Sari la conținut

dupre

Membru
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dupre

  1. 1 oră în urmă, hora09 a spus:

    Aicea as vrea sa nu mai vad :)

    Bun, deci, fiidn in cautarea unei mobre mai usoare, avand in minte doar coclauri (da nuc hestii sf, dinastea de oameni normali) sunt complet bulversat legat de ce vreau/imi trebuie 
    De la 300 la 700cc.. deci acopar prea multe, stiu doar ca nu vreau chestii lesinate.

    Si azi dimineata ma uitam la gasgas-ul asta, 690 si 701 - inafara de pretul de lista momentan, inca, nu stiu, care e diferetna, pare ca sunt aceleasi suspensii, motoare. alea alea.
    A! Si vreau totusi sa merg cu ea pe strada, macar in ritm cinsist, fara pretentii de 790/890. Si cu un schimb de ulei la caetva mii de km e ok, nu dupa fiecare iesire.

    Crf 300 e bestial cum ziceai la cat de bicleta este in padure, da au uitat sa ii puna cai si cuplu, plus suspensia standard pentru kg mele este.. gluma.
    Nu am avut ocazia sa ma dau cu 690-700-701 in padure, doar cu 690SM.. da nu am ce sa inteleg asa

    Asta e problema in Europa, că nu ai opțiuni. Fie iei CRF, faci upgrade de suspensie cu 7-800eur, fie trebuie sa plătești dublu din start pe 701 Enduro și frații lui. 

  2. Salutare,

     

    Variantele dual sport sunt foarte limitate in Europa, iar cea mai interesanta dintre ele mi se pare gama de 300/500 a celor de la SWM. Sunt o firma italiana ce au la baza propulsoarele Husqvarna din anii 2007-2010, restul componentelor fiind moderne. 

    Exista posesori de SWM in Romania si daca da de unde va gasiti piese sau accesorii aftermarket? Din cate m-am documentat doar Est Bike este importator, iar prin afara nu prea gasesc chestii aftermarket. Probabil este prea nisat producatorul pentru a atrage interes.

  3. Eu am Liberty de 150 de 4 ani si m-ar tenta un Medley de 150 doar ca nu au deloc in stoc. Realist vorbind cu astea pana in 200 cc nu cred sa faci prea comod ture de 2-300 km cum ai zis tu, dar sunt cele mai bune pentru oras ca manevrabilitate/consum/greutate.

  4. Acum 22 ore, pepsi a spus:

    salut, ce anume te intereseaza? 

    nu sunt din zona ta, dar cunosc bine motoreta 

     

    1. Dacă e pretențioasa la combustibil ținând cont de compresie. 

    2. Defecte specifice dacă ai întâlnit, în special aia cu TFTul. 

    3. Dacă se poate merge în picioare pe off. Tind sa cred ca nu de la scărițele aplecate spre față și poziția rezervorului. 

    4. Ce abuz suferă rotile turnate.

    5. Protecție la vânt la diverse viteze.

     

    Mersi

×
×
  • Creează nouă...