Sari la conținut

alexx_999

EX+
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -

alexx_999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pretul ala ddp e cu taxele de import incluse, insa fara tva. cu totul ajunge undeva pe la 2.700 de euro.
  2. trebuie sa imi cumpar si eu un runner sp de 50 in vreo 2 sapt. cam cum scade valoarea pe parcursul a 1-2 ani? (nou este 2550)
  3. ai idee si care o sa fie preturile? am gasit si eu pe net dar la 450 de dolari...ca multisor pt un scuter http://www.mqm.ro/gps_trk.html am vazut ca folosesc GPRS-ul ca la telefoane mobile, o monitorizare continua nu presupune si niste costuri semnificative?
  4. alexx_999

    Gilera Dna 50

    ai dat-o rau de tot pe langa, mai bine te documentezi inainte sa vorbesti. intre caii putere si kW este o mare legatura...matematica. 1 kW = 1.34 cai putere Politistul se uita la kW pt ca asa scrie in lege si nu are niciun rost sa treaca o data in CP si pe urma inapoi doar ca sa iti arate ca stie matematica
  5. in principiu se face la orice scoala de soferi. uite cum ar trebui sa decurga teoretic: 1) te inscrii la cursul teoretic de la scoala, te prezinti la 2-3 sedinte/ sapt (cam atatea sunt la maj), iar la sfarsit dai un test la fel cu cel de permis auto. daca iei peste 22 de puncte esti trecut si instructorul de legislatie iti da un atestat conform caruia ai absolvit cursul. acum, eliberarea atestatului ramane la decizia instructorului de aceea mai gasesti pe unii care ti-l dau chiar si fara sa dai niciun test sau sa faci vreun curs sau unii care ti-l dau daca ai ratat de putin cele 22 de puncte. din cauza ca testul nu se da la politie, totul ramane la latitudinea lui.
  6. dar daca il iei din lateral si ii indoi o portiera sau intri si ii spargi farul? si in plus, nu sunt numai loganuri pe strada, nu? chiar merita pt 1 mil care ii platesti pe 6 luni (in timpul asta sigur o sa se schimbe legislatia si o sa incadreze cum trebuie scuterele) sa stai sa mergi cu ochii cat cepele ca poate ii indoi tabla unuia? serios vbind, ati vazut si voi aici pe forum p baiatul care a intrat in mercedesul unui tigan si a venit ala peste el cu sabiile? asta ca sa nu mai zic cat l-a costat reparatia...
  7. cum au mai zis si altii pe aici, gandeste-te ce se intampla daca lovesti pana si un logan, tot depasesti milionul pe care il dadeai pe 6 luni de rca . asta ca sa nu mai zic de o masina mai serioasa. cea mai buna manevra care se poate face acum este asigurarea pe 6 luni in speranta ca in timpul asta o sa se schimbe incadrarea pt scutere.
  8. ms, o sa ma duc si pe la piaggio sa vad ce si cum. nu ar fi o pb cei 50 de euro daca o sa-mi placa scuterul. apropo, motorul e pe injectie sau carburatie? si la ce dealer ai fost, piaggio din titulescu?
  9. haideti ca am fost azi la yamaha si united motors (aprilia). impresii: la yamaha mi-a placut personalul si modul in care m-a sfatuit tipul de acolo, nu neaparat spre ceva mai scump ci spre un scuter care mi s-ar potrivi mie si cerintelor mele, la fel si la casti. de asemenea mi-a spus ca orice model de scuter se poate aduce in cateva zile prin partenerii din afara, un alt plus dupa mine. cu ocazia asta am vazut pe viu si aerox-ul si pe cat de pornit sa il cumpar am fost pe atat de dezamagit m-am trezit acolo. mi-am dat seama ca e aproape imposibil sa mergi cu pasager, iar acesta sa stea si comod si de aceea a cam iesit din discutie pt moment. (dealerul era cel din otopeni) la united, totul a fost ok, iarasi extrem de amabili si desi pretul e un pic mai mare cred ca alegerea va fi spre aprilia sr50 r. mi-a placut ca ai totusi ceva spatiu de depozitare pt o casca full, dar mai ales ca pasagerul avea un "scaunel" destul de maricel in spate si nu o polita ca la yamaha. in concluzie, sper sa termin cat mai repede cu cursul de legislatie, sa-mi cumpar scuterul si sa ma bucur si eu de vacanta asta inceputa asa tarziu din cauza admiterii! asfalt uscat!
  10. si teoretic cat si cum ar trebui sa decurga totul? te duci, te inscrii iti cumperi o carte si inveti legislatia, iar dupa aceea te prezinti la examen? eu vreau sa-mi iau scuterul sapt viitoare si vreau neaparat sa rezolv cumva cu cursul asta.
  11. apropo. stie cineva daca piaggio mai are dealer in bucuresti? daca da, unde e?
  12. este un dealer atvrom (yamaha, kawa, linhai) pe b-dul corneliu coposu (zona unirii), vizavi de benzinariile mol si omv (cred). Magazinul este chiar pe colt, unde era inainte TopSport.
  13. si el vrea sa isi ia si mai repede cred ca nici el nu stie corect. asfalt uscat!
  14. am microbu, aici nu se pune pb, dar tin si la viata mea. stiu ca oricat de prudent as fi poate exista acel moment de neatentie, al meu sau al partenerului de trafic, un moment in care ma fura viteza (am tendinta asta) si sa ajung sa va salut din spital sau mai rau... apropo, am 19 ani, care sunt regulile referitoare la A? mi-a spus cineva ca ar fi minim 21 sau sa faci dovada ca de 2 ani mergi pe scuter (mi se pare o aberatie)
  15. mersi de sugestii. imi iau scuter pt ca nu vreau bataie de cap cu service sau altceva pt ca in final am garantie, dar mai ales pt ca banii ii furnizeaza ai mei, iar limitarea de 45 km/h e oarecum linistitoare. daca dupa 1/2 de an, un an, intra microbul in mine o sa vand scuterul si poate imi iau carnet si implicit ceva mai mare.
×
×
  • Creează nouă...