. In proportie de 75 % am facut acelasi traseu ca si voi. Pe langa Grossglockner si Stelvio ,mi-a mai placut si Timmelsjoch ,astea in mod deosebit.
  3. Salutare. In viitorul apropiat o sa incep cautarile pentru un 1150 . Am vazut ca spuneti ca ar fi probleme cu acel ax dintat. Imi pot da seama de lucrul asta? Se manifesta cumva? De 1200 nu am bani,iar la 1100 nu imi place farul ala in niciun fel.
  4. Pe 28 plec si eu pe acelasi traseu ca voi,cu mici modificari. Daca aveti vreo ruta prin Elvetia si puteti sa mi-o trimiteti si mie ,v-as fi recunoscător. Multumesc anticipat.
  5. Se plateste vigneta pentru motociclete in Elvetia?
  6. Salutare. De unde pot cumpara pastilele pentru reglajul supapelor? Ducati st2.Multumesc anticipat.
  7. Super filmarea. Parca filmezi din cabina tirului...)
  8. stie cineva cum este drumul intre Jurilovca si Enisala?
  9. Nu e musai sa aibe injectie ca sa aibe TPS.
  10. Schimbat anvelopa fata+ulei furca. Cauciuc Metzeler z6 ,ulei furca motorex 7,5w.
  11. Am avut aceeasi problema,la alta motocicleta. Doar ca facea treaba asta pe la 7000 rpm. Era de vina throttle position sensor. Senzorul care citeste pozitia clapetelor de acceleratie. Nu stiu daca ai asa ceva,nu sunt mecanic,dar la mine el era de vina.
  12. Stie cineva un cod echivalent pentru rulmentii de jug, in afara de all balls sau Ntn? Multumesc anticipat.
  13. Nu am nimic cu nimeni,dar sunt curios cati dintre cei nemultumiti de pe acest topic au cumparat o motocicleta noua. Piata de motociclete noi,in romania, este la pamant. Asa ca nu vad de unde nemultumirea asta ca anumiti producatori nu au venit cu ultimile modele. Repet,nu fac aluzie la nimeni. Eu unul am fost multumit de ceea ce am vazut.
  14. Salutare. Caut si eu un sistem intercom dual ,dar sa poata fi folosit si pentru comunicare pilot -pasager si pilot -pilot,iar distanta de comunicare intre cele 2 sa fie de minim 500m. Ca si buget,maxim 1000ron armele . Am gasit aici pe forum un intercom F4xt . Ce parere aveti? Multumesc .
  15. Aveti idee unde pot gasi asa ceva? In afara de ebay. Am nevoie de circa 20 de bucati.
  16. Am si eu in plan o tura in Alpi ,anul acesta in luna iulie,asa ca o sa urmaresc cu mare interes acest topic. Sper ca nu va deranjeaza ca o sa ma inspir din traseul vostru. E prima mea plimbare in Alpi si nu stiu prea multe legate de traseu.
  17. O sa le fac o verificare si o sa fac si o verificare totala a motocicletei. Am de gand sa fac un drum de vreo 4500 de km in vara si nu vreau sa am surprize. In cei 15000 de km nu am avut absolut nici o problema majora . Sa nu ma zica gura targului ca "ducati e stricacioase".
  18. Multumesc mult pentru informatii. Legat de pastile,se intampla ceva daca ele nu mai sunt in tolerante? Se aude vre-un sunet ciudat ? Motorul isi schimba mersul? Am facut pana in prezent in jur de 15000 de km de cand am cumparat motorul. Au fost verificate dupa ce am cumparat-o si erau ok.
  19. Salutare,imi spuneti si mie va rog,la cati km sau la cati ani trebuiesc schimbate curelele de distributie. Dar jocul la supape? Si daca are cineva o scarita stanga de ducati st2. Imi trebuie doar partea pe care se sprijina piciorul. Va multumesc.
  20. Salutare. Am un vfr vtec din 2002 cu abs. Caut de ceva vreme parbriz, suport numar, oglinzi si ce-i mai important, un disc frana fata. Stie cineva de unde le pot lua la un pret decent ? Multumesc
  21. Pai sunt 770 km din Navodari de unde stau eu. Am facut 9 h cu opriri cu tot.
  22. Eu doar ce am venit din Thassos. Si am stat la cort si a fost de vis. A fost prima data cand am ajuns in Thassos si voi mai merge in septembrie . Vremea a fost perfecta si apa tocmai buna. Nu a fost nici aglomerat si nici preturile mari.
×
×
  • Creează nouă...