Sari la conținut

kata1in

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kata1in

  1. Nu, totul era uscat. Vad ca ambulanta a plecat. Politia inca mai e si vorbeste cu niste tipi. E si un Opel Astra parcat aproape. La inceput nu l-am remarcat, dup-aia l-am vazut ca era parcat la vreo 30 de metri de accident (si s-a apropiat dupa). Cred ca totusi e un martor.
  2. S-a intamplat acum 20 de minute. Am auzit un scartait de frane lung si o bufnitura destul de tare dupa. Am crezut ca iar a trecut careva pe rosu si a facut accident (se intampla frecvent aici). Am iesit pe balcon si am vazut in intersectie (la trecerea de pietoni de la fantani, partea cu magazinul Unirea) un moto albastru metalizat, un touring/tourer cred ca se numeste, cu portbagaj maro in spate, imprastiat pe sosea. Pilotul era pe trotuar la cativa metri si schiopata, parea ametit, si s-a asezat dup-aceea jos. Au oprit cativa motociclisti si au dus motorul pe trotuar. Ambulanta a venit cam in 5-7 minute. Imediat a venit si Politia. Ambulanta inca n-a plecat. Pilotul parea imbracat in blugi, geaca de blugi, casca neagra si protectii pe picoare. Sper ca nu e nimic grav. Nu am vazut alt vehicol care sa para fi implicat.
  3. Eee, nu cred ... Cred ca s-au cacao pe ei cand au vazut ce-au facut ...
  4. Am fost si eu martor la accident. Am oprit imediat dupa intersectie, veneam dinspre Plevnei.Totusi mi s-a parut ca cei cu scuterul nu au trecut pe rosu, veneau de pe contrasens si faceau stanga. Asa imi amintesc. Trebuiau sa acorde prioritate. Ei au incercat sa se bage, tipul cu Opelul alb a venit destul de repede, l-am vazut cum a evitat, si am crezut ca se opreste ... Cand l-am vazut ca a trecut prin gard, am oprit. Am crezut ca au ajuns in apa. M-am linistit cand am vazut ca lumea nu se agita, si am inteles ca nu s-a intamplat o nenorocire. Oricum, rusine celor cu scuterul ca au plecat de la locul accidentului. Nu stiu de ce am avut impresia ca o sa-i vad si pe ei acolo, ca au oprit. PS: sunt si eu in poza din primul post. Pozele au fost facute in acelasi timp.
×
×
  • Creează nouă...