Sari la conținut

Makalu

EX+
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://site.neogen.ro/makalu/
  • Yahoo
    makalu_r6

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Numar Moto
    B 18 UMI
  • Club
    Pro Bike

Makalu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cica peste fata ar fi trecut o masina .... .... urat .. urat de tot ... r.i.p ......
  2. Tot ce stiu este ca pe baiat il cheama Radu Horatiu din cate am inteles, iar masina din poza i-a taiat fata, soferul (un pui de tzaran cu 4 clase impreuna cu prietenii lui analfabeti) sustine ca nu l-a vazut. Mai multe detalii nu pot da pentru asta este tot ce stiu. Multa soferului si exagerat de multa sanatate motociclistului. Cei care stiu mai multe detalii sunt rugati sa le spuna.
  3. Jocurile la supape cel mai probabil sau daca nu mai rau ... setu motor. In momentu cand motorul se incalzeste dilatatia creste iar daca piesele prezinta uzuri mari atunci pierde compresia si nu isi mai poate face admisia asa cum trebuie. Bafta !
  4. Din cate stiu, la United Motors ai garantie la lucrare. Asa ca dute fugutza, zi-le problema si se va rezolva cu siguranta. Sincer m-ar mira sa-ti consume 10% un monocilindru de 600cc. Asta ar insemna sa iti mearga si foarte prost motorul, sa mearga super inecat sau sa nu mearga deloc (afumandu-ti bujia ) . Asa ca scoate bujia si vezi daca e afumata sau nu si in felul asta o sa iti dai seama daca amestecul e bogat sau sarac.
  5. Un motociclist cu experienta stie f bine unde sa isi duca motorul si unde sunt aparaturi si conditii adevarate, chiar daca costa un pic mai mult. Sa faci mecanica la 2 roti nu este chiar atat de simplu. La masina mai este cum mai este, dar la moto daca ai gresit ceva risti sa omori omul. Service-urile si mecanici buni sunt stiuti deja, asa ca nu va mai certati degeaba si lasati proprietari de service-uri sa isi dea in ca cap cat vor, ca acum mai nou asa se face reclama. Vorbele rele circula mereu in lumea moto si asta nu e o noutate pentru nimeni. Cine e serios si isi vede de treaba lui nu baga toate prostiile in seama. Toate bune si nu va mai lasati motoarele pe mana mecanicilor "de maine"
  6. Am deschis acest topic pentru ca este bine de stiut pentru toata lumea care sunt service-urile moto sau mecanicii prin Bucuresti. Fiecare este liber sa spuna pe unde a fost, daca a fost multumit sau nu si dece; care sunt calitatile sau neregulile intalnite ... etc.
  7. Iar cea mai "iertatoare" cum zici tu este Honda...
  8. Cica na sfat pt. incepatori "125 cred ca ar fi cel mai potrivit" Ands ia-ti frate ce iti poti permite si ce iti place .... multi au inceput pe motoare mari si nu au avut nici pa` dreaq. Se poate merge incet si cu dracii astia pe care i-ai mentionat. Mie imi place R6, asa ca succes !!!
  9. Facatura clar ... se vede de la posta Vitan !!!
  10. Mie tare imi e ca ii vine vreo idee daia nasoala si se muta Valerica la Ferrari !!!! Ca prea frumos se uita la masina aia, si in afara de asta nu prea mai are cu cine sa se bata la Moto GP !!!
  11. Cu motoru ala cu tot s-a vazut ca Rossi a cam scos untu din el la prima cursa. Sa vedem ce face azi !!!
×
×
  • Creează nouă...