Sari la conținut

andreicos

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://sanita.ro
  • Yahoo
    andreicos82@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Suzuki intruder M1800R2

andreicos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Verde Verde e motul 300v. 7100 este rosu sau galben ca un ulei normal
  2. Salutare. Ca la orice incelut de sezon hop si eu sa schimb uleiu cum ar fi normal. Ma uit si vad ca anul trecut nu am facut decat 479 km cu uleiu. Ma uit la el este perfect curat. Parca e pus acum. Uleiul este un motul 7100 rosu. Pe carte scrie ca la 6000 sau un an sa il schimbi. Mobra este un intruder M1800r. Are rost sa il schimb? Sau sa mai merg macar pana la 3000 km cu el?
  3. Astazi mi-am facut si eu asigurarea la mobra si la cate citesc aici chiar ca plec cu un nod in gat
  4. Bine ai venit. Arata foarte bine!!! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
  5. Sa iti treaca durerile cat mai repede si sa te vedem dinou in sa, la fel de prudent. Nu o lasa pe bosoroaga! Vb cu un avocat. Vatamare corporala si puscarie ar trebui sa scrie pe ea.
  6. Eu nu am decat de anul trecut motor. Nici nu ma bag cu el printre masini (nici daca as vrea la peste 300 kg mai rau ma chinui) si nici nu merg tare de frica nebunilor, dar, cand vezi ca mergi incet, si tot nu te vad, esti acolo pe mijlocul benzii, nu ai cum sa nu te umplii de nervi. Cum masa sa nu vezi sau cel putin sa auzi un motor, care e langa tine si duduie de se aude la 200 m distanta? Oamenii gen baba asta trebuiesc legati de un motor si dat drumu sa cada peste ei sa vada ce inseamna sa cada cel putin 100kg peste picioarele tale.
  7. Cred ca din graba, naiba s-a mai uitat daca mai e postat
  8. Propun sa ne oprim cat mai multi la accidente sa ii scuturam putin pe cretinii de genu sa ne tina minte, cand ne vad in trafic sa se feresca de noi. Alta solutie nu vad. Cu frumosu nu merge.
  9. Am trecut si eu intamplator pe acolo acum 20 de min. Motorul era jos. Bine ca nu a patit nimic. Oricine face greseli de genul babei in trafic ar trebui sa ramana fara carnet definitiv. Asemenea greseli sunt de ne conceput in trafic. Prostia prostiei. Cum sa virezi la stanga fara sa te asiguri mai intai daca e cineva langa tine pe banda alaturata? Si nu in ultimul rand trebuiesc batuti cu sfintenie indiferent ca sunt babe sau mosi. Cine nu e instare sa conduca atent sa nu se urce la volan. Au iesit toti senili pe strada sa ne omoare cu zile.
  10. Mda...totusi o sa incerc atunci ce am cuparat. Motul 5100 ester 10w40. Tot am dat banii pe el. Sa vedem cum se comporta si cum merge. Multumiri la toti pt. sfaturi. Sper sa vina caldura mare cat mai repede. Oricum de saptamana asta sunt pe strada.
  11. In carte zice 10w40 si sa fie JASO MA. 5100 este dar..cum zicea cineva...si eu vreau ce e mai bun pt. motor asa ca daca 300v este mai bun mai bine pierd banii pe care i-am dat pe 5100 si iau 300v
  12. Pai atunci mai bine cumpar un 300v 10w40 de la Motul?
  13. Nu ma dau la ea mai ales in oras si mai ales ca nu am decat un an de cand am carnetul pentru moto. Merg pe principiul...am grija de ea...are si ea grija de mine )
  14. Sper sa se comporte ok cu Motul 5100. Nu am gasit motorex decat 10w60 si am zis ca...de....cartea zice 10w40 si am luat Motul. Sper sa nu ii fac rau la mobra. Fiecare cred ca vrem ce e mai bun pt. ea. Daca chiar nu e ok si e altul mult mai bun...decat sa ii fac rau mai bine mai dau un ban si iau altul.
×
×
  • Creează nouă...