Sari la conținut

dupre

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dupre_23

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Aprilia Tuareg, Piaggio Liberty 150

Vizitatori Recenți Profil

1.038 citiri profil

dupre's Achievements

  1. Sunt deschis la orice alternativă, doar ca în Europa toate modelele au fost ucise de normele de poluare.
  2. Salutare, Variantele dual sport sunt foarte limitate in Europa, iar cea mai interesanta dintre ele mi se pare gama de 300/500 a celor de la SWM. Sunt o firma italiana ce au la baza propulsoarele Husqvarna din anii 2007-2010, restul componentelor fiind moderne. Exista posesori de SWM in Romania si daca da de unde va gasiti piese sau accesorii aftermarket? Din cate m-am documentat doar Est Bike este importator, iar prin afara nu prea gasesc chestii aftermarket. Probabil este prea nisat producatorul pentru a atrage interes.
  3. dupre

    scutere SYM

    Eu am Liberty de 150 de 4 ani si m-ar tenta un Medley de 150 doar ca nu au deloc in stoc. Realist vorbind cu astea pana in 200 cc nu cred sa faci prea comod ture de 2-300 km cum ai zis tu, dar sunt cele mai bune pentru oras ca manevrabilitate/consum/greutate.
  4. Am făcut ieri TF si între baraj și cabana Capra asfaltul e destul de prost. Pe nord e foarte ok in schimb, cel puțin în comparație.
  5. Importatorul oficial este The Bike Hub și am impresia ca au modelul chiar pentru test.
  6. Dimpotrivă, nmax e considerabil mai mic. Îl mai vezi în trafic ca îl folosesc angajații Fan Courier.
  7. Este.. prost. Dacă nu ai naked, sport touring sau super sport poți încerca cu ceva răbdare.
  8. 1. Dacă e pretențioasa la combustibil ținând cont de compresie. 2. Defecte specifice dacă ai întâlnit, în special aia cu TFTul. 3. Dacă se poate merge în picioare pe off. Tind sa cred ca nu de la scărițele aplecate spre față și poziția rezervorului. 4. Ce abuz suferă rotile turnate. 5. Protecție la vânt la diverse viteze. Mersi
  9. Z650 era foarte jos si probabil la fel si generatia trecuta, adica ER-6N.
  10. Salut, Vreun posesor de 390 Adv din Bucuresti sau imprejurimi care imi poate imprumuta motocicleta 10 minute intr-o parcare? Bineinteles contra cost si ce garantii considera proprietarul.
  11. Trecut astăzi pe la Giurgiu, nu se mai lucrează la pod.
  12. Salut, M-ar interesa niste trasee de o zi prin Bulgaria cu plecare din Bucuresti. Avem doar motoare de touring, deci preferabil drumuri cu asfalt bun sau macar decent. Mersi
  13. Iei asa ceva și ai scăpat de orice problema. https://www.motocard.com/en/hand-grip-cover/tucano_urbano-r363x.aspx
  14. Acum ca stau sa ma gândesc, cred ca v-am văzut într-o vineri oarecare pe A1. Chiar mă gândeam ce cauta oamenii ăștia pe dual sport și murdari de noroi pe autostrada.
×
×
  • Creează nouă...