Sari la conținut

mariuslmd

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    DB-91-CRY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ IJ FESTIVAL KAWASAKI NINJA

mariuslmd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. are cineva carburatoare de gpz 600r? un pret va rog?
  2. Carburatoarele de la gpz le mai aveti caut cu disperare unele.
  3. Nu cunoaste-ti pe nimeni care a dezmembrat un gpz 600r,ma intereseza carburatoarele.
  4. Am si eu un gpz 600r, ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu un set de carburatoare. Va multumesc anticipat.
  5. Sunt posesor chiar de 2 GPZ dar, doar unul in stare de functionare pentru cine este interesat dezmembrez.
  6. pe mine m-ati nimerit cel mai tare eu stau si in titan si in pantelimon asa ca pot veni in ambele parti, basca ca nu am cu cine sa o mai ard pe strada. astept semne de viata ps este chiar tare la biker's. un loc misto de intalnire
  7. mai saraca de ea are cam multe una la mana nu porneste dar cred ca asta poate fi rezolvata usor, am mai facut-o(dat bujii jos curatatesi apoi o ia) ceeace ma ingrijoreaza este altceva: in momentul cand o imping chiar si nepornita se aude un trosc la lant, distributie ceva de genul acesta oricum un sunet tare neplacut metalic ca si cum ceva s-ar rupe sau ar scapa. acelasi sunet se aude si in mers cand pornesc de pe loc, cand am dat drumul la ambreiaj si am accelerat la fel se aude ca si cumar trosni ceva in interior. ideea este ca nu pot sa-mi dau seama de unde vine motor, cutie, ambreiaj, lant.... dumnezeu cu mila ca nu mai stiu. oricum ii trebuie o zeama de cleste, asa ca daca stiti vreun mecanic prin zona recomandati-mi-l si mie. multumesc de ajutor
  8. Sa inteleg ca nu mai exista nici un service de moto in sectorul 3, chiar nu gasesc si eu pe cineva sa ma ajute cu o informatie?
  9. mai exista un alt service de motociclete aici in cartier in afara de cel de pe fizicienilor? as vrea sa imi duc si eu kawa la reparat. nu ma deranjeaza nici vreun mecanic care lucreaza acasa doar meserias sa fie. multam frumos pentru ajutor.
  10. SALUTARE SI EU STAU IN BALTA ALBA, P-TA MATEI AMBROZIE, MA DAU CU UN KAWASAKI DE 600 GRI AZI AM INTRAT PENTRU PRIMA DATA PE FORUM, DAR PROMIT CA AM SA MAI REVIN.
×
×
  • Creează nouă...