Sari la conținut

sebastian_dorca

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    putin indoit

Vizitatori Recenți Profil

251 citiri profil

sebastian_dorca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Închiriez loc în garaj, zona sala Olimpia. Telefon: 0741-266.299
  2. Ai doi indicatori pt ABS? Cand pui contact,trebuie sa se aprinda amandoi deodata si sa palpaie. Dupa ce pornesti motorul,trebuie sa palpaie in continuare,dar amandoi deodata,nu alternativ.Daca palpaie deodata,se sting dupa ce ajungi la vreo 5-10 km/h si ABS-ul este activ. Daca dupa pornirea motorului palpaie alternativ,ei nu se mai sting dupa ce pornesti si ABS-ul nu mai se activeaza. Asta inseamna ca bateria ta este prea slaba si nu iti activeaza ABS-ul care este mare consumator de curent. Exact asta am patit si eu pana am schimbat bateria. Am uitat sa-ti spun ca eu nu pornesc niciodata motorul cu farul aprins.Iti consuma foarte mult curent si iti afecteaza ABS-ul.
  3. Si eu am un R 1100 S,dar din 1999. Spune-mi de unde fac rost de o cheie pt filtrul de ulei,ca sa nu ma tot duc la service pt atata lucru!
  4. M-as baga la un tur de tara undeva la inceputul lunii august. Cine e interesat?
  5. Am un BMW R 1100 S din 1999.Ieri am fost oprit de politie si garda de mediu si am primit o convocare la garda de mediu pt ca depasesc nivelul de decibeli admis.Tobele de pe motor sunt cele originale.Nu cunosc regulile lor,dar nu stiu cu ce compara ei cand sustin ca depasim nivelul de zgomot admis.O motocicleta niciodata nu o sa sune ca o masina.Orice motor,si scos din fabrica o sa depaseasca nivelul,asa ca ce facem? Ne ridica la toti taloanele?
  6. Super tare parada! Pacat ca s-a terminat asa. Adica fara poza in centru!
  7. Si eu vreau sa fac un tur de tara,dar abia undeva la sfarsitul lunii iulie.Noi o sa fim 2-3 motoare din timisoara.Daca vrei poti sa ma contactezi pe mess: sebastian_dorca
×
×
  • Creează nouă...