Sari la conținut

bestflorin

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    nitzu2007

Profil

  • Locatie
    Pitesti
  • Carnet moto din
    nu am

Informații profil

  • Interests
    Motocicletele.

bestflorin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tocmai de asta este obligatoriu sa faci cursul de legislatie ca sa stii regulile de circulatie. Iar daca le sti si nu le respecti esti tras la raspundere. Cu atat mai grav daca nu ai cursul facut. Ala cu scuteru avea actele in regula? Sunt de acord ca fiecare vehicul care circula pe drumurile publice SA AIBE R.C.A. . E mult mai simplu asa si te poate scuti de alte probleme, chiar de tu crezi ca nu o sa provoci niciodata un acident pentru ca esti cel mai precaut sofer din lume ( niciodata sa nu spui niciodata !). NU SUNT DE ACORD cu pretul unei asigurari, mi se pare exagerat de mare dar sper ca in maxim un an parlamentarii nostri sa isi dea seama de aceasta "scapare" si sa o repare. Cat mai multi km fara evenimente neplacute!
  2. Daca te pricepi sau ai pe cineva care se pricepe poti sa cumperi motoare sh chiar foarte bune. Daca nu sh-ul devine ca la 6/49.
  3. Si eu mi-am facut o bata dupa ce am patit ceva similar cu mai multi indivizi care erau sa ma linseze dupa ce tot ei erau vinovati.
  4. Daca e vorba de bec cu doua faze atunci ar trebui sa gasestei pe la o benzinarie. Incearca la Petrom.
  5. Am si eu un scuter Yamaha MBK Forte. Cand e motorul rece are super demaraj, iar cand se incalzeste, dupa ce merg vreo 15-20 min cu el are un demaraj de 2 lei. Top speedul e acelasi si cu motorul rece si incalzit. Stie cineva ce are si ce pot sa ii fac sa isi pastreze demarajul?
  6. Eu as alege Yamaha Aerox. mi se pare cel mai bun. are demaraj bun si e destul de robust.
  7. Dar ce zici de aia care umbla 8 intr-o Dacia Nova, trec pe langa mine si fara sa le fac nimic scot mana pe geam si imi arata degetul, doar asa pentru ca sunt cu scuterul, apoi tot ei opresc peste 200 de metri se dau jos si se pun de-a latul drumului sa ma intimideze. Imi spuneau sa ma opresc sa vin la ei. Logic ca nu m-am oprit ci din potriva i-am dat blana. Norocul meu ca stateam la 500 de metri, pe un drum mai mic, si ca lor le-a luat mult sa intre in masina pentru ca erau 8. Oricum aproape ca m-au prins cand sa fac la stanga pe drumul ala mic, neasfaltat, dar din nu stiu ce motiv ei nu au putut sa intre din prima. De oftica au inceput sa arunce cu pietre si sa ameninte. Abia astept sa aflu cine sunt, sa ii dau pe mana politiei, poate rezolva ea ceva, daca nu, nu stiu ce sa fac. Imi e frica sa nu dau din nou de ei si atunci poate nu o sa mai fiu asa aproape de casa. De astia ce parere aveti? Pun pariu ca ei nu respecta deloc regulile. Se cred stapanii soselelor pentru ca au niste dacii din alea "tunate" de rad si curcile de cum le-au facut. Eu nu cred ca exista scuterist care sa faca ceva asa de grav, chiar daca mai gresesc si ei, doar sunt oameni, nu masini. Nu-i asa?
  8. Are cineva imagini cu cartea de identitate si talonul unui scuter ca sa vad si eu cum arata?
  9. Care stie? Carte de identitate e acelasi lucru cu talon sau sunt lucruri diferite?
  10. Ms frumos! M-am lamurit ! Oricum nu il iau pentru ca tipul nu da nimic la mana. Spune ca asa l-a luat si el si ca pana acum nu a avut probleme cu politia . Mie frica sa nu fi fost furat. Asa ca decat sa arunc banii mai bine astept pana se iveste o alta ocazie.
  11. Deci pot sa il cumpar? E cineva care si-a inscris scuterul la primarie ca sa imi spuna la sigur ce imi trebuie?
  12. Vreau sa cumpar un Aprilia SR 50 super fain dar tipul nu are decat cartea de identitate a scuterului . E suficient atat? Trebuiesc si acte vama? Ce acte trebuiesc la inscrierea la primarie a mopedului si pentru a nu avea probleme cu politia ?? Stie cineva?
×
×
  • Creează nouă...