Jump to content

Cesar

Super Membru
 • Content Count

  6,954
 • Joined

 • Last visited

About Cesar

 • Rank
  Throttle by Life

Contact Methods

 • Yahoo
  bcesar16@yahoo.com
 • Skype
  0722 620 397

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  NU MAI AM

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  900 RR, Yama XJ600 S, Kawa ZR7, 954, R6, TriCity

Recent Profile Visitors

7,300 profile views
 1. Salutare tuturor! Anuntam "sezon deschis" pentru iernat. Avem disponibile aproximativ 25 de locuri. Smart charging permanent - mentenanta bateriilor se face pe toata perioada stationarii. Lucrari de reparatii si/sau mentenanta la pret redus sau cu manopera zero - mai multe detalii discutam la service sau la telefon. Pe toata perioada sezonului rece vom desfasura o campanie de reduceri de 50% pentru manopera legat de suspensii moto. Lucrari de mentenanta, service, upgrades, etc vor avea manopera redusa la jumatate. Tot pentru suspensii avem oferte speciale pentru upgrades la urmatorii producatori: OHLINS, K-TECH si YSS. Arcuri, valve, internale, amortizoare spate. https://youtu.be/2Kf3ChPoJDo Service-ul este deschis si iarna iar temperatura in incinta nu scade sub 15 grade. Pretul este 100 de lei pe luna.
 2. Salut! Il cunosc pe Felix si am lucrat cu Kline intr-un proiect la realizarea unui demonstrator pentru AIRBUS. Au avut de format conducte de titan si sa le sudeze pe colectoare de titan. O lucrare delicata si complexa. Au lucrat cu simt de raspundere absolut impecabil si foarte competitivi dpdv al pretului. Mica fabrica arata excelent chiar daca atunci cand am lucrat cu ei erau in proces de re-organizare si extindere. Din punctul meu de vedere, oferta de job este mai mult decat excelenta. Pentru oricine e pasionat si dedicat e jobul perfect. Eu am ramas impresionat de cum poate sa se dezvolte sanatos o astfel de afacere si, lucrand tot intr-un domeniu tehnic, sunt putin invidios pe ei Mult succes in continuare Felix si Christian!
 3. Cumpar jug inferior de hornet + piulitele de reglaj si cea de jug superior si saiba de siguranta. contact 0722 620 397 PM Bucuresti Multumesc!
 4. Posibile cauze: - joc termic prea mic. Astfel, la cald, supapele (nu neaparat toate) nu inchid bine pe scaunele chiulasei. Daca simti miros de benzina dpa ce dai la automat si nu porneste, n-ar fi raus a-i faci o verificare. - scanteie slaba - bujiile si/sau bobinele de aprindere. cheers!
 5. Salut RobertCtin! Am citit ce ai descris si pare ca aproape toate reglajele de pe motocicleta ta sunt prea "stranse". Preload, compresie, revenire O regula de aur a reglajelor corecte este: "less is more". Daca nu ma insel, motocicleta din clip este chiar modelul tau.
 6. Salutare! De la ultimele modificari pe forum nu mai primesc notificarile pe topicul de service. Cel mai eficient este sa ne contactati la telefon/whatsapp sau pe mesageria paginii de FB 0722 620 397 Cesar 0727 668 618 Adi
 7. Vremea se anunta perfecta pentru ultimul eveniment pe circuitul de la Tg. Secuiesc. In 13 si 14 Octombrie vom fi la pista. 2 + 4 locuri disponibile pentru transport moto: GRG si Balamuc Va fi prezent si Denis cu cursantii. Yamaha R6 pregatita pentru circuit, disponibila pentru inchiriat - track support included. Sa avem vreme buna!
 8. Cumpar rezervor de Hornet 2004. Sa nu fie ruginit pe interior. Sa aiba buson si cheie. Contact pe PM sau 0722 620 397
 9. Cumpar rezervor de hornet 2004. Contact pe PM sau 0722 620 397
 10. Singurul GSXR pe care am mers, cu sasiul, ciclistica si frane impecabile. Geo a investit corect. Motocicleta e blana!
 11. haha - recunosc fapta - am dat copy/paste de la eventul din august
 12. Salutare! Pe 15 si 16 septembrie vom fi pe circuit la Tg Secuiesc. Practic, aceeasi formula ca la sesiunea anterioara, dar cu o zi mai putin. Cateva informatii pentru cei nefamiliarizati: Locatie: TG Secuiesc, Skat Kart Circuit (locatie pe Gmaps, Strada Poligonului). Pentru cei care pleaca din Bucuresti cu masina, recomand A3 cu Valeni-Cheia. DN1 prin Sinaia-Busteni-Predeal e aproape intodeauna blocat. Costuri circuit - o zi intreaga (fara limita de intrari) 200 de lei trei ore (fara limita de intrari) 120 lei Echipament: complet - casca, manusi, geaca+pantaloni cu protectii, cizme sau incaltaminte moto peste glezna. De preferat geaca si pantaloni de piele (sau combinezon). Se poate merge si cu echipament text cu protectii. Motocicleta: sa fie in stare tehnica buna. Esentiali sunt urmatorii parametri - anvelope cu vechime 1-2 ani (optim) sau pana in 5 ani (acceptabil) fara uzura pronuntata - franele sa functioneze in parametri: sa fie aerisite, sa nu existe vibratii la franare puternica, placutele si/sau discurile sa nu aiba uzuri pronuntate - suspensiile sa fie in stare buna de functionare, sa nu existe pierderi de ulei la suspensia fata (furca) iar amortizorul spate sa functioneze in parametri. Transport: se poate veni pe motocicleta sau cu masina pentru cei care isi transporta motocicletele cu remorca sau duba. Cazare: exista pensiuni in apropiere de circuit (Villa Westfalia, Casa Fortyogo, etc) Daca exista participanti care doresc sa participe pe una dintre motocicletele noastre, ii rog sa-mi scrie aici sau PM si le dau toate detaliile. Vom avea cu noi doua motociclete pregatite de pista - un R6 (suspensii ohlins, anvelope slick) si un SRAD 600 (suspensii stock servisate, anvelope slick). Benzina e cost separat Sa avem vreme buna!
 13. Stiu ca a trecut aproape un an dar... mai ai ceva din echipament?
×
×
 • Create New...