Sari la conținut

dinu_d

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    inca nu

dinu_d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cand i-am spus Ioanei de carte, s-a strambat la mine nu cred ca e vreo sansa... n-au apucat nici sa-si faca ordine in pozele facute pe drum.
  2. Eu m-am mirat ca au zis ceva si pt Motociclismo. Nu i-a prea preocupat publicitatea. Cip a postat de vreo doua ori inainte de plecare la "coltul enduristilor" si cam atat. Daca nu deschideam eu threadul asta, probabil ca multi nici n-ar fi stiut de ei.
  3. Povestea continua si in numarul pe mai: /index.php?...t&id=313803
  4. Raspuns sarcastic? L-am mai citit o data si nu vad nimic sarcastic in el. Am mentionat chestia cu cheltuielile pentru ca altii s-au aratat interesati si de aspectul asta (probabil unii care "traieste" inauntrul tarii si ar vrea sa puna ban langa ban sa faca ceva asemanator - aici am fost sarcastic). Nu stiu care e intelegerea cu revista. E posibil ca "Motociclismo" sa nu fie de acord ca materialele din revista aflata inca in chioscuri sa poata fi citite gratuit pe net - poate si pe unde esti tu exista textul "Reproducerea oricarui material, sub orice forma, fara acordul scris al editorului...bla, bla, bla ". Cand o sa-si faca editie online, poate or sa dea si ceva texte. Deocamdata poti admira doar copertile pe motociclismo.ro "Marele" interviu nu e foarte mare, dar e frumos scris, de niste oameni care nu numai ca au avut curajul sa faca o asemenea calatorie, dar au pus si mult suflet si inteligenta in asta, ceea ce i-a si ajutat, probabil, sa se intoarca dintr-o vacanta lunga si frumoasa, nu dintr-un calvar.
  5. Pana una-alta, in revista Motociclismo pe aprilie au doua articole pe tema excursiei de 6 luni prin Asia. De fapt, un interviu si o poveste proprie. Pe zumzumzum.ro au pus o lista a cheltuielilor facute in diverse tari.
  6. Cred ca se putea si mai rau. Ceva de genul: Asia vazuta dintre motocicleta. Alex ar putea avea o scuza: http://alex.dordeduca.ro/?p=200
  7. Ca proba de fiabilitate pentru AT poti citi: www.zumzumzum.ro (18000 km prin Turcia, Iran, Pakistan, India - inclusiv 5300 m altitudine in Himalaya, Nepal)
  8. www.cotidianul.ro sectiunea "jurnal" despre zumzumzum-i http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1737...Hash=5fccd60e3a
  9. Excursia de 6 luni e pe sfarsite. Grasu' s-a intors in tara cu vaporul si asteapta cuminte in vama sa-i vina stapanii. Ioana si Cip sosesc sambata. zumzumzum
  10. Excursia de sase luni - Romania, Bulgaria, Turcia, Iran, Pakistan, India, Nepal, Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Laos - din care 18.000 km pe motocicleta, se apropie de sfarsit. Grasu' s-a intors deja in tara, cu vaporul (Calcutta-Constanta) si asteapta cuminte, in vama, sa ii vina stapanii. Ioana si Cip vor sosi sambata.
  11. Grasu' se intoarce acasa cu avionul, dupa 18.000 km facuti pe rotile proprii de la Bucuresti pana la Kathmandu. Ioana si Cip vor face Thailanda, Laos si poate Vietnam per-pedes (ei, vorba vine...). S-ar zice ca partea motociclistica se incheie aici. java script:emoticon('', 'smid_48')
  12. Drept sa-ti spun, nu stiu, nu ma pricep. Intreaba-l pe Cip, care e mai in tema, eventual cand se vor intoarce ca acum e mai greu de gasit Eu nu fac decat un pic de PR p'aici, asa, de la gura sobei...
  13. In numele Ioanei si al lui Cip, multumesc celor 46 care, impreuna cu mine, au votat pentru www.zumzumzum.ro (Himalaya), dar si celor care le-au urmarit aventura (aproape 2000 de vizite pe site - provenite de pe acest forum - numai in luna octombrie). Va invit sa mai aruncati si in urmatoarele luni cate un ochi pe zumzumzum.ro (pentru povesti si poze) si pe ioana-si-cip.dinbucuresti.ro (pentru hartile cu traseul urmat), pentru ca "excursia"abia este la jumatate. Dinu
  14. Sunt OK. Au stat cateva zile la mare (Marea Arabiei, of course). Usor, usor, o iau spre Nepal. Au incercat sa-si rezerve locuri de avion din Kathmandu spre Bangkok, dar se pare ca nepalezii nu cred in cartile de credit, ci doar in cash, ceea ce e cam complicat de la cateva mii de kilometri distanta de casierie.
×
×
  • Creează nouă...