Sari la conținut

nosferatu2

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    urmeaza pe 12 joi

nosferatu2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum sincer nu o sa-mi iau supersport pentru gagici sau pentru ca vreau sa impresionez pe nu stiu cine, ci pur si simplu pentru ca asta e stilul care imi place MIE si nu ma omor cu choperele sau enduro sau etc etc. Asta imi place si asta mi se potriveste! Gagicile le agati si cu naked-uri si cam cu orice tip de motor daca ai nevoie de motor ca sa agati o fata! Unii au nevoie de motoare ca sa le agate iar altii nu! Asfalt uscat
  2. Pai tu iti iei SS pentru ca arata bine si face furori in pustoaice? La ce iti mai iei daca vrei sa-l tii in garaj?Du-te mataluta frumos la un dealer sau dak vezi unul pe strada roaga frumos posesorul sa iti dea voie sa faci cateva poze si poti sa te lauzi binemersi cu el si in plus economisesti si niste bani! Bafta si asfalt uscat in continuare!
  3. Da ai dreptate dar e bun si un limitator pentru k la inceput oricat de constient ai fii exista intotdeauna cineva care te intarata... te ambitioneaza sa vezi ce poate motoru si odata si odata o sa existe tentatia si e posibil sa se termine urat si pt tine si pt cei din jur! Ca sa nu crezi ca vb aiurea am cunoscut un motociclist care la inceput era cuminte, nu cred ca a turat vreodata motoru peste 6000-7000 rpm,apoi dupa 3 saptamani un asa zis "prieten" comun care habar nu are ce inseamna ala motociclism si ce inseamna sa calaresti un motor care poate sa ia 200 de km in cateva secunde a inceput sa il bata la cap k sa ii dea gaz si sa vada cat poate sa duca si a facut-o!!!! Rezultatul=spitalizare urmata de 6 luni recuperare!La 150 de km a dat de o fasie de nisip si apoi poc buf trosc!A avut noroc ca a fost macar constient sa poarte echipament de calitate si eu personal cred ca echipamentul i-a salvat viata! Am o intrebare pentru cunoscatori: cum vi se pare un suzuki gsx500 pt inceput? E agresiva si nu iarta nimic sau ma mai iarta la greseli minore?
  4. In concluzie pot sa imi iau motor mare limitat si astfel sa scap de problema oare am prea multi cai,oare o sa ii pot stapanii? Iar dupa ce simt ca am reusit sa pilotez motoru si sa il controlez eu pe el si nu el pe mine pot scoate limitatorul si drum intins si uscat! Insa cu multa prudenta k nu mai este acelasi motor o sa se comporte altfel! deci se poate si pe supersport si se poate si pe motor maricel <=600 nu 6oo=>+.Dar cu limitator! Asfalt uscat si va multumesc pentru zecile de sfaturi utile!
  5. mersi mult era sa fac o greseala enorma pentru k aveam impresia k daca`s 25 kW inseamna in mod automat prin asociere (eronata) motor de 125 cc! poate fii motor mai mare dar limitat? scz dar habar nu am!
  6. Se poate spune k is incepator incepator, abia joi dau examen si in asa zisa legislatie scrie cam asa ceva:"Posesorul permisului categoria A are dreptu sa conduca o motocicleta cu o putere care depaseste 25kW sau raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW NUMAI DUPA experienta de minim 2 ani pe moto cu specificatii tehnice inferioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament".Poate cineva sa imi spuna si mie cat inseamna 25 de kW in cai putere? Si dak nu respect specificatia asta ce mi se poate intampla? (Din partea autoritatilor).Adica imi risc permisu sau ce riscuri imi asum cand aleg sa faq asta? K prima motocicleta ma gandeam la ceva cuminte de 250 sau o honda cbr400.Ce parere aveti? Si referitor la topic ii bine sa stii ca totusi motociclistii cu experienta si ani buni de calarit fiare se gandesc si la noi cei care suntem novici! Totusi sunt unii care nu constientizeaza pericolul la care se expun si la care ii expun si pe ceilalati cand incaleca o motocicleta gen rf 900r sau motoare de 600+ cand nu au decat scoala facuta si habar nu au sa controleze o motocicleta cu adevarat.In fine sper sa ma lamuriti si pe mine care-i treaba cu cei 25 kW! Afalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...