Sari la conținut

sm0k3

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007

sm0k3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare. am si eu o nedumerire; am gasit un motor in italia si mi`a spus proprietarul ca are amenzi pe motocicleta in jur de 600 e. as putea sa o inmatriculez in ro fara sa mai platesc amenzile alea ?
  2. Am cumparat o baterie noua pana la urma si s`a rezolvat problema . merci pt informatie !
  3. Ok. Multumesc frumos! Acum problema ar fi sa ma opreasca politia sa`i dea amenda pe motiv ca nu am instalatia electrica pusa la punct . PS: as mai avea o intrebare. Pot sa incarca bateria de 12v de la motocicleta daca ii pun clesti si o prind la bateria de la masina ? Adica sa fac cum se mai face pe la alte masini, in caz ca ramane omu fara baterie vine altul cu o masina si conecteaza la borne pt a se incarca bateria descarcata cat sa porneasca masina. Intreb pt ca unele persoane mi`au zis ca merge iar altele k bateria de la masina are Amperajul mai mare decat ce`a de la moto si as putea s`o stric .
  4. salutare. am si eu un zzr400 din 95` luat in noiembrie 2007. ce as vrea sa va intreb ... am o dilema in legatura cu instalatia electrica deoarece knd il pornesc odata cu farul se aprind si semnalizarile pe fata si raman aprinse cum ar fi pozitii ... knd semnalizez stanga/dreapta functioneaza cum trebuie dar in rest stau aprinse odata cu farul ... este normal sau trebuie sa o duc la un electrician auto sa se uite la ea ?
  5. am avut si eu o brisca dinaia cu pedale de la first bike. am mers 2 sezoane cu el si i`am crapat motoru :|
  6. sm0k3

    Accident - Focsani

    am trecut si eu pe la locul accidentului .... pur si simplu macabru ... R.I.P
×
×
  • Creează nouă...