Sari la conținut

Radu_zal

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Radu_zal

  1. ducati monster 900 S

  2. nu stiu ce sa zic, eu acuma am luat un moster 900 s i.e. si am probleme cu frana fata se blockeaza etrierele complect dupa 10 franari incat nu mai pot misca moto. am comandat de pe italia alta pompa....... , asta ii de proba nu am mai postat de ani de zile Mesaj completat nu stie cineva la CLUJ Napoca un mecanic care se pricepe la DUCATI, vreau sa vad cum sta la capitolul curele si toate celelate care trebuie verificate
  3. Radu_zal

    Accidente !

    nu mai fiti asa ofticati pe micutul nostru ZALAU,este peste multe orase din tara care au aceeasi populatie .IAR daca ceva nu va place incercati sa nu puneti la suflet -----stressul dauneaza grav sanatatii Varianta de criza:mutare in DARSIDA,acolo ii mai ok (ATENTIE LA CACA DE VACA)
  4. Radu_zal

    Sa Facem Ceva

    baieti eu zic ca este ff bun marcajul de la popas, intru aproape in fiecare zi acolo si acuma este de 1000 de ori mai sigur .iar pt cei care vor sa zboare printre stejari oricum nu ii pot oprii nici macar parapetii, ce sa mai zic de niste amarate de marcaje. Este ff bun pt ca ai timp suficient ca sa te opresti si sa te uiti ,in plus le atrage atentia soferilor profesoinisti(TIR),de exemplu ,care te puteau spulbera de pe sosea intr-o clipa de neatentie cand tu stateai linistit sa te incadrezi la stanga ....si alte pericole la urcare de care se stie DAR CE ZICETI DE VIBRATOARELE CARE AU IMPANZIT MESESUL????
×
×
  • Creează nouă...