Sari la conținut

HaOtiC

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buqureshti, TEI
  • Carnet moto din
    03.08
  • Motocicleta
    Kawasaki ZXR 400

Informații profil

  • Interests
    Ascunse ;))

HaOtiC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut, iti pot oferi pe cizme 150ron, ce zici ?

  2. Nu purta dor manusi si bocanci, sa creat o confuzie datorita numarului dat prima data. Numarul real este dupa cum observi mai sus IF nu B, cum sa spus prima data. Purta geaca care a fost bine harjita in zona umarului drept.
  3. Partea mai proasta din toata intamplarea asta este ca "prietenii" lor, dupa cum se observa din comentariile stirii de la protv, nu au intzeles nimic din intamplarea asta si comenteaza astfel: "Cu totii murim; a fost un inger; Dumnezeu avea nevoie de un inger vesel"+ un stil jalnic de exprimare. Asta denota incultura lor si lipsa de realism. Probabil la ora asta parintii vinovatului incearca sa "faca valuri", pentru a-si scapa deseul conceput acum 17 ani, de puscarie.Acestia sunt afaceristii de pe langa Bucuresti care s-au imbogatit peste noapte de pe urma vanzarilor de terenuri, niste tarani de bani gata. Legat de plasticul numit permis. Acesta iti da o anumita ATITUDINE, exact cum au mai zis altii, apuci sa afli ceva despre motoare la scoala.Nu iti da senzatia ca esti in Film, cum se cred uni pe motor. Nu mai vorbesc de iesirea pe autostrada.... Accidentul ar fi avut alta desfasurare, decat cea prezentata la stiri : De asta arata baiatu in halul ala.
  4. Scoateti capul dintre randuri detinatori de ZXR 400, poate facem si noi o intalnire(cei din BUC). Vad ca topicul asta este lipsit de activitate, chiar asa de rari sunt pui de ninja?
  5. Tanarul de 24 de ani, care sambata, 14 martie, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, s-a stins din viata in cursul diminetii, la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Razvan Sima a murit azi, 18 martie, la ora 5.00, dupa ce medicii sectiei de Terapie Intensiva au incercat in ultimele trei zile sa il salveze, fara sanse mari din cauza leziunilor craniene suferite de acesta. Razvan Sima a intrat in coma imediat dupa impactul de un VW Passat, al carui soofer a iesit dintr-o curte. http://www.emaramures.ro/Stiri/Stire.aspx?...Somcuta-a-murit RIP .... Viteza Ucide !
  6. pierde ulei cred ca pe la garnitura la motor, cand mi l-am luat am fost la un service prin 13 septembrie si a zis k nu e ceva grav si nu prea mai are ulei
  7. Re all! Stau pe Maica Domnului am un pui de Ninja ( ZXR400 )de 1 luna, momentan cu ceva probleme, nu mi-ar strica niste indicatii catre un service ieftin si bun
  8. in ce stare se afla copilul , riderul??
  9. HaOtiC

    Accident 03.06.2008

    Din cate stiu eu e IF la vreo 500 m e semnu cu iesirea din Buc.
  10. A avut timp sa isi faca Casco la el??
×
×
  • Creează nouă...