Sari la conținut

dan1979b

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki V-strom 650
  • Numar Moto
    TM-15-LCN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YBR 250

dan1979b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Modelul asta de la Cellularline a primul iesit pe piata si are doar un canal deschis (fie folosit pt telefon fie pt intercom). Am din 2008 acest model si inca merge. Intre timp am trecut la F4 care este mult mai bun (bateria tine mai mul, are mai multe functii). Si merita banii dati in plus.
  2. dan1979b

    Reparatii sei

    Salut Pãi,am tot fãcut,în stilul ãsta.Dacã nu mã-nsel,sunt poze ,si-aici,pe topicul meu.Si-am înteles c-ar fi si pe vstromania.ro.Stai linistit,cã si locul pasagerului e modificat,si stã mult mai comod. Ok, m-am linistit cu pasagerul. Si asa in mare un pret la cat ar ajunge. Aproximativ.
  3. dan1979b

    Reparatii sei

    Asa ceva ma tenteaza. am si eu un v-strom 650 luat de curand si m-ar tenta sa-i customizez saua. Am vazut la cineva o forma si ma intrebam daca poti sa o reproduci. O alta intrebare este: pe o astfel de sa customizata pasagerul sta comod? Dupa cum o vad eu doar rider-ul are confort sporit,dar tu stii mai bine. Mersi, Dan
  4. Eu il fac la Yamaha cel din Otopeni acum mutat pe centura. Schimbul de ulei si filtru la fiecare 7000-80000 de km. In rest pentru piese daca gasesc altundeva mai ieftin cumpar d-acolo, daca nu, tot de la Yamaha, caci modelul asta e cam rar si nu-s prea multi producatori de piese aftermarket (sa zic asa). De ex: urmeaza sa-mi schimb discul de frana fata si nu am gasit disc decat la Yamaha cu 600 lei, parca. De ceva timp am observat ca "ma fura" kilometrajul, adica la fiecare 100 km imi baga in plus 5 km. Am testat de mai multe ori, chiar pe autostrada, si cand se faceau 100 km la mine pe bord imi indica 105 km. Voi aveti aceeasi problema? Care sa fie cauza?
  5. baieti posesori de YBR250, cu tristete anunt ca au inceput problemele tehnice: imi face probleme electromotoru, se pare ca s-au dus carbunii. Cred ca s-au dus cam repede, caci am numai 54.000 km la bord. Cost schimbat piesa cu carbuni 65 euro; cam mult, asa ca mai merg cu ciocanu in buzunar si daca nu porneste ciocanesc electromotoru si isi da drumu. In rest totul merge bine, la voi?
  6. Da, am fost eu cu YBR250 si colegu de calatorii cu un X-max de 125. Pot sa spun cu mana pe inima ca nu e adevarat ca cu 250 sau chiar cu 125 nu poti sa faci calatorii de distanta. Noi mergem in fiecare an ba la Istambul, ba in Thassos, iar acum in Lesvos. Cu 90-100 viteza de croaziera si daca e nevoie mergem si cu 120 Mersul la vitezele astea e foarte comod, caci nu esti stresat deloc si poti sa admiri frumusetile locului. Plus, consumul e destul de mic, autonomia de destul de mare incat sa trecem prin Turcia fara sa alimentam , stiut fiind faptul ca la Turci benzina e aproape 2 euro. Itinerarul a fost simplu, plecat miercuri 8 iunie dupa munci pana la Veliko Tarnovo (180 km), cazat acolo la un motel , continuat joi 9 iunie de dimineata devreme pana la Ayvalik-Turcia (dead-line orele 18:00 cand pleca singurul ferry spre Lesvos), vineri, sambata relax pe insula cu bai in apa sarata rau, iar duminica la 15:45 ferry catre Salonic. Cazarea pe insula am luat-o de pe net la 12,5 euro pe noapte de caciula. Luni 13 iunie am ajuns in Salonic la 7:30 dimineata si la 21:00 am ajuns in Bucuresti cu vizitarea Sofiei pe drum.
  7. Si eu zic la fel, NU O VINDE din 2 motive pierzi prea mult si e prea buna sa nu mergi cu ea prin oras. Eu tocmai m-am intors dintr-o calatorie de 2000 km cu ea prin Turcia si Grecia si s-a comportat excelent. Daca este vointa, motoru poate si chiar cu brio.
  8. din pacate nu pot pleca vineri Mersi de oferta
  9. salutare, daca sunt colegi de breasla ce au de gand sambata dimineata s-o stearga la mare si au un loc in plus ci pt mine sa-si anunte disponibilitatea aici. Nu ma grabesc nici nu ma tarasc, dar pot sa ma tin la 100-120 km/h, ca deh... sunt mai limitat Multumesc
  10. Nu mi-a venit sa cred cand am auzi ca uriasul a fost implicat in groaznicul accident despre care toata lumea moto vorbeste de duminica incoace. Il stiam caci pentru o perioada de timp imparteam acelasi loc de parcare la munca, iar seara cand plecam spre casa ma mai intalneam cu el si mai vb una alta, dar de un an de cand m-am relocat nu l-am mai vazut. Saptamana trecuta am vazut un TDM parcat chiar langa motocicleta mea caci am mai dat o fuga pe la fosta asezare a muncii, dar abia azi am facut legatura tuturor lucrurilor ...si Doamne... cum se pot intampla grozaviile astea! Condoleante familiei ! R.I.P. uriashule!
  11. iata oameni buni cum a iesit portbagajul.. custom. Made by .. tata
  12. In primul rand BINE TE-AI INTORS ACASA! caci dupa cum am citit dorul de locurile astea a fost imens. In al doilea rand MULTUMESC pentru o atat de captivanta poveste. Marturisesc ca la momentul in care am inceput citirea site-ului mongolia.ro tu erai deja departe de casa.. insa intr-o noapte intreaga .. te-am ajuns si de atunci te-am urmarit constant. Bravo si felicitari! Dan
  13. Deci propunerea: Sambata 29 august plecare din Buc la 8:00 spre Targoviste - Bran - Rasnov cu opriri scurte si gratare + mici la amiaza , cazare prin Rasnov/Zarnesti/Bran. Duminica 30 plecare spre Brasov, Cheia cu revenire in Bucuresti. Pe cheia oprire de gratare + mici. Doritorii sa ridice mana sus!
  14. ok, se pare ca pe 29-30 sunt mai multi doritori. Ne strangem ?
  15. Salve la toata lumea, ne apropiem vertiginos de mijlocul verii si n-am iesit macar odata toti undeva la o tura prin tara asta, asa de week-end. Ce ziceti, sunteti interesati? Eu propun o Sighisoara via Sibiu si intoarcere pe cheia. Sambata plecat, in Sibiu culcat si duminica intors. Data: 22-23 august (pana atunci sunt programat ) In rest, vad ca toata lumea se simte bine, km-trii se scurg pe bord mai mult sau mai putin, relatia pilot-motor se cimenteaza si stam feriti de evenimente neplacute. - Sorine, ieri am trecut pe la tine prin spatele blocului si n-am putut sa nu ma opresc sa-ti admir portbagaju si placa de la top-case! Cat ma bate gandul sa-mi iau si eu, insa nu stiu cum se comporta mobra cu greutatea in spate la drum lung? -pytycu65: Reviziile or fi ele de forma , insa au si ele avantajul lor. Mai intrebi mecanicu una alta, se mai uita la una - alta (scop educativ - ca deh nu le tim noi pe toate). Eu le fac la 6-7.000 km, cum imi vine, dar in mod sigur de 2 ori pe an
×
×
  • Creează nouă...