Sari la conținut

dadonico

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bedene1983@yaho.com

Profil

  • Locatie
    Mioveni, Arges
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    Ag-90-AUS

Informații profil

  • Interests
    Alpinism, plimbari lungi cu blonduta mea(sotia) pe roscata mea(doamna gpz) :)).

dadonico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dadonico

    Accident Mortal

    Regrete eterne. Vreau sa multumesc tuturor motociclistilor din Mioveni si din Pitesti prezenti astazi la inmormantarea celui ce ar fi trebuit sa-mi fie cumnat. Sunt convins ca i-ati bucurat sufletelul enorm de mult pentru ca iubea cu adevarat motocicleta. Pentru cei ce il cunoasteti rugati-va pentru sufletul lui si al lui Alex, pentru cei ce nu il cunosc am sa incerc sa descriu ceea ce n-am sa reusesc nici intr-un roman. Mihaita a fost un romantic nebunel ce nu avea nici un pic de stare. Era ca argintul viu si "intoxica" pe toata lumea cu buna dispozitie. Era un altruist si ajuta neconditionat pe oricine. Era imposibil sa nu il placi sau macar sa nu te lase cu un zambet pe buze. A trait in douazeci de ani cat altii traiesc in partruzeci si ar fi facut orice ca cei din jurul sau sa se simta bine. Era singur la parinti si lumina ochilor lor. Student la Universitatea din Pitesti dar urma sa fie angajat la o mare companie, job de care era tare mandru. Alinare sufletelor parintilor lui ne dorim si il vom iubi totdeauna, va fii alaturi de noi pe veci. Alexandru Fulger din Mioveni, un baiat jovial cu suflet mare si plin mereu de glume. Lucra la uzina Dacia si era foarte capabil si cu un viitor stralucit (tocmai fusese invitat sa lucreze la Renault in Franta). Ca si Mihaita singur la parinti doar ca el mai trecuse printr-o greutate foarte mare cand nu demult mama lui s-a stins. Fire rebela tocmai reusise sa-si gaseasca jumatatea pe care acum a lasat-o indurerata. Si el era prietenul nostru si nu il vom uita niciodata. Rog sa ma iertati daca nu mai pot scrie mai mult si inca o data multumim tuturor celor care le-au fost alaturi baietilor in ultimele lor zile. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
  2. Salutare tuturor, Dragos este numele meu si am puna nevoie de ajutor.Vreau sa trec pe un motor enduro si oscilez intre dominator si tenere de 660. Care este sfatul vostru, care dintre ele este potrivit si in oras si pe deal? care este mai rezistent? cum stau cu consumurile si cu mecanica? Sunt incepator (am motor de 2 ani) si as vrea sa fac o alegere buna.Va multumesc!
  3. Salutare tuturor! Am si eu mare nevoie de niste semnalizari de gpz500s atat fata cat si spate,de niste abtipilde(kawasaki,pgz,500s,twincamvalve) cat de cat subtiri sa nu iasa asa de tare in relief dupa ce se da cu lac peste ele.Am vopsit caprita si am eglijat acest amanunt.Multumesc mult.
  4. e excelent sa ai sarbatori fericite si un an nou fericit la fel si tuturor celor din forum, vorbim dupa sarbatori
  5. Multumesc mult pt ajutor, anul gpz-ului trebuie sa fie 1991 acum cred ca stii ca trebuie sa fie si el cat de cat bun adica sa am ce lua de pe el, tu gaseste unul cu pret cu tot iar eu voi lua o decizie.Craciun fericit si sarbatori fericite tuturor, sa ne vedem sanatosi la anu pe motoare! --- Mesaj completat în 26 Dec 2007 12:01 ------------- Multumesc mult pt ajutor, anul gpz-ului trebuie sa fie 1991 acum cred ca stii ca trebuie sa fie si el cat de cat bun adica sa am ce lua de pe el, tu gaseste unul cu pret cu tot iar eu voi lua o decizie.Craciun fericit si sarbatori fericite tuturor, sa ne vedem sanatosi la anu pe motoare!
  6. Multumesc tare mult e o informatie buna si o idee si mai buna Numai bine
  7. Saluare tuturor Cam la ce pret pot achizitiona un gpz furat sau avariat sau orice doar pt piese schimb, stie cineva? Multumesc
  8. In mod cert nu o sa mai fac nici o modificare mai ales ca nu est primul care ma sfatuieste sa nu o fac, credeam doar ca pot face ceva fara prea multe compromisuri, pana la urma cel mai bine e sa imi iau ceva mai puternic daca vreau putere mai mare si sa-l las in bobii lui de gpz, oricum e mai mult decat un motor excelent pentru incepatori asa ca mine.Va multumesc mult inca o data pentru sfaturi.
  9. Salutare Am mare nevoie de neste tobe pt gpz-ul meu minunat.Pot gasi si eu la cineva sau undeva ceva de doamne ajuta?Tare mult mi-ar placea sa vin si eu la arc cu voi doar ca sunt din pitesti si e cam greu sa fac mereu drumul asta...
  10. Multumesc mult pentru sfaturi, cred ca aveti dreptate mai bine mai ma bucur putin de el si imi iau ceva mai puternic, ma gandeam la un zx6r sau un suyuki gsr600.Oricum tin la gpz-ul asta foarte tare il consider un motor excelent pentru incepatori eu cel putin am avut multe de invatat de la el.
  11. Salutare tuturor Ma numesc Dragos Barascu si am o rugaminte la voi: Cum fac (daca se poate ) sa maresc puterea motorului meu? Am un kawasaki gpz 500 s, din 1991. Va multumesc anticipat si va urez asfalt uscat
  12. Salutare tuturor Am nevoie de ajutor, am avut un mic incident si am nevoie de niste piese un kawasaki zx6r ninja model 1999. Piesele sunt:carena fata+stanga+dreapta, semnalizare stanga+dreapta, oglinda dreapta, capac motor stanga.Va rog sa mentionati daca sunt noi sau second hand.Va multumesc si astept raspuns urgent.Asfalt uscat tuturor!!
  13. Multumesc pentru indrumare Asfalt uscat
  14. Salutare tuturor Am si eu o problema cu gpz-ul meu Am facut praf tobele cu tot cu galerii, ma poate indruma cineva cate niste tobe rezonabile ca pret sau macar catre un service unde le pot face noi? Multumesc si asfalt uscat!
  15. Dragos ma numesc si am un kawa gpz500s, vreau sa schimb si eu semeringurile de la telescoape, nu stiu cum si nici nu vreu la un service, mi-e draga rau caprita mea si de aceea vreau sa le schimb singur, ma ajuta cineva cu o schema sau ceva asemanator si cu o lista de scule care-mi trebuiesc pt operatiune! Asfalt uscat tuturor!!
×
×
  • Creează nouă...