Sari la conținut

alona

EX+
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

alona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Erau mai multe motoare acolo pe cand am ajuns eu in zona, Radu venea cumva de la AMKArt? Parca-l vazusem cu 15 min. inainte acolo.... Masina era destul de sifonata, probabil a fost destul de dur impactul. Tampitii aia cu masina alba, la o ora dupa accident ramasesera singuri in zona si tare se mai distrau in timp ce trageau de tablele rablei ca sa o indrepte.
  2. Aveti careva idee despre catalogul de piese de schimb pentru Mobra? Eu am avut unul si nu-l mai gasesc nicicum. Avea formatul A4 rasturnat, vre-o 120 pagini si inauntru erau schite excelente, descriptive, cu toate subansamblele "explodate" astfel incat era foarte usor sa demontezi-montezi ceva. Daca cineva il are, platesc pt. el!
  3. Cand erai copil? Pe vremea Casei Pionierilor sau a Clubului Copiilor? Banuiesc ca 1966 este anul de nastere a Carpatiului si nu al tau. Da-mi un nr de telefon, sa vorbim despre mobre si motoarele tale.
  4. Sunt clujean din Bucuresti Inteleg ca tu esti din MS? 0723300301-catalin - dati-mi telefon si apoi va resun eu.
  5. Da, eu tot caut de ceva timp, da inca nimic nu s-a concretizat. Sursa de piese, o fi pe undeva da io inca nu o stiu. Am vazut ceva la Vitan duminica insa imi pareau cam manarite.
  6. Vreau un motor Mobra sau Hoinar pentru un cart. Este ff interesant cat de greu pot gasii unul, sunt deacord sa cumpar si o mobra intreaga pentru asta, insa motorul trebuie sa mearga si sa porneasca perfect. catalin -0723300301 PS: Dau o bere-doua pentru informatiile ce se finalizeaza.
  7. Eu a-si mai vorbi insa n-am inca despre ce. In copilarie aveam cart Karo10 cu motor de mobra, apoi am avut o mobra 50 (primul model) foarte fiabila cu care mi-am facut ucenicia tare bine. La un moment dat, la casa pionierilor din Cluj, profesorul de Karting a realizat un motor cu 2 cilindrii in linie realizat prin alaturarea a doua cartere de mobra, unuia fiindu-i inlaturata cutia de viteze . Cuplarea celor doua motoare se facea printr-un ambreiaj conic placat cu ferodou. Asa cum scriam mai sus, acum m-am hotarat sa revin la Mobra. Insa in interesul fetitei mele care are acum 8 ani si pentru care vreau sa revitalizez ramasitele istorice ale cartului. Chiar daca tocmai am deschis cufarul fermecat cu resturi de fiare ce-mi starnesc amintiri frumoase, nu cred ca dupa 20 de ani ma mai pricep sau mai am rabdare sa le asamblez la loc in ceea ce au fost. Pentru acest motiv m-am hotarat sa cumpar un motor complet (fie el si impreuna cu o mobra intreaga) in cea mai perfecta stare de functionare. Se pare ca motorul de hoinar nu ar fi chiar cea mai buna alegere, asa ca prefer mobra 50S. Hoinarul are probleme de racire, mai ales in cazul cartului, acesta fiind in cazul meu asezat in spatele scaunului. In acest scop am fost duminica la targ in Vitan unde am vazut doua Mobre acceptabile, aveau pornirea ff buna si mersul cum trebuie dar pretul ..... fiuuuuu......5 meleoane bucata. prea mult clar pentru bugetul meu. Pe mine nu ma intereseaza actele, asa ca astept poate voi gasi si astfel de variante, mai ieftine. Deci, cumpar Mobra50S, sau motor perfect pentru aceasta, nu ma intereseaza actele sau inmatricularea, urmeaza sa-l folosesc la un Kart. 0723 300301-catalin PS- pentru alecs: te rog niste poze si un pret - deasemenea lista de piese pe care o ai.
  8. Sigur. Cati bani? Ce piese ai? Da-mi nr tau de telefon pe PM. De unde esti, BZ? Poate si o poza, doua ar fi folositoare...
  9. Salut Mobristi! Caut sa cumpar si io o Mobra50S sau un Hoinar. Deasemenea 1-2 motoare si piese noi pt. motor,mai ales consumabile. Pentru cei interesati, cred ca mai am intr-un pod undeva, catalogul de piese de schimb pt Mobra, format A4 cu vre-o 150 de pagini in care absolut toate subansamblele agregatului sunt pozate in format "explodat" astfel incat se poate vedea ordinea montajului. Daca-l gasesc si nu mi l-a shutit nimeni, al vostru este. Ajutati-ma numa' sa gasesc 1-2 motoare bune si o mobra perfecta. Va salut cu faru'
  10. Salut! Caut manual sau macar un link la asa ceva, pentru ATV Suzuki Eiger LT-A400. merci
  11. Ssssalut! Pt ATV-uri nu stiti vre-un loc de gasit manuale? Am un SUZUKI EIGER LT400 si tare-mi trebe un manual de service.....
  12. Pai...... este secret acest alt nume din China? Poti sa mai dai ceva detalii?
  13. Salut! Are cineva idee despre importatorul Segway in RO? Am aflat ca au fost prezenti la targ dar in scurta mea vizita pe-acolo n-am dat de ei. Mi se pare tare interesanta jucaria si as vrea sa-i contactez. Plizzzzz!
×
×
  • Creează nouă...